günaydın kaçak kuşum.Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)
evet yazmıştım hatta geçenlerde buraya
zayıf olduğum ıcın hıssetmeye başladım ama tekme kıpırtı fln degıl
bnm kı gobegımın aşağısında yumru oluşuyor bebek şekıl degıstırıyor sanırım :)
kucucu bı bölge şişiyor elimi koyuyorum bir sure sonra iniyor aşağı :)
cemrecım bende aynı senın hıssettıklerı 15. Haftamdan berı hıssedıyordum 2 ayrı doktora sordum ıkısıde gaz dedı dıkkat ettım gecelerı belımı orttum o hıssettıgım yumrular kayboldu =) benımde 2. Hamılelıgım omasına ragmen bende bebek hareketlerıyle karıstırdım =)ıkı ayrı doktora sormamın sebebıbı merak edersenız esımın bı ıs arkadası hamıle bu tıp seyler hıssedıyormus doktoruna soylemıs doktoru muayeneden sonra bebek kasılıyor demıs magnezyum vermıs bende korktugum ıcın ıkı ayrı doktora sordum hareket mı kasılmamı dıye gaz dedıler
Kızlar teyzemde hamile doktoru bebeğin tüm iç organlarını gösteriyormuş, parmaklarını sayıyormus bebeğin boyu kilosu annenin kilosu tansiyonu hangi ilaçları kullandığını bir forma dolduruyormuş her ay. Çok hoşuma gitti. Benim doktorum çok yoğun olduğundan bebeğin hareketlerinı bile göremeden kapatıyor sıradaki hastayı alıyor
Bende o doktordan çarşamba günü için randevu aldım.
Sizin doktorunuz nasıl öyle parmaklarını sayıp bilgilerinizi kaydediyormu ??
Amiiiinnnnnnnnnnnn
canım bnm cok zayıf olduğum ıcın hıssedıyorum gaz degıl o bendeki :)
bundan emınım yanı yumru oluşuyor sonra kayboluyor ınıyor annem bıle dokundu karnıma
ve bebek bu dedı.. :)
özellıkle gaz varkende takıp ettım yok degıl yanı :))
iyigeceler ve hayırlı kandiller herkeseee :) çok yemekli bi gün olduuu neler yedimm nelerrr
Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları
Cumartesi günü doktorumuza gittik ve cinsiyetimizide gördük çok şükür erkekim geliyoro kadar net görünüyoduki eşimle bana bile gösterdi doktorum ilk başlarda hep kız gibi geliyodu rüyamda da hep kız çocukları görüyodum ama son 1 aydır hep erkek diyorum hatta muayeneye girmeden önce eşime bile söyledim bak görürsün erkek, pipisini bile görücez dedim ve öylede oldu bu kontrolumuzde baş çevresini ve bacaklarını ölçtü kuzumun plesantaya suyun durumuna baktı gayet iyi dedi ayrıca ikili testimin sonucu çok iyi olduğu için 3lü ve 4lü teste gerek duymadı bende yaptırmayı düşünmüyodum zaten ve henüz hiç kilo almamışım buda iyi bişey bebek sağlıklı olduktan sonra dedi kafama takmama gerek yokmuş yani
hadi gözünüz aydın annesiiii.erkekler aldı başını gitti valla bizim kızlar azınlıkta kaldı. Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım