2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
herkesin kandili mübarek olsun rabbim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş....

cemrecım bende aynı senın hıssettıklerı 15. Haftamdan berı hıssedıyordum 2 ayrı doktora sordum ıkısıde gaz dedı dıkkat ettım gecelerı belımı orttum o hıssettıgım yumrular kayboldu =) benımde 2. Hamılelıgım omasına ragmen bende bebek hareketlerıyle karıstırdım =)ıkı ayrı doktora sormamın sebebıbı merak edersenız esımın bı ıs arkadası hamıle bu tıp seyler hıssedıyormus doktoruna soylemıs doktoru muayeneden sonra bebek kasılıyor demıs magnezyum vermıs bende korktugum ıcın ıkı ayrı doktora sordum hareket mı kasılmamı dıye gaz dedıler

canım bnm cok zayıf olduğum ıcın hıssedıyorum gaz degıl o bendeki :)
bundan emınım yanı yumru oluşuyor sonra kayboluyor ınıyor annem bıle dokundu karnıma
ve bebek bu dedı.. :)
özellıkle gaz varkende takıp ettım yok degıl yanı :))

hayırlı kandiller Allahım dualarımızı kabul etsin benım doktorumda bu şeklide hamileliğimin başlangıcında bana formlar verildi. her ay giitiğimde onu götürüyorum bebeğin gelişimiyle ve benım durumumlaa ilgili şeyleri işaretliyor bu kez gittiğimde elleri kolları ayakları tek tek parmaklarını saydı burnuna falan baktı ve o kağıda işaretledi sonrakı randevuda da bebğin iç organlarına bakıcakmış verilen formda hepsi yazıyor

Son düzenleme:
Allah bu gece yaptığımız tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Beratından mahrum bırakmasın ,vakti geldiğinde bebeklerimizi eli ayağı düzgün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok bereketli bir gece
Rabb'imiz hiç birimizi boş çevirmesin inşallah

arkadaşlar bi kaç gündür belimin özellikle sağ tarafında ağrılar var. dayanılmayacak gibi değil ama önemsenmeyecek kadar da az değil. sizde de böyle bir durum var mı?

aynen bende senın yasadıklarını yasadım hatta bır hafta esımle o yumrular olustıkca sevdık =) ama doktorlar oyle cevap verınce bende ınanmak durumunda kaldım bben zayıf degılım ama cok sıkı bır vucudum var ve karın kaslarım kuvvetlıdır benımde ıkıncı hamılelıgım belkıde doktorlar yanlıs mı anladı bılemedım

iyigeceler ve hayırlı kandiller herkeseee :) çok yemekli bi gün olduuu neler yedimm nelerrr

Afiyet olsun yarasın:)
Benim bulantılar geçmesine rağmen iştahım hiç yok
Önüme gelirse biraz yiyorum yoksa aklıma bile gelmiyor
Benim için enteresan bir durum)
Çok yiyen ve hiç kilo almayan bir yapım vardır

Sabah tartılcam çok heyecanlı
2haftadır tartılmıyorum inşallah almışımdır ki aldığımı düşünüyorum

Ya bu arada benim karnım büyüdü epey ve göbek deliğimde büyüdü
Eşim çok dalga geçiyor göbek deliğimle yuu bu ne olmuş böyle diyo))
Heheheheheheh)

Günaydın herkese güzel huzur sağlıklı bir hafta diliyorum.

Annem İstanbul a döndü. Eşim işe gitti.
Aral yanımda uyuyor.
Bense içimde bi boşlukla uyandım...
Sanki her an bişey olacakmış gibi bi his var içimde. Hayrolsun

herkese kocaman bir günaydınnnnnnn
burası bağımlılık yapıyor hafta sonu hiç giremedim ama acaba ne konuşuyorsunuz diyede merak ettim şimdi geçmişe doğru fırsat bulursam okurum tabi işlere bağlı ama ne yapayım ne kaynattınız merak ediyorum işler azcık beklesin

günaydın anneler ve tatlı bebişleri.

haftasonunuz nasıl geçti? ben çok yoruldum hem temizlik yaptım hem de sonra birgüzel batırdım etrafı.
misafirim vardı gezmelere gittik. topuklarım acıyor çok gezmişiz. bebişimize buhar makinesini aldık.daha uygun biyer buldum bir tane de önlük aldım bebeğime annesiyle babasının aldığı ilk ciciler.

siz neler yaptınız kızlar?

Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları

Cumartesi günü doktorumuza gittik ve cinsiyetimizide gördük çok şükür erkekim geliyoro kadar net görünüyoduki eşimle bana bile gösterdi doktorum ilk başlarda hep kız gibi geliyodu rüyamda da hep kız çocukları görüyodum ama son 1 aydır hep erkek diyorum hatta muayeneye girmeden önce eşime bile söyledim bak görürsün erkek, pipisini bile görücez dedim ve öylede oldubu kontrolumuzde baş çevresini ve bacaklarını ölçtü kuzumun plesantaya suyun durumuna baktı gayet iyi dedi ayrıca ikili testimin sonucu çok iyi olduğu için 3lü ve 4lü teste gerek duymadı bende yaptırmayı düşünmüyodum zaten ve henüz hiç kilo almamışım buda iyi bişey bebek sağlıklı olduktan sonra dedi kafama takmama gerek yokmuş yani

hadi gözünüz aydın annesiiii. erkekler aldı başını gitti valla bizim kızlar azınlıkta kaldı. Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım

hadi gözünüz aydın annesiiii. erkekler aldı başını gitti valla bizim kızlar azınlıkta kaldı. Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım

etrafımda okadar çok erkek bebek varki arkadaşlarım hatta annem babam bile kız olsa diye bekliyolardı ben en başından beri sağlıklı olduktan sonra kız erkek farketmez benim için diyorum hayırlısını diledim rabbimden demekki buymuş bizim için hayırlı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…