2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben dün doktora gittim 16+2'dim 4 lü tarama istedi doktorum kan verdim pzt. alıcam sonucu
16-18.haftalarda yapılıyor galiba

Merhaba hamişler. Bayadir giremedim. Bizde herşey yolunda sadece iştah kaybı var biraz. Bu duruma çok da seviniyorum. Annem bu defa fazla kilo almıcaksın galiba diyor.

Sabah sıkma yaptı 1 taneyi zor yedim. Inşallah böyle devam ederim.

Bir mağazaya girerken görevli bayan hamilemisiniz dedi. Evet dedim. Pek de hamileye benzemiyorsunuz ama tahmin ettim tuttu cihazdan geçmeyin dedi. demek ki tanımayan birine göre çok da hamile gibi durmuyorum. Bu iyi haber en azından şimdilik :KK34:

bana realdeki görevli ikili testimi yaptırdığım gün ne oldu kolunuza diye sormuştu ve 4lü testi mutlaka yaptırın demişti :)))

bende fark ediliyorum artık okul arkadaşlarım soruyor :))

merhaba hepinize canlar iki gündür şöyle bi okuyup çıkıyorum ben çok kötü bulantı ve kusma yaşamadım bu hamileliğimde çok şükür ama bi baş ağrısı üç gün sürermi ya sersem tavuk gibi hissediyorum kendimi hala devam ediyo minosette fayda etmiyo neyse emzirmeden bahsetmişsiniz bende iki çocuk emzirdim ilkini bende biraz zorlandım ama çabuk iyileşmenin yolunu buldum doktorum sağolsun bana farklı bi ilaç verdi kızlar evicap vitamin kapsülleri içinde sıvı olan şeffaf kapsüller olurya iğneyle delip içindeki sıvıyı sürüyorsun onun sayesinde kısa sürede iyileşti bir sene emzirdim ikinciye hamile kalınca kesmek zorunda kaldım ikinciyi birbuçuk sene emzirdim baktım sabahları emzik niyetine kullanılıyorum onuda öyle kestim yoksa iki yaşına kadar emzirmek gerektiği söyleniyor ha bide ikinci bebeyimde çatlak olmadan kullandım ve çok hafif bi şekilde atlattık şiddetle tavsiye ediyorum kızlar drunuza danışın isterseniz ama vitamin haplarının ne zararı olucakki

evicap ı bende kullandım canım bı nebze ıyı gelmıstı .. ama o devreyı acıyla gecırdım ben
kapsullerı iğneyle paylatıp suruyorsun ..
ben hemen ılk günden evıcap alıcam zeyntınyagımı hazır edıcem o derece korkuyorum:KK52:

öldüm bittiiimmm temizlik yaptımmmm çamaşırları topladımmm 5 makina çamaşır yıkandı onları astımm biraz dinlenip duş alıcam.akşam hava serinleyincede koca bir dağ ütü yapıcammmmmmmmmmm:KK14:

kızlar biraz önce doktordan geldik. 14 haftalık bebeğim 10 cm. olmuş doktor gelişimi iyi dedi. bu arada cinsiyetini de söyledi.küçük bi yanılma payı varmış ama büyük ihtimal kızmışş.. çoooook mutlu oldumm. merka edenlerde biran önce öğrenir inşallah. önce sağlıklı sonra içinizden geçen olsun inşallah:KK3:

kızlar biraz önce doktordan geldik. 14 haftalık bebeğim 10 cm. olmuş doktor gelişimi iyi dedi. bu arada cinsiyetini de söyledi.küçük bi yanılma payı varmış ama büyük ihtimal kızmışş.. çoooook mutlu oldumm. merka edenlerde biran önce öğrenir inşallah. önce sağlıklı sonra içinizden geçen olsun inşallah:KK3:

Tebrik ederimmm

Önce saglık evet cnm :) :nazar:

bu arada doktor ikili testimin sonuçlarına bakarak üçlü teste gerek yok dedi ama MSAFP testi istedi. bu testi ben duymamıştım bebeğin doğuştan felçli olup olmadığı anlaşılıyrmuş. aranızda bu testi yaptıran var mı???

öldüm bittiiimmm temizlik yaptımmmm çamaşırları topladımmm 5 makina çamaşır yıkandı onları astımm biraz dinlenip duş alıcam.akşam hava serinleyincede koca bir dağ ütü yapıcammmmmmmmmmm:KK14:

OUUUUUU hamarattt .. bende cok yorgunummm sormayın yaptığım işlerii
aralı havuza indirdim geberdim yaa cok sıcaktı .. zor çıkardım vallaa..
yeme yedık babamız geldı vs. derken pazara gıdıcez yığıldık kaldık..
nektarınler karpuzlar kayısılar benı beklıo pazarda ama gıdemıyorummmmm

sana afferın gızooo ama cok yorma kendını :KK22:

bu arada doktor ikili testimin sonuçlarına bakarak üçlü teste gerek yok dedi ama MSAFP testi istedi. bu testi ben duymamıştım bebeğin doğuştan felçli olup olmadığı anlaşılıyrmuş. aranızda bu testi yaptıran var mı???

4lu test yaptırilarak bu degere bakılıyor, sonuclar değerlendiriliyor. Yani 3 lu atlanip dogrudan 4lu ye yollayacak seni.

X