2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canımm büyük geçmiş olsunnn öp o minik kuşu benim yerimeee :)
ben acılı acılıı yedim acı yemeyen ben acıların çocuğu oldum resmen ahah:KK9:
canım geçmişş olsun umarım herşey yolunda gider olumlu düşün herşey güzel olsun inş :)

Çalışmak bana göre değilmişşşşşşşşşşşşşşşş bittiiimmmmmm ayaklarım hissizleşti ağrıyo belim acaip.ooof yemek yapıcam daha.
hayran kaldım bi kere daha hem çalışıp hem evi idare eden bide çocuk büyüten hanımlara:26:
Kızımın adı: ADA EYLÜL:KK16::KK16:

Ayy ada Eylül çok güzel 2 isminde çok beğenirim ben
Geçen bi arkadaşın oğlu oldu
Babası illa ada olacak demiş
Kızcağız yazık ada erkek olmaz diye
Yok olacak illa koydular oğlanın adını ada:KK66:)

merhaba hanımlar nasılsınız

doktora gittim bebişimi gördüm secde etmiş yatıyordu o yüzden cinsiyetini tam olarak göremedi doktor:KK43:( bir daha ki sefere kaldı
magnezyum eksikliğim varmış rahimde kasılmalar oluyormuş bu daha sonrada bacaklara inen kasılmalar olurmuş bunun için magnezyum tozu verdi suya karıştırıp içiliyor birde d vitamini damlası verdi

boyu 11 cm kilosuda 100 gr :))

Son düzenleme:
Merhaba

2 gün önce testımızı yaptık sağlıklı bir oğlum olacak ve 14 haftalık olmuş geç kalmisim önceki kontrolde haftasını doktorum yanlış hesaplamış . birsonraki kontrolü bekliyorum ultrasonda çok hareketliydi 1 saate yakın uğraştık ölçüm yapmak için o esnada kendisini de gösterdi paşammm ama hissedememek garip geliyor bana :)

Benide listeye eklerseniz
Yaşım 28
Sat 6 Mart
İlk bebeğim
Cinsiyet erkek
Doğum tarihi 19 Aralık

Kızlar bebeğim kasığımda hareket etti sırt üstü dinleniyordum
Tam oranı biraz üzerinde kasığımda bir yumru oluştu küçücük bi yumru
Hemen annemi çağırdım elini koydu sevdi evet bebek hareketi dedi sanırım poposunu
Kaldırmış dedi :))) resmen yumru oluştu orda
Annemin dediği ilk laf erkek bebek ya erken oynadı bak :))

merhaba hanımlar nasılsınız

doktora gittim bebişimi gördüm secde etmiş yatıyordu o yüzden cinsiyetini tam olarak göremedi doktor:KK43:( bir daha ki sefere kaldı
magnezyum eksikliğim varmış rahimde kasılmalar oluyormuş bu daha sonrada bacaklara inen kasılmalar olurmuş bunun için magnezyum tozu verdi suya karıştırıp içiliyor birde d vitamini damlası verdi

boyu 11 cm kilosuda 100 gr :))

canım bu magnezyum tozunun adı nedir

bana da böyle bir toz verdi fakat ben onu kabızlık içindir diye içmiyorum

Kızlar bebeğim kasığımda hareket etti sırt üstü dinleniyordum
Tam oranı biraz üzerinde kasığımda bir yumru oluştu küçücük bi yumru
Hemen annemi çağırdım elini koydu sevdi evet bebek hareketi dedi sanırım poposunu
Kaldırmış dedi :))) resmen yumru oluştu orda
Annemin dediği ilk laf erkek bebek ya erken oynadı bak :))
Ben de 2 gündür karnımda değişik kıpırtılar hissediyorum, bir de sanki karnımın üstüne değiliyormuş gibi geliyor. Gaz ve karın gerilmesidir ilk hamilelikte bu kadar erken hissedilmez diyordum ama annem bebek hareketi olduğunu söylüyor. Annem de beni 4. ayın içinde aynı şekilde hissetmiş. Kardeşimi ise daha erken. Bilemedim:26:
Senin de hayırlı olsun canım:))

KIZLAR BEBEĞİMİN CİNSİYETİ İLK ÖNCE ERKEK OLABİLİR DEMİŞTİ BU SEFER YÜZDE YÜZ KIZ DEDİ TOTİSİNİ GÖSTERDİ :KK69::KK69::KK69::KK69: RÜYALARIMDA HEP KIZ BEBEK EMZİRİYORDUM ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERSİ ŞİMDİDE KARNIMDAKİ YAVRUMUN HAYIRLI EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
ayy hiç belli olmuyo bu cinsiyet tahminleri
hayırlı olsun canım senin için sevindim

sagol canım ama duzelmıyo durum hep boyle artık tedırgın gırıyom eve yıne bı kavga cıkcakmı dıye bısı olcakmı dıye dedım hamıleyım duzelır belkı ama yok dahada kotu oldu ılk zamanlar ıkız oldu dıye kavnanamın bı aglamadıgı kaldı hevesım kursagımda kaldı dedı bırı olcek dedı hep ben bakmam dedı neler neler ıkı cocuk apartmanda cok ses cıkartırmıs ufladı pufladı hep ben tedavıyle hamıle kaldım erken menopozum vardı oyuzden cocuk sahıbı bıdaha olamıycaktım tedavıyle kaldım dahada yasım 24 bana nededı bılıyomusun ınsallah cocugun olmaz dedı esımde bılıyo dedıgını ama ben yıne uzulmesın deım esım yıne barıstım bana hep can senı altadıcak ıc camısırlarına gelınce bak yok su falcıya gıttım aldatıyomus senı daha neler neler yaa
:KK53: pes yaa ne biçim insanlar var
allah sabır versin canım, allah korusun bişey yapmış olmasın yaaaa
ne kötü, evdeki huzurun dışardakiler yüzünden bozulması
inşallah eşin biran önce hata ettiğini farkeder
allahım huzur mutluluk versin yuvanıza...

Arkadaşlar ben geçen sene beyin kanaması geçirmiştim, bugün kontrole gittim ve haftasonu MR çektireceğim :KK43:
Doktor çok iyi konuşmadı malesef, şimdilik bişey söylemek için erken ama dua edin bana.
ooyy allah korusun canım inşallah bi sıkıntı yoktur allahım sağlık sıhhat versin
inşallah güzel gelişmeler olur, dualarımızdasın

canm bebişim nerde hiç bilmiyorum çünkü hiç bişe hissetmiyorum :44: arada kasıklarıma batmalar oluyo hepsi bu daha hamiş gibi bir görüntümde yok göbeğim var ama yumuşak hala sanki kilo almışım ne zaman belli olup sertleşecek ve ben minnakımı hissedeceğim diye sabırsızlanyorum offf :KK31:
aynen ben de böyleyim arada küçük ağrılar, biraz göbek ama yumuşak ve henüz bebişi ben de hissedemedim...

ay kızlar arakadaşım aramıştı benı
isim onerisine çok güldüm yaaa
sağnak koy dedi bana :))))
gök gurultulu mu dıye sordum:KK52::KK52:
sağnak mı :111: ilginç

benden de bi öneri; Görkem

buarada ben de Beren ismini çok seviyorum ama beren saat meşhur olup ta kızlara konmadan önce daha çok severdim
anlamı da erkekler için daha uygun...

Ben de 2 gündür karnımda değişik kıpırtılar hissediyorum, bir de sanki karnımın üstüne değiliyormuş gibi geliyor. Gaz ve karın gerilmesidir ilk hamilelikte bu kadar erken hissedilmez diyordum ama annem bebek hareketi olduğunu söylüyor. Annem de beni 4. ayın içinde aynı şekilde hissetmiş. Kardeşimi ise daha erken. Bilemedim:26:
Senin de hayırlı olsun canım:))

Kardeşin erkek mi

Mdaa bebeğin kızmıymışşşş aneaaammm
Ya sen neden kesin erkek dedin ozaman
Dr mu oyle demişti ?
Kız istiyordun demek sende hadi bakalım cnm
Allah gönlüne göre vermiş
Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ayrıca bir öneri
Benim bir arkadaşım adı UMut eşi AYnur
Kızlarının adını umay koydular

Bizimde eşimle erkek ismi Baran ve kız ismi IŞıl oluyor
İkimismide çok severim ama biri Kürt ismi birinde hem ı var hem ş:KK66:
Kriterlerime aykırı yoksa Baran ve IŞıl favorim di:KK66:
bilmecegibi olcak ama sizin isimleri çözdüm :KK1:

kizlaaarrr ben de geldimmm beni de ekler misiniz?? yettistirdim ben de aralik sonuna bir erkek:) burda genellikle kiz istiyolar ben bugun erken olmakla birlikte erkek tahmini duydum cok sevindim:) allah hepimize saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin

yasim:30 son adetim:24 mart cinsiyet:erkek ilk bebegim olucak beklenen dogum:29 aralik

Merhaba kızlar:KK3: Konuyu uzun süredir takip ediyorum ancak 3 ayım dolmadan yazmak istememiştim. Şu an 15+1 günlük hamileyim. Kısmet olursa kızım olacak.
İlk hamileliğim, SAT 5 Mart, Ankara'da yaşıyorum ve 31 yaşındayım. Gizemcim beni de listeye eklersen sevinirim. :KK49:

Merhaba

2 gün önce testımızı yaptık sağlıklı bir oğlum olacak ve 14 haftalık olmuş geç kalmisim önceki kontrolde haftasını doktorum yanlış hesaplamış . birsonraki kontrolü bekliyorum ultrasonda çok hareketliydi 1 saate yakın uğraştık ölçüm yapmak için o esnada kendisini de gösterdi paşammm ama hissedememek garip geliyor bana :)

Benide listeye eklerseniz
Yaşım 28
Sat 6 Mart
İlk bebeğim
Cinsiyet erkek
Doğum tarihi 19 Aralık

hoşgeldiniiiiz hayırlı olsun kuzucuklarınız
allah tamamına erdirsin canlar... :KK16:

hoşgeldiniiiiz hayırlı olsun kuzucuklarınız
allah tamamına erdirsin canlar... :KK16:[/QUOTE]
Hoşbulduk:KK3:
hepimizinkini inşallah

Kızlar merhaba.

Benim bebeğim her gittiğimde küçük çıkmaya başladı :26: Kafaya takıyorum.

Bakıyorum burda benle hemen hemen aynı satta olanlar haftasıyla beraber ilerliyor. Benim Sat 7 Mart.

17 gün gecikme ile adet olmuştum. günlerim karıştı onda mı acaba diyorum. yumurtladıgım tarihte 24 Marttı. bu seferki usg cihazı başka idi. Kafam çok karışık. :KK5: Bebişimde bi sorun yoktur dimi? bugün tam 12 haftalık olmuş oluyo. İkili test için gittiğimde 11 + 5 di.

Moralim bozuluo. 1-2 gün sonra başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum.:26:

Son düzenleme:
X