2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kötü bişey yok demekki olumsuz bişey demiş olsa unutmazdın merak etme :KK9:kurcalama fazlaaa :)
hergün gidicem canım staja zaman gecer evde napıacm diyorum bakalım nasıl olucak :)
bide normal pantlon giyme sakın sıkıştırma çocuğu içerde :KK70:

inş. güzel geçer canm değişiklik olur sanada hemde geleceğin için tabi ki :KK34:

Kız ne normal pantolonu içine girebiliyomusun diye sorsana ahahhhh :KK9: boyda yok bende al sana yürüyen dolmaa ayyyyyy :KK52:

Gizemmmmm stajın hayırl olsun cano
Allah yuzunu hata cıkarmasın kuzucum :KK66:
Fasulye pişio dogradım soğanları bişey olmadı
Ama şu pişerkenki koku öykkkk :))

slm kızlar bende her gün okuyorum ama çok yazmıyorum mide bulantılarım geçer gibi olmuştu ama demir hapına başlayınca yine başladı bide kabızlıkta devam ediyor perşembe günü kontrolümüz var 13+2 olucaz belki cinsiyetini öğreniriz bebişimin:))

kızlar selamlar

bayadır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum bu ara tekim serviste yoğunuzda o yüzden az girebiliyorum 2 ay önce bebeğini kaybeden şuan tekrar hamile oldugunu öğrenen arkdaşımıza ck sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim

sizlerde iyisinizdir inşallah biz kızımla iyiyiz çok şükür arada bi korkutuyo beni :) kasığıma bıcak saplanır gb oluyo ama normalmiş olurmuş onlar rahim büyüyomuş :) karnım hafiften çıkmaya başladı cok mutlu ouyorum onu görünce he bide bebe yağı kullanmaya başladım ben siz ne kullanıyosunuz çatlaklar için bilmiyorum ama ben gerilmeye başladım kaşınıyorum gerildikçe ondan sabah akşam özellikle duşta ıslakken yağlanıyorum iyi geliyo

hepinizi özellikle minik prenses/prenslerini öpüyorum canlarımmm :)

Kızlar bende bu cuma kontrole gidiyorum . Bir önce ki kontrolüm 4 hafta önceydi . Bu cuma cinsiyet belli olacak sizlerle paylaşacağım :)

Benim için çok güzel başladı bugün :) bende dolaşım bozukluğu olduğu için her sabah ayaklarımı duvara dikerim biraz. Bu sabah ayaklarımı dikmiş telefonda oyun oynarken göbek deliğimin 3 parmak aşağısında sol tarafa doğru böyle göz seyirmesi gibi bişeyler oldu 3-4sn. Hemen heveslenmedim tabi önce tecrübeli annelere sordum onlar da aynen öyle oluyo dediler :) çok mutluyum :) hissediyorum artık bebeğimi :)

harika bi duygu fekat 7. aydan sonra geceleri uyutmuyor...bu da bir alışma evresi sanırım doğunca hiç uyutmuyor çünkü kendisi:KK1:

bugun kuru fasulye yapıcam soğansız yapsam olur mu yada soğanı butun atsam olur mu

korkuyorummmmmmmmmm ama eşim ne zamandır ıstıodu onu mutlu edeyım dedım

nbr kuzu,annen gelicekti hani..

ay çok güzel ya herkesin sabırsızlıkla beklediği an.Ben 2 haftadır hissediyorum.her hissetmemde evet kesin bebeğim diyorum,hissetmediğim zamanlardada acaba bana mı öyle geldi diyorum.hemen büyüselerde daha şiddtli tekmeseler ne güzel olur

tekmeleyince anlarsın ne olduğunu cano:KK53::KK53::KK1:

dün eminönün'de 3 bardak turşu suyu içtim inanamıyorum kendime tuz olup denizlere dökülücem yakında böyle gidersem:KK9:

gzm tuzu kes ödem olur şişersin kuzm..Hem öyle şişersin ki yüzüğün parmağana,ayakkabın ayagına olmaz,doğumunda zor olur,9 aylık oluncada yerinden kalkıp yürüyemezsin bacaklarının şişliğinden...tuz yemiyorzz cano:104:

İstanbul yanıyor,bu ne sıcakkkk:21::21:
merhaba kızlar:KK16::KK16:

İŞTE BENİM PRENSİM VE PRENSESİM TEYZELERİ

$2013-06-13 15.01.20-1.jpg $2013-06-05 12.16.19.jpg :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben doktora gittiğimde genelde sol tarafımda hissediyorum dedim.O aslında ortada ama el ve ayak durumuna göre öyle hissediyorsun dedi.Bana da erken gibi geliyordu ama ben 1 kere değil bir çok kez hissettim.doktorda hissedebilirsin dedi.ama daha sert hareketleri için biraz daha zaman var.şuan seyirme gibi,kıpırtı gibi

Ben artık hissediyorum benim ikinci gebeliğim zaten tecrübeliyim cok heyecanlı yaaa dün baya otuz saniye falan hareketlerini hissettim canım benim yaaaa :KK69::KK69::KK69: cok heyecanlanıyorummm cabuk gecsin zaman alıyım meleğimi kucagıma :KK31:

Gizemmmmm stajın hayırl olsun cano
Allah yuzunu hata cıkarmasın kuzucum :KK66:
Fasulye pişio dogradım soğanları bişey olmadı
Ama şu pişerkenki koku öykkkk :))

o soğan sarımsak bulunan yemeklerin kokusu yok mu bitiriyo beni. annem pişiriyor sağolsun ama onun evine giremiyorum pişirdiği gün. yemekten de yiyemiyorum. geçen kendime taze fasülye kavurması yaptım. zeytinyağıyla. onu yedim artık. uydurma bi yemekti ama fena olmadı 2 tabak yedim :KK1:

benim gibi canı turşu yerine şekerli şeyler çeken var mı

ben eksi ve tuzlu şeyleri pek yiyemıyorum ama meyve tatlı şeyleri yiyebiliyorum. ilk canımın çektiği şeyde çocukların yediği danone olmuştu. birisi yerken gördüm de ilk aşerme.. başka da bişey istemedi canım

Kızlar selam bugün benim sırtım ve böbreklerim ağrıyor :KK43: sanırım üşüttüm kendimi :KK43::KK43:
ben de ilk ay hep yeşil elma ve erik yedim ama şimdi hiç aşermem yok :KK43: gönül isterdi ki uykudan uyanıp eşimi bişeyler almaya göndermek ama yok :):)

Kızlar bende bu cuma kontrole gidiyorum . Bir önce ki kontrolüm 4 hafta önceydi . Bu cuma cinsiyet belli olacak sizlerle paylaşacağım :)

Ben de Cumartesi günü kontrole gideceğim sabah 9 a randevumuz var :) Bizim de cinsiyetimiz kesinleşecek bu sefer .. çok heyecanlıyım zaman geçmiyor vallahi çok merak ediyorum

Bende sadece bulantılarım başlamadan yani 6 haftalıkken turşu istemiştim
1 sefer yedim sıra herseyden tiksindim malum
İlk meyve yemeğe başladım hala oyle devam edio
Birde baklava ve dondurma albeni çikolata yedim
Birde danone çikolatalı olandan
Profiterol vs...
Tuzlu ekşi ve acıdan inanılmaz tiksindim
Birde baharat kola ve et türünün hepsinden öykkkk

Son düzenleme:
ilk yediğim bana kendimi iyi hissettiten meyve ayva ve armut oldu uzun sure onları yedım
sonra kırazzz dıye delırdım ve kıraz yedım ama cok kötü cıkarıdm onları ve sonra yemedim korkumdan
şimdi nektarin ve kayısı arada kiraz ve kavun karpuz peynir...

ohh missss

Kızlar selam bugün benim sırtım ve böbreklerim ağrıyor :KK43: sanırım üşüttüm kendimi :KK43::KK43:
ben de ilk ay hep yeşil elma ve erik yedim ama şimdi hiç aşermem yok :KK43: gönül isterdi ki uykudan uyanıp eşimi bişeyler almaya göndermek ama yok :):)
geçmiş olsunn canım amaaan dikkat et çarptırdın herhalde kendini
Bende sadece bulantılarım başlamadan yani 6 haftalıkken turşu istemiştim
1 sefer yedim sıra herseyden tiksindim malum
İlk meyve yemeğe başladım hala oyle devam edio
Birde baklava ve dondurma albeni çikolata yedim
Birde danone çikolatalı olandan
Profiterol vs...
Tuzlu ekşi ve acıdan inanılmaz tiksindim
Birde baharat kola ve et türünün hepsinden öykkkk

cemredeniz ye tatlıyı çıkar atlıyı doğrumu acep ama benim ki kız ekşi yiyemıyorum

X