2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlarrr ne çok kaynatmışsınız:))
uzay 100,Mert_Deniz,beralku
Gözünüz aydın çok güzel bir heyecan aramıza hoşgeldiniz.

Hnk
Çookk güzel bir haber.Allah nazarlardan saklasın:nazar:Bende ikiz olmasını çok isterdim kısmet hoş görmedim daha belki de ikiz:))

lusnica,agresifmelek ve hatırlamadığım diğer arkadaşlar
Umarım bulantılarınız,sıkıntılarınız bir an önce azalır.Sizlere sabırlar diyorum.Azcık daha sabır mayıs sonu hepsi geçmiş olacak minişler büyüycek.

yarenka
Süt izni idarenin insiyatifinde birleştirmenin de yasal bir dayanağı yokmuş ama birleştirebilen birleştiriyo. Ücretsiz izni parça parça kullanabiliyosun ama ücretli doğum izninin üzerinden 1 yıl geçmemesi lazım. yani 3 ay alıp göreve başlayıp yeniden alabiliyosun.

saol canım Allah gönlüne göre versin seninde inşallah..

5 haftalık dedi doktor küçükmüş.ama başından savdı beni iki dk baktı ultrasona ya.salı günü başka doktora gitcem bakalım .saglık ocagındaki ebe ondan daha iyi bilgi verdi bana.kafam karışık offff nasıl görünmezki.

seninle doğum tarihlerimiz aynı o dr nasıl 5 haftalık dedi ki 6.haftadayız yarın 7 ye giriyoruz... ilişki tarihini tahmini biliyomusun canını sıkma tatlım yanlış söylüyolar bazen belli olmuyor benim dr um bana ilacımı yazmay unuttu düşün :)))

Umarım bulantılarınız,sıkıntılarınız bir an önce azalır.Sizlere sabırlar diyorum.Azcık daha sabır mayıs sonu hepsi geçmiş olacak minişler büyüycek.

eskiye göre daha iim cnm ama sahlar gene var bide yemek yerken bile bulnıyor buarada hamurişlerinden tiksinmeye başladım :)))

eskiye göre daha iim cnm ama sahlar gene var bide yemek yerken bile bulnıyor buarada hamurişlerinden tiksinmeye başladım :)))

Hamurişinden tiksinmen ne güzel canım:)) İnşallah doğuma kadar devam eder de kilon kontrollü gider:)) Bulantıların bir an önce geçer umarım.

kızlaar meraba..
dün değerim 106.40 çıkmıştı söylemiştim size.hatta sat 11 marttı yarın adet olmam gerekirdi yani..sizce pazartesi günü olan randevumu yarına alıp bi doktora gitsemmi.hiçbişey görünmez biliyorum ama daha hiç doktora görünmediğim için tedirginim.sizce napmalıyımmm ?

kızlaar meraba..
dün değerim 106.40 çıkmıştı söylemiştim size.hatta sat 11 marttı yarın adet olmam gerekirdi yani..sizce pazartesi günü olan randevumu yarına alıp bi doktora gitsemmi.hiçbişey görünmez biliyorum ama daha hiç doktora görünmediğim için tedirginim.sizce napmalıyımmm ?

Canım çok erken bence yinede sen bilirsin. Bana kalırsa pazartesiyi bekle kese falan görünmez gibime geliyo.Benim 2.kan tahlilinde değerim 174 çıktı doktor hiçbişeye bakmadı ve ben de hala gitmedim salı günü gitmeyi düşünüyorum.

Canım çok erken bence yinede sen bilirsin. Bana kalırsa pazartesiyi bekle kese falan görünmez gibime geliyo.Benim 2.kan tahlilinde değerim 174 çıktı doktor hiçbişeye bakmadı ve ben de hala gitmedim salı günü gitmeyi düşünüyorum.

ne biliyim en azından içim rahatlasın diyorum.arada sancı giriyo azcık başka bişey hissetmiyorum.en azından bulantılarım başlasada varlığını hissetsem:KK1:

kızlaar meraba..

bence daha erken, benim sat 27 şubat ve kan değerim perşembe 160 çıkmıştı ve cumartesi kese görünmedi yarın randevum var alttan ultrasonla görünür dedi doktor. önümüzdeki hafta git bence

bence daha erken, benim sat 27 şubat ve kan değerim perşembe 160 çıkmıştı ve cumartesi kese görünmedi yarın randevum var alttan ultrasonla görünür dedi doktor. önümüzdeki hafta git bence

hiçbişey hissetmiyorum ya ondan korkuyorum :KK43:
diyorum ya mide bulantılarım başlasa tedirgin olmam bu kadar :)
öyle yapiyim canımm hafftaya gidiyim o zamann.
ne zaman başlar bulantılar :)

kızlarrr ne çok kaynatmışsınız:))
uzay 100,Mert_Deniz,beralku
Gözünüz aydın çok güzel bir heyecan aramıza hoşgeldiniz.

Hnk
Çookk güzel bir haber.Allah nazarlardan saklasın:nazar:Bende ikiz olmasını çok isterdim kısmet hoş görmedim daha belki de ikiz:))

yarenka
Süt izni idarenin insiyatifinde birleştirmenin de yasal bir dayanağı yokmuş ama birleştirebilen birleştiriyo. Ücretsiz izni parça parça kullanabiliyosun ama ücretli doğum izninin üzerinden 1 yıl geçmemesi lazım. yani 3 ay alıp göreve başlayıp yeniden alabiliyosun.

teşekkürler canım, nisan gibi doğum iznim bitse mayıs ve haziranda da süt iznini kullanabilsem süper olacak benim için. eylülde de ücretsiz izne ayrılırım. izinlerle kafayı bozdum 2 gündür:KK1:

hiçbişey hissetmiyorum ya ondan korkuyorum :KK43:
diyorum ya mide bulantılarım başlasa tedirgin olmam bu kadar :)
öyle yapiyim canımm hafftaya gidiyim o zamann.
ne zaman başlar bulantılar :)

illa bulantı olacak değil canım ki umarım olmaz rahat geçiririz, çok korkuyorum bulantıdan:18: sadece kasık ağrıları var bende

illa bulantı olacak değil canım ki umarım olmaz rahat geçiririz, çok korkuyorum bulantıdan:18: sadece kasık ağrıları var bende

bendede canım o da ara ara oluyo.bende bulantı başlasın hissediyim bişeyler diyorum şuan hiçbişey hissetmiyorum çünkü :)kimse bulantı istemez ben tam tersi:KK1:

bendede canım o da ara ara oluyo.bende bulantı başlasın hissediyim bişeyler diyorum şuan hiçbişey hissetmiyorum çünkü :)kimse bulantı istemez ben tam tersi:KK1:

bence kalp atışını duyduğumuzda hissetmiş oluruz:) sen folik asit olarak ne kullanıyorsun canım ve aç mı tok mu içiyorsun

bence kalp atışını duyduğumuzda hissetmiş oluruz:) sen folik asit olarak ne kullanıyorsun canım ve aç mı tok mu içiyorsun

maltofer kullanıyorum canım aç tok o kadar dikkat etmiyorum aslında günde 2 kere alıyorum.mesela dün 2sinide tok almıştım bugün aç aldım :)

Son düzenleme:
maltofer kullanıyorum canım aç tok o kadar dikkat etmiyorum aslında günde 2 kere alıyorum.mesela dün 2sinide tok almıştım bugün aç aldım :)

ben de folidoce kullanıyorum günde 1 kez. tok içiyorum ama yarın soracağım doktora fark eder mi diye

ben öğrendiğimden beri hiç gitmedim daha doktora bilmiyorum en azından herşey yolundayı duysam rahat uyurum belkii :KK43:

bu kadar huzursuzsan git en azından için rahatlamış olur canım, görünmese bile bir sonraki randevunu bekleyerek zaman geçirirsin:)

bu kadar huzursuzsan git en azından için rahatlamış olur canım, görünmese bile bir sonraki randevunu bekleyerek zaman geçirirsin:)

evet ya en azından doktoru bi görür tanırım ısınamazsam keseyi görmek için başka doktor arayışına girerim vakit kaybetmeden :)cumaya alıyorum o zamannn :)

X