arkadaşlar merhaba sizin böyle mutlu paylaşımlarınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım dün test yaptırdım hamileyim hiç beklemiyordum istemiyorum demek istemiyorum ama( çıkmazdayım iki kızım var biri 2006 küçüğü 2010 doğumlu şuan hiç düşünmüyordum ama yapacak bir şeyim yok desteklerinizi bekliyorum kimseye söyleyemedim ( ailemden çok uzakda yaşıyoruz
Merhabalr ben de gebeyim daha dün öğrendim değerim 150, yarın adet olmam gerekirdi. bi terslik çıkarsa diye çok korkuyorum. uzun zamandır bekledim çünkü. herkesin bebeği hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli bebekler olsun.
evet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))
dün doktora gittik 8 marttı sat bnm 4+2 imiş tabi bebek görülmedi ama bhcg çok yüksek olunca gel bakalım dedim dedi alttan da bakabiliriz ama cok zorlamayalım dedim.. karından ultrasonla keseyi hatta keseleri gördük:))))) bhcg nin neden bu kadar yüksek oldugunu da şimdi anladık gibi dedi. kesin birsey sölemiorum haftaya tekrar bakalım ama büyük ihtimalle cogul gebelik dedi:))) haftaya salı tekrar gidicrm bakalım:)
evet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))
dün doktora gittik 8 marttı sat bnm 4+2 imiş tabi bebek görülmedi ama bhcg çok yüksek olunca gel bakalım dedim dedi alttan da bakabiliriz ama cok zorlamayalım dedim.. karından ultrasonla keseyi hatta keseleri gördük:))))) bhcg nin neden bu kadar yüksek oldugunu da şimdi anladık gibi dedi. kesin birsey sölemiorum haftaya tekrar bakalım ama büyük ihtimalle cogul gebelik dedi:))) haftaya salı tekrar gidicrm bakalım:)
aaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun ne güzel bir haber maşallaah
hayırlı olsun inşallah çok sevindim :))))
Allah nazarlardan saklasın
Merhabalr ben de gebeyim daha dün öğrendim değerim 150, yarın adet olmam gerekirdi. bi terslik çıkarsa diye çok korkuyorum. uzun zamandır bekledim çünkü. herkesin bebeği hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli bebekler olsun.
aaaa hayırlısı olsun, ne düşünüyorsun zaten 1 tane var 3 olacak
benimde ilk hamileliğimde çift keseydi ama 2 hafta sonra biri kayboldu, şimdi bir yandan korkuyorum ya yine iki kese olursa diye çocukları çok seviyrorum ama çalışan biri için 3 çocuk çok fazla :)tabi en doğrusunu rabbim bilir.
eşimin halasının oğlu 2. yi istediler üçüz oldu :) birden bire 4 çocukları oldu. bi şekilde büyüdüler nerdeyse 4 yaşına geldiler ama anne çalışmıyor tabi.
ayyyyy ne güzell tebrikler canım
beta bakıldığında bat geçmişmiydi ve kaçtı değerin canım?
ilk başta çok zor ama büyüdüklerinde ne tatlı olurlar abilerinin iki küçük tatlı melek :)
cnm hayırlı olsun hamileliğin allah tamamına erdirsin.yanlız takvimde yanlışlık var sanırım son adet tarihine göre doğum tarihine bakman lazım seninki 2 haftalık gözüküyor 2 haftalıkken daha yeni yumurtlama oluyor anlatabildimmi.değerinde çok düşük değil.
ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini verirsen senide listeye eklerim.
ben ölçtürdüm daha birçok test yapıldı yani 4 tüp kan verdim pazartesi günü normal çıktı hepsi kan değerlerim iyiymiş. sizden de doktorunuz ister.
teebrikleeeer hayırlı olsun. Allahım sağlık sıhhat versin bebişine sana sımsıkı tutunsun annesi
bu arada arkadaşlar benim bugun belimde ve kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrılarım var . doktorumu aradığımda bana korkulacak bir sey olmadığını ama her ihtimale karşıda günde 2 defa oral yolla Progestan kullanmam gerektiğini söyledi. aranızda hiç bu durum ile karşılaşan var mı? ne kadar zormuş birde önümüzdeki hafta kalp atışları için gideceğim. Allah hepimizin mis kokulu bebeklerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Bende dün gittim doktora keseyi gördü ama içini göremedi.hiç tahlil yapmadı.başından savdı remen.bende özel bir hastaneden randevu aldım oraya gitcem.inş.ordaki doktordan memnun kalırım.
canım çok normal benim ilk gebeliğimde de adet olacağım hafta böyle ağrılarım vardı... kalp atışları için çok erken bence keseyi görüebilrisin ancak benim sat 28 şubat 2 nisanda keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicem
kalp atışları duyulmalıydı yaa bişi demedi mi bencede bir dr a daha GÖRÜNMELSİN
5 haftalık dedi doktor küçükmüş.ama başından savdı beni iki dk baktı ultrasona ya.salı günü başka doktora gitcem bakalım .saglık ocagındaki ebe ondan daha iyi bilgi verdi bana.kafam karışık offff nasıl görünmezki.
Bende dün gittim doktora keseyi gördü ama içini göremedi.hiç tahlil yapmadı.başından savdı remen.bende özel bir hastaneden randevu aldım oraya gitcem.inş.ordaki doktordan memnun kalırım.
5 haftalık dedi doktor küçükmüş.ama başından savdı beni iki dk baktı ultrasona ya.salı günü başka doktora gitcem bakalım .saglık ocagındaki ebe ondan daha iyi bilgi verdi bana.kafam karışık offff nasıl görünmezki.
hayırlısı olsun cnm bazen 2 kese olsada tek olabiliyor sonra.senin için farketmez sanırım .ikizde olsa allah yardımcın olacaktır.bakalım topiğimizin ikizleri sendenmi gelecek.kız senin kilonda azdı nasıl taşıycan bebişleri dikkat et kendine oğluşu kaldırırkende dikkatli ol