hehehehh ok canım olur buluşalımbende kısmetse 28 haziranda gidicem dr'a
yevrum o halde 1 temmuza gerek yok 28 haziranda buluşalım,ziraa benim kotr.de o gün:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehehh ok canım olur buluşalımbende kısmetse 28 haziranda gidicem dr'a
istanbul ünv benim için bitmiştirrr
Selam kızlar hastaneden geliyoruz akinti için gittim bebeğim hepinizin ellerinden öpüyor teyzeleri=)))
Çok saglikliymiş idrar testi verdim akşam alacağım sonucu bebeğimde ultrasona göre 17+4 mus acaba yanlış mi söyledi kızlar ya çok önde değil mi sat a göre bugün tam 16haftadayz
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-18.html#post30841938
bakınnnn bu da benn
3 çocuk annesi bir kadın olarak hiçte fena deilim dimee
oo tebrikler bölüm neydi cnm bende avcılar kamp. mezunum:13:
Selam kızlar hastaneden geliyoruz akinti için gittim bebeğim hepinizin ellerinden öpüyor teyzeleri=)))
Çok saglikliymiş idrar testi verdim akşam alacağım sonucu bebeğimde ultrasona göre 17+4 mus acaba yanlış mi söyledi kızlar ya çok önde değil mi sat a göre bugün tam 16haftadayz
beyazıt kampüsü canım beniimm banka-finans bölümünü bitirdim şükürler olsun.1 büt var ama saymıyorum onu
amaan o bişe deil verirsin inş..
bende end.elektronik okudm...walla maşallah sana çocukta yaptın eğitimde:13:
bu kadar önde gitmesinde bi sorun olmaz dimi kızlar nden önde gidiyor ki acaba
gözün aydın inci maşalaah bebeğine. tarihlerle ilgili hep aynı usgde mi bakılıyor? doktorun sorun yok diyorsa üzme kendini canım hem geri olsa bile kapatır arayı o annesi endişelenme Allah sağlık versin
ayyy beklemek fena ya Allah yardımcımız olsun
canm takma kafaya benim kide adetle uymlu gitmiyor geç yumyumlamışız bundan olabiliyor bu sorun değil sadece 1-2 hafta küçük oluyor. Bu arada 2li test sonucumda ense kalınlığıyla ilgili bişi görmedim ben ama sonucu dr. gördüğümde tmm herşey yolunda yolumuza devam ediyoruz dedi :44: Rabbim sağlık versn bebişlerimize korusun onları inş.
kızlar herkese merhaba bende eski aralık annesiydım 2 ay önce düşük yapmıştım. forumdan cıkmıstım.bugun yenidenhamıle olduğumu öğrendim inşallah bu sefer şubat annesi olacağım benımle bırlıkte acımı paylasan arkadaslarıma haber vereyımdedım hepınızı öpuyorum :)
yok canım ya benimki sari geliyor yanma ve kaşıntı da olunca korktum bakalım akşam acilden alacağım sonucu haftaya da kendi doktorumda randevum var
maşallah iyi gelişimi demekki bayağı büyük çıkmış
3 çocuk muu ne zamn ne ara araları çok az sanırım evlatlarının
hiç gitmedim derslere sınavdan sınava gidiyodum bide gitsem 1.bitirirmişim kesinn ahah
yok canım ya benimki sari geliyor yanma ve kaşıntı da olunca korktum bakalım akşam acilden alacağım sonucu haftaya da kendi doktorumda randevum var
sorma sorma nasıl besliyorm yag bal süt inek sütü de değil kus sütü=))))