2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar herkese merhaba bende eski aralık annesiydım 2 ay önce düşük yapmıştım. forumdan cıkmıstım.bugun yenidenhamıle olduğumu öğrendim inşallah bu sefer şubat annesi olacağım benımle bırlıkte acımı paylasan arkadaslarıma haber vereyımdedım hepınızı öpuyorum :)

hooop burada herkes hamile

Son düzenleme:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

tebriklerrrrrrrr....sağlıkla alırsın inş. kucaana

meme yi nasıl gordun canım
ılgınc bır soru oldu ama :)) yanı kendı memenı mı gordun başkasının memesımıydı mrk ettımm

ahh canım bnm yaaa Allah kucagun almanı nasıp etsınnnn
cok sevındım.. dılerım dıger arkadaşlarımızda senınle aynı sevıncı yaşar.. maşallah subhanallahhhh

meme yi nasıl gordun canım
ılgınc bır soru oldu ama :)) yanı kendı memenı mı gordun başkasının memesımıydı mrk ettımm

başka bi kızın memesiydi cnm,kızıma hamileykende kardeşimin memesini görmüştüm..meme diyip geçmemek lazım ultrasyondan hızlı sonuç veriyor

ayyyyyyyy cok sıcak yaaaa ben duşa gırıyorum bacılar... gelıcem hemen . oğlum burda wii de oyun oynuyor sıze emanet :))))

benimde rüyalarım erkek olduğunu işaret ediyor:) bende hamile olduğumu ilk öğrendiğim günden beri hep oğlum olucakmış gibi hissediyorum:)
en son gittiğimde 13+1'dik doktor kemik yapısından kıza benzetti bakalım minğim gösterirse bu ay sonu kesin cinsiyeti öğrenicez inşallah:)tabi sağlıklı olsun da en önemlisi o

çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

ahh canım bnm yaaa Allah kucagun almanı nasıp etsınnnn
cok sevındım.. dılerım dıger arkadaşlarımızda senınle aynı sevıncı yaşar.. maşallah subhanallahhhh

cemredeniz sen hatırlıyosunur benı mutlaka inşallah bu sefer kucagıma almayı nasip eder rabbım bu sefer hemen doktora gıtmıcembugun ogrendim zaten 1 hafta beklıcemteşekkur ederım i dileklerın icin canım

hahahahahha koptum yaaaa :))) valla rüyalara bende ınanıyorummm
bakalım ne çıkacak bebısın

bakıcasss...28 haziranda açıklıyorum

anneler hisseder doktorlar sadece tahmin eder..bende bu ay sonu öğrenicem canım o zmn 1 temmuzda buluşalım snnle

bende aralık annesiyiyim sohbet edecek kimse varmı

Merhaba, hoşgeldin diyerek başlayalım o zaman :)

Kızlar bende rüyamda 2-3 yaşlarında bir oğlum olduğunu gördüm. sesleniyorum ona oğlum diye. Koşa koşa yanıma geliyor. çoraplarını giydiriyorum. üşüme diyorum :) ben rüyamda çocuğu büyütmüşüm bile :)))

Sizce ne olabilir ki bunun manası? Var mıdır bir fikriniz?

ayyyyy inan çok sevindimmm canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın güzel haberlerini yaz bize arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…