- 11 Nisan 2013
- 368
- 21
- 41
kızlar ayıptır söylemesi canım nasıll aşure istiyor anlatamam:)
yapması uzun sürmese annemi arayıp yapmasını isticem ama o da çalışıyor kıyamam
hazır paket aşureler var ya onlardan alıcam akşam eve giderken,tadımlık yiyeyim bari
kızlar herkese merhaba bende eski aralık annesiydım 2 ay önce düşük yapmıştım. forumdan cıkmıstım.bugun yenidenhamıle olduğumu öğrendim inşallah bu sefer şubat annesi olacağım benımle bırlıkte acımı paylasan arkadaslarıma haber vereyımdedım hepınızı öpuyorum :)
kızlar onun kılla tüyle ilgisi yok bence biri yanlış anlamış yanlış aktarmış...göbek deliği aşağı doğru bakıyorsa kız,yukarı doğru bakıyor yada karşıya doğru bakıyorsa erkek diye konuşmuştuk 2012 nisan anneleriyle geçen sene...tüyle fln alakalı olsaydı kesin biri söylerdi o zmn...bi de alyansımızı ipe takıp göbeğimizin üzerinde tutuyorduk sağa sola gidiyosa erkek dönüyorsa kız ama..Bence bunlar hurafe ama rüyalarınıza dikkat edin ben dün gece rüyamda meme gördüm,bi baktım tabirine kız çocuk yazıyor daha öncede ayna görmüştüm o da kız çocuğa işaret ediyordu 10 gün sonra kız derse daktır şaşırmıcam yane
inşallah canım teşekkur ederim :):119::119::119::119::119::119::119::119:
tebriklerrrrrrrr....sağlıkla alırsın inş. kucaana
kızlar herkese merhaba bende eski aralık annesiydım 2 ay önce düşük yapmıştım. forumdan cıkmıstım.bugun yenidenhamıle olduğumu öğrendim inşallah bu sefer şubat annesi olacağım benımle bırlıkte acımı paylasan arkadaslarıma haber vereyımdedım hepınızı öpuyorum :)
meme yi nasıl gordun canım
ılgınc bır soru oldu ama :)) yanı kendı memenı mı gordun başkasının memesımıydı mrk ettımm
başka bi kızın memesiydi cnm,kızıma hamileykende kardeşimin memesini görmüştüm..meme diyip geçmemek lazım ultrasyondan hızlı sonuç veriyor
kızlar onun kılla tüyle ilgisi yok bence biri yanlış anlamış yanlış aktarmış...göbek deliği aşağı doğru bakıyorsa kız,yukarı doğru bakıyor yada karşıya doğru bakıyorsa erkek diye konuşmuştuk 2012 nisan anneleriyle geçen sene...tüyle fln alakalı olsaydı kesin biri söylerdi o zmn...bi de alyansımızı ipe takıp göbeğimizin üzerinde tutuyorduk sağa sola gidiyosa erkek dönüyorsa kız ama..Bence bunlar hurafe ama rüyalarınıza dikkat edin ben dün gece rüyamda meme gördüm,bi baktım tabirine kız çocuk yazıyor daha öncede ayna görmüştüm o da kız çocuğa işaret ediyordu 10 gün sonra kız derse daktır şaşırmıcam yane
hooop burada herkes hamile
cemredeniz sen hatırlıyosunur benı mutlaka inşallah bu sefer kucagıma almayı nasip eder rabbım bu sefer hemen doktora gıtmıcembugun ogrendim zaten 1 hafta beklıcemahh canım bnm yaaa Allah kucagun almanı nasıp etsınnnn
cok sevındım.. dılerım dıger arkadaşlarımızda senınle aynı sevıncı yaşar.. maşallah subhanallahhhh
hahahahahha koptum yaaaa :))) valla rüyalara bende ınanıyorummm
bakalım ne çıkacak bebısın
benimde rüyalarım erkek olduğunu işaret ediyor:) bende hamile olduğumu ilk öğrendiğim günden beri hep oğlum olucakmış gibi hissediyorum:)
en son gittiğimde 13+1'dik doktor kemik yapısından kıza benzetti bakalım minğim gösterirse bu ay sonu kesin cinsiyeti öğrenicez inşallah:)tabi sağlıklı olsun da en önemlisi o
bende aralık annesiyiyim sohbet edecek kimse varmı
bulunmayacak birşey olmadığı için yazdım canım,hazır çorba gibi yerde var
hem bol vitaminli canı isteyen için faydalı olur:))
anneler hisseder doktorlar sadece tahmin eder..bende bu ay sonu öğrenicem canım o zmn 1 temmuzda buluşalım snnle
bende aralık annesiyiyim sohbet edecek kimse varmı