- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-18.html#post30841938
bakınnnn bu da benn
3 çocuk annesi bir kadın olarak hiçte fena deilim dimee
Maşallah nazar değdirirsin kendine bu ne kız böyle=)
Süpersin fitlikte mükemmel yahu=)
Çok geçmiş olsun gizooo=)istanbul ünv benim için bitmiştirrr
Çok sevindim.Oh ne büyk bir yük kalkmıştır üstünden.
Çıkış kağıdını alınca foto gönder bize kutlayalım=)))))
Ayyy nasıl sevindim nasıl sevindim=)kızlar herkese merhaba bende eski aralık annesiydım 2 ay önce düşük yapmıştım. forumdan cıkmıstım.bugun yenidenhamıle olduğumu öğrendim inşallah bu sefer şubat annesi olacağım benımle bırlıkte acımı paylasan arkadaslarıma haber vereyımdedım hepınızı öpuyorum :)
Elime söyledim o da tebrik etti=)
Allah diğer kaybeden annelerimize de senin gibi tekrr evlat bağışlasın inşallah.
Tüm dualarımız sizinle...
Anaaaam erkek istiyordun geliyor ya pipiliii=))Slm gebişler biz geldik.
Bugün hastaneye gittik ense ölçümü için 1.2 çıktı gayet iyi dedi dr zıp zıp durmadı yerinde ya dursana bebek ölçemiyorum seni diyede çıkıştı gıcık dr bende cinsiyet sordum kızdı ne biçim davranıyosun dedim ben gebelere böyle davranıyorum dedi
Yurt şında 100 de 50 imiş sezeryan Türkiye'de 100 de 60 banane bana ne sölüyon dedim sen bebek iyimi die sormadın cinsiyeti ne die sordun dio delüü ya daha evvel onda kist için yine girmiştim dedi yazıyorum zaten dr söyler dedim ozamanda böyle diyon nese postaladı beni.drum ii Allah'tan o baya baktı bebeğim 100 de 95 erkek dedi pipiş gödük değişmezse tabii..
Bizden haberler böyle.. Kartal Umut hastanesi Fatih beye gitmeye karar verdim bundan sonra ordayım..Bu arada 12. haftadayım ama bebek 1 hafta ilerde çıktı 13+3 çıktı
Gözün aydın canımm.
Bak 2 li test istemiyordun ama ense de güzel çıkmış.
Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin hepimize