- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
selam kızlar içinizdeki en küçük bebeklerden biri olarak bebişimin cinsiyetini iyiden iyiye merak etmeye başladık...bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler vardır umarım...göbeğimdeki kıllanmadan ve sık sık ağda gerektiren bacak ve bıyıklarımdan dolayı erkek olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama randevum 20sinde kesin bişey de söyleyeceği belli değil ikili test için gideceğiz söylerse ne ala...ama kız annelerinde kıllanma pek duymadım...yanılıyo olabilir miyim???eskiden böyle değildim...bıyıklarım da bu kadar çabuk belli etmezdi kendini bacaklarım da...hele göbek deliğimde ince sarı tüyler vardı belli bile olmazdı...şimdi kara kara kalın kalın etrafı:26:ağdalayayım mı dökülür mü ki??
canm ben pek inanmıyorum ama işte tesadüf tutanlar olduğu için insan acaba diyor...Senin kide bu teze göre kız olmalıyımışKısmet
Yolculuk zordur tabi bende tatilden çok yolu düşünüyorum vallahi :44:
Beta hcg değerine göre benim erkek gözüküyo ama doktor büyük ihtimal kız demişti, kesin sonucu bgn öğrenecektim ama doktor bgn çalışmayacakmış, grev yapıyolarmış. Ertelendi randevum, ne zamana belli değildün akşam uyuyamamıştım heyecandan.. Neyse beklerim biraz daha..
canım onumuzdeki hafta carsamba gunu perinatolog ile randevum var o zaman belli olacak amniyosentez veya degil
canım onumuzdeki hafta carsamba gunu perinatolog ile randevum var o zaman belli olacak amniyosentez veya degil
kızlar hangi konu altındaydı hatırlamıyorum ama bu ikilitestteki hcg değeri gibi yüksek oranda tutmuş bi cinsiyet belirlemesi varmış hurafe gibi geldi ama hatrı sayılır bi çoğunluk doğru diyo...bu göbekten alt taraftaki ve karındaki kıllar aşağı bakıyosa bebek kız,yukarı dönükse erkek diyolar..sizde nasıl bu durum???
ölücem merakımdan...artık patikler almak istiyorum ama fiyonklu incili mi alayım yoksa mavili baklava desenli mi bilmiyorum!!sizce öğrenebilir miyim bu perşembe ikili test randevumda ...not: 12.haftamın son günü yarın.12+2 olucam yani perşembeye...
Hazal ben erkeğe benzettim bebegini
Maşallah sübhanallah
sakın agda fln yapma gobegıne bende kıllandım onlar dökülecek ama agda yaparsan şansın azalır.. ..
dr ıkıkez kıza benzettı en son erkeğe benzettııı..
ben bu tüylenme ıle ılgılı topıklerı okudum ama cok kıllanıp kızı olanda var bunlara ınanmıyorum.. ama seytan durtuoo ısteee
ay ben göbeğimdeki tüğleri hep aldırıyordum şimdi de aldırmaya devam ediyorum
Merhaba kızlar.
Bugün ikili testimi yaptırdım. ense kalınlıgı 2 mm çıktı. Çok iyi dedi doktor.
Kan verdim 1 tüp. Onun sonucunuda 2 hafta sonra alacakmışım.
Cinsiyet konusunda bişi demedi.
Bebişim 11 hafta 5 günlük çıktıHer gittiğimde biraz daha küçük çıkıyor korkuyorum. Geç döllenmeden dolayımıdır acaba? Adet tarihimle uyumlu değil. Sizce bi sorun olur mu? :26:
Tahmini dogum tarihi de 01.01.2014
bi kere aldırmaya başladım mı hep aldırman gerekir manasında dedi canım..yoksa hamilelikte kıl tüy almanın zararı yok..
Beta hcg değerine göre benim erkek gözüküyo ama doktor büyük ihtimal kız demişti, kesin sonucu bgn öğrenecektim ama doktor bgn çalışmayacakmış, grev yapıyolarmış. Ertelendi randevum, ne zamana belli değildün akşam uyuyamamıştım heyecandan.. Neyse beklerim biraz daha..
Merhaba kızlar.
Bugün ikili testimi yaptırdım. ense kalınlıgı 2 mm çıktı. Çok iyi dedi doktor.
Kan verdim 1 tüp. Onun sonucunuda 2 hafta sonra alacakmışım.
Cinsiyet konusunda bişi demedi.
Bebişim 11 hafta 5 günlük çıktıHer gittiğimde biraz daha küçük çıkıyor korkuyorum. Geç döllenmeden dolayımıdır acaba? Adet tarihimle uyumlu değil. Sizce bi sorun olur mu? :26:
Tahmini dogum tarihi de 01.01.2014
hmm anladım..ben uzun süredir aldırıyorum hamilelikte dökülür diye duymuştum ama benimkiler dökülmezmiş zaten..:)
benim tüğlerimin yönü yukarı doğru ama doktor kıza benzetti bakalım hayırlısı:)