2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben kız annesi olucam Allah nasip ederse.. ama bende de çok arttı kıllanma çabucak çıkıyor göbeğimde bile kara kara kalın tüyler oldu. sakın ağda sürme alma sonra çok pişman olursun arkadaşım

Beta hcg değerine göre benim erkek gözüküyo ama doktor büyük ihtimal kız demişti, kesin sonucu bgn öğrenecektim ama doktor bgn çalışmayacakmış, grev yapıyolarmış. Ertelendi randevum, ne zamana belli değil dün akşam uyuyamamıştım heyecandan.. Neyse beklerim biraz daha..

canım onumuzdeki hafta carsamba gunu perinatolog ile randevum var o zaman belli olacak amniyosentez veya degil

ıkılı testını tam hangı haftada yaptırdığın onemlıymıs galıba..
suan 17 haftalıksın baya bellı oluyordur artık

kızlar hangi konu altındaydı hatırlamıyorum ama bu ikilitestteki hcg değeri gibi yüksek oranda tutmuş bi cinsiyet belirlemesi varmış hurafe gibi geldi ama hatrı sayılır bi çoğunluk doğru diyo...bu göbekten alt taraftaki ve karındaki kıllar aşağı bakıyosa bebek kız,yukarı dönükse erkek diyolar..sizde nasıl bu durum???

eve gidince bakıcam canım ama benımkıler karışık kuruşuk gibi sanki

ölücem merakımdan...artık patikler almak istiyorum ama fiyonklu incili mi alayım yoksa mavili baklava desenli mi bilmiyorum!!sizce öğrenebilir miyim bu perşembe ikili test randevumda ...not: 12.haftamın son günü yarın.12+2 olucam yani perşembeye...

genelde 12. haftada öğreniliyor doktoruna ısrar edersın. Allah gönlüne göre versin ..bende gecen ay erkenden öğrenmiştim

benden bu kadar canım burnu falan gayet belirgin göz çukurları agı Maşallah

Eki Görüntüle 736911

Hazal ben erkeğe benzettim bebegini
Maşallah sübhanallah

çok tesekkur edıyorum edıyorum arkadaslar..bugunde doktora gıttım nt 1.6 cıktı sukurler olsun ıyı ama 1 temmuzda cvs ıslemı yaptırcm allah ızın verırse dıger gebelıgımde kromozon bozuklugu oldugu ıcın ıkılı testle sınırlı kalmayalım dedı.buda bugunku ultrason resmımız 12+6 gunluk cıktı..bır kızım var bunında erkek olmasını cok ıstedım ama nub teorısıne gore buda kız gıbı gorunuyor..varmı fıkrı olan,nub teorısı ıle ılgılı bılgısı olan.sımdıden tsk edıyorum.

ay ben göbeğimdeki tüğleri hep aldırıyordum şimdi de aldırmaya devam ediyorum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.

Bugün ikili testimi yaptırdım. ense kalınlıgı 2 mm çıktı. Çok iyi dedi doktor.

Kan verdim 1 tüp. Onun sonucunuda 2 hafta sonra alacakmışım.

Cinsiyet konusunda bişi demedi.

Bebişim 11 hafta 5 günlük çıktı Her gittiğimde biraz daha küçük çıkıyor korkuyorum. Geç döllenmeden dolayımıdır acaba? Adet tarihimle uyumlu değil. Sizce bi sorun olur mu? :26:

Tahmini dogum tarihi de 01.01.2014

gözün aydın inci maşalaah bebeğine. tarihlerle ilgili hep aynı usgde mi bakılıyor? doktorun sorun yok diyorsa üzme kendini canım hem geri olsa bile kapatır arayı o annesi endişelenme Allah sağlık versin

bi kere aldırmaya başladım mı hep aldırman gerekir manasında dedi canım..yoksa hamilelikte kıl tüy almanın zararı yok..

hmm anladım..ben uzun süredir aldırıyorum hamilelikte dökülür diye duymuştum ama benimkiler dökülmezmiş zaten..:)
benim tüğlerimin yönü yukarı doğru ama doktor kıza benzetti bakalım hayırlısı:)

Son düzenleme:

ayyy beklemek fena ya Allah yardımcımız olsun

canm takma kafaya benim kide adetle uymlu gitmiyor geç yumyumlamışız bundan olabiliyor bu sorun değil sadece 1-2 hafta küçük oluyor. Bu arada 2li test sonucumda ense kalınlığıyla ilgili bişi görmedim ben ama sonucu dr. gördüğümde tmm herşey yolunda yolumuza devam ediyoruz dedi :44: Rabbim sağlık versn bebişlerimize korusun onları inş.

benim de göbeğimde karnımda bütün tüyler yukarı döndü....

kızlar ayıptır söylemesi canım nasıll aşure istiyor anlatamam:)
yapması uzun sürmese annemi arayıp yapmasını isticem ama o da çalışıyor kıyamam
hazır paket aşureler var ya onlardan alıcam akşam eve giderken,tadımlık yiyeyim bari

kızlar onun kılla tüyle ilgisi yok bence biri yanlış anlamış yanlış aktarmış...göbek deliği aşağı doğru bakıyorsa kız,yukarı doğru bakıyor yada karşıya doğru bakıyorsa erkek diye konuşmuştuk 2012 nisan anneleriyle geçen sene...tüyle fln alakalı olsaydı kesin biri söylerdi o zmn...bi de alyansımızı ipe takıp göbeğimizin üzerinde tutuyorduk sağa sola gidiyosa erkek dönüyorsa kız ama..Bence bunlar hurafe ama rüyalarınıza dikkat edin ben dün gece rüyamda meme gördüm,bi baktım tabirine kız çocuk yazıyor daha öncede ayna görmüştüm o da kız çocuğa işaret ediyordu 10 gün sonra kız derse daktır şaşırmıcam yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…