- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
sagolasın:)) oğullarımıza kardeş geliyor inş. hayırlısıyla. benim oğlum erkek kardeş istiyor:)
Aynii cagan da erkek istiyorr..(( ben ise kizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolasın:)) oğullarımıza kardeş geliyor inş. hayırlısıyla. benim oğlum erkek kardeş istiyor:)
selam herkese... ben inanılmaz halsizim arkadaşlar sizde enerji nasıl??? doktor normal diyor ama çevremdeki hamile bayanlar benim kadar yorulmuyorlar sanki...
Hanimlar hangi uemekten bahsediyosunuz merakk ettim. ben de veda pwrtimiz vardi acili lahmacun yspmis veliiim.ay cok guzeldiii..onu yedim. dolmaa yedim.
Ben evde cok halsiz oluyorum...okulda tum enerjimi harcayip geliyorum cunku...ama o halsizlik var yani..ev isi yapamiyorum....hafyada bir ancaa
Bende bugün eşimin arkadaşları kardeşleri akşam yemeğine davet etmişti eşim. Neler yaptım neler.. Patlıcan kebabı , pirinç pilavı , soğuk dövme çorbası , et kavurma , içli köfte vardı buzlukta onu kızarttım ha bide çığ köfte yaptım salata ayran falan.. Ayy öldüm ama eşim ısrarla çağıracam dedikçe kıramadım. Saat 3 ten beri çıkamadım mutfaktan .. Pöff oldum şey kemiğim çok ağrıyooyarasınn kuşuuumm :) seninkinin yanında bizimki fos kalır ama olsun Sulu patates yemeği-pilav :)
Bende bugün eşimin arkadaşları kardeşleri akşam yemeğine davet etmişti eşim. Neler yaptım neler.. Patlıcan kebabı , pirinç pilavı , soğuk dövme çorbası , et kavurma , içli köfte vardı buzlukta onu kızarttım ha bide çığ köfte yaptım salata ayran falan.. Ayy öldüm ama eşim ısrarla çağıracam dedikçe kıramadım. Saat 3 ten beri çıkamadım mutfaktan .. Pöff oldum şey kemiğim çok ağrıyoo
Yok ya hakikaten eve gelince midem bulanıyor
Bunu sınadım.
Emedur içtim iyi geldi.
Ama onun da etkisi 3 saat sürüyor bende.
Ben daha ne kendime bir şey aldım ne bebişe.
Ne zaman başlayacağım bakalım
Sanırım şu bulantılar geçince.
Çünkü hiç tadım yooookkk=((
Yok ya hakikaten eve gelince midem bulanıyor
Bunu sınadım.
Emedur içtim iyi geldi.
Ama onun da etkisi 3 saat sürüyor bende.
Ben daha ne kendime bir şey aldım ne bebişe.
Ne zaman başlayacağım bakalım
Sanırım şu bulantılar geçince.
Çünkü hiç tadım yooookkk=((
canım endişelenme bende senin gibi netten bakıp çok endişelenmiştim eritrosit 10 12 çıkmıştı ama doktor normal dedi
Benimdeeeeeee çok kötüydüm bugün hala kötüyüm moralim çok bozuluyor hiç geçmicek gibi geliyor
bu kadar şeyi 2 gün mutfakta yaşasam yine yetiştiremezdim 3ten beri demek vay beee marifetli kadın bi başka tabii :)
afiyet olsunnn yarasınnn :)
benimde aynı başka evde olmuyo ama kendi evimde oluyo çok ilginç:44:
çok teşekkür ederim voiceseda ve MTA içimi rahatlattınız bir sürü senaryo yazdım kafamda moralim sıfırlanmıştı ağladım sürekli inş yarın doktorda aynısını diyecek çok sağolun tekrardan...
ıyı aksamlar arkadaslar cok moralım bozuk bı arkadasım dogumuna 3 hafta kala sofradan kalktıgında kan bosalmıs bayılmıs hastaneye kaldırmıslar bebek olmus sezeryan yapmıslar yemek yedıgı ıcın zegırlenmıs mı ne bebegın esı rahım duvarından ayrılmıs bebek oksıjensız kalmıs ve olmus yavrum yaa kıyamam cok uzgunum
kizlarrr ben hastanede yatiyorum bugn su gibi bir sey ekdi
ve ardindan yogun kanqmq.backalrinda.suUluen..
ozlede kimse yoktu.drlr gitmis benm.dr seminerde...bende.devletgeldim..allh razi.olsun.ne ilgi yaa
hqmen ulrtsaona koydu.bakti bebek.ii kalp atisi ii..kendiai taklar atoo ama ben 2gun burdatim..pazartesi cikicam.kanamm cok.oldugu.iciim.simdii ii sizde bana bol fua edin.kizlarrn.gozetim.altinda olmm.lazimmis..simdi 1lt Serum bitti igfne vuruldum ve hap ict
kizlarrr ben hastanede yatiyorum bugn su gibi bir sey ekdi
ve ardindan yogun kanqmq.backalrinda.suUluen..
ozlede kimse yoktu.drlr gitmis benm.dr seminerde...bende.devletgeldim..allh razi.olsun.ne ilgi yaa
hqmen ulrtsaona koydu.bakti bebek.ii kalp atisi ii..kendiai taklar atoo ama ben 2gun burdatim..pazartesi cikicam.kanamm cok.oldugu.iciim.simdii ii sizde bana bol fua edin.kizlarrn.gozetim.altinda olmm.lazimmis..simdi 1lt Serum bitti igfne vuruldum ve hap ict