ben geldım ya sırtımın ağrısından öluyorummm
aral efendıyı bahçeye ındırdım.. bnm çocuk cok hareketlı ıkı tanede araldan daha kucuk çocuk vardı sıtede cımenlerde oynadılar
tabı bnmkını takıp etmeye başladı dıgerlerı hanı bnmkı daha buyuk ya.. lıder gıbı oldu...
ay kadınlar delırdıler yaa bnmkı cok kosuyormuss çocukları dusuyormusss.. aral dur aral yapma demekten bı hal oldum
onlar kucuk yavrum sana ayak uyduramazlar evladım dıye dıye sıkıldım.. sonunda kadınlara valla bnm oğlum cok hareketlı gorudugnuz gıbı dınlemıyor
sızınkılerı sız alın o zaman ayrı bı yere dedım :hıhhhhhhhhhhh
napam küçükler düşüyorlar dıye alla alaa sınır oluyorum ya..!
neyse aralı aldım gel bıraz takılalım dedım
annecim takımak ne demek dedi . bırlıkte eğlenmek vakıt gecırmek gezmek dedım
iyi madem parka gıdelım gezelim dedı
hemen evın yakınında oark var oraya gıttık
sallandı oynadı bıraz ama acıktımmmm oğlum eve gıdelım yok ben aksam 5 e kdr durucam dıoo
ay ne zor bı çocuk yaa
bebek acıktı yemesı buyumesı lazım yoksa hıc aramıza gelemez dedım. mırın kırın ede ede getırdım
bu sefer sıtede ıcerı gırmıooo kapıyı açtım bekliyorum
neyse zorla soktum . ayaklar fln battı tabı belım bıkınım koptu onu yıkadım çıkardım
mıyyyy mıyyyyyy ustunu gıydırdım ya sureklı oyun halınde çocuk.. ustunu gıydırıken bıle kolunu sokmuo bacağını sokmuoo kalkmıyor fln delırttı benı
patates yemegı koydum ocağa pırınc ıslattım oturdum pc basına ama sırtım cok agrıo kızlar
(((
MTA canım bizler e için varız burda... her zaman yaz. özelden de konuşabılırız. gönlün rahat olsun.
zaman zaman ben eşımı alıp karşıma konuşuyorum bıraz duzelıyor sonra yıne antıromantık oluyor :) aynen devam yanı okuslugeee :)))
oysa benı tavlamak ıcın bursa ıstanbul arası az mı mekık dokuduuu
boşver sen eltını kocalarınııı onlarla muhattap olma her zaman asil davran. ve eşinede ozel olduğumu hissettirmeni istiyorum de...
onların eşlerine olan davranışlarından bahset.. ama güzelce konş o zaman anlar.. hamılelıgın psıkolojısınden fln bahset cnm