2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar geldik biz...

öncelikle bebek iyi çok şükürr :nazar::nazar::nazar:
cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
bişey aktı sıcacık. heyecanım arttıı.. o ara dua ediyorum ben hep..
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur
sizi yanıltmak istemem sonra değişebiliyor bellki 2 hafta sonra dedi :26:
bbeğim 10 cm fln ikili test yaptırın bence dedii..
bu arada ense kalınlığına baktı iyi dedi :nazar:
böyle işteee:KK6:

resim eklicem birazdan

Gözün aydın tatlım nazar değmesin bebişe :nazar::nazar: :emir_bebek: :KK16:

kızlar geldik biz...

cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur

resim eklicem birazdan

ayyyy canım benmmm :) bizimde cuma kontrolümüz özledim miniğimi :) bi an önce görmek istiyorum onu bende :) aşşa yukarı aynı günlerimiz sata göre benm 9 aralık ama ultrason görüntülerine göre 3 gün geriden geliyoz bilmiyom:) karnım hala çıkmadı bu arada sen doğum yaptıgında anca benm kilomda olursun sanırım :KK70::KK70::KK70::KK70: ben biraz kiloluyum sana göre hatta bi çoğunuza göre :KK70: 66 yla hamile kaldım 63 e düştüm hala 63 teyim bakalım nasıl olcaz biz :) fotolarını koy merak ediyorum :) sağlıkla kalın bulantılarınızda geçer insallah canım anneler :) benm çok şükür daha azaldı çok kötü bi koku duyarsam yada o hassas dönemdeki kokuları duyarsam öle kötü oluyom :)

kızlar doktordan geliyoruz biz hersey yolundaymış gordum miniklerimi nasılda kıpır kıpırlar kalbim durucak sandım heyecandan biri 4,14cm 11+0 hafta diğeri 4,78 cm 11+4 hafta doktorum bana 2 li ve 3 lü tarama tesetleri yapmayalım dedi ikiz oldugu için farklı sonuclar cıkabılır zaten kotu sonuc cıksabıle allah korusun sonlandıramam dedı bırını sonlandırırsam dıgerınıde tehlıkeye atarız dedı hem fıkırmıyız dedı ama kafam karıstı benım renklı ultrasyonda ayrıntılı inceleriz dedı valla bılemedım kafam karıstı cınsıyetlerıde bellı degıl daha

kızlar doktordan geliyoruz biz hersey yolundaymış gordum miniklerimi nasılda kıpır kıpırlar kalbim durucak sandım heyecandan biri 4,14cm 11+0 hafta diğeri 4,78 cm 11+4 hafta doktorum bana 2 li ve 3 lü tarama tesetleri yapmayalım dedi ikiz oldugu için farklı sonuclar cıkabılır zaten kotu sonuc cıksabıle allah korusun sonlandıramam dedı bırını sonlandırırsam dıgerınıde tehlıkeye atarız dedı hem fıkırmıyız dedı ama kafam karıstı benım renklı ultrasyonda ayrıntılı inceleriz dedı valla bılemedım kafam karıstı cınsıyetlerıde bellı degıl daha

maşalllahhhhh canım...
bzde bugun tam 11+0 ızz. bizde yaklaşık 10cm mişiz. baştan ayak ucuna sanırım

bizimde daha belli değil cinsiyet..
Allah sağlıkla gelmelerini nasip eylesin..
topiğimiz bebeiş resimleriyle dolup taşsın inşallahhhh :nazar:

Günaydın kızlarrr doktoru folik asitini bıraktıran varmı ?? Ben maltofer diye bi hap kullanıyordum hem demir g-hem folik asit vardı ama şimdi maltofer şuruba gecirdi doktorum sadece elevitten alacakmışım folik asiti
evet canım ben geçen hafta gitttiğimde 11. haftayı bikaç gün geçmiştik folikasidi bırakıyosun dedi ve demir ilacı ile decavit verdi burda herkes elevitten bahsediyor decavit te onun muadili sanırım :KK34:

doktorumu değişcem sanırım bana ne ikili testten ne başka bişeyden bahsetmedi 11.haftaya giricem nerdeyse unuttumu diyorum daha büyük bi neden bu herşeyi unutcak o zaman değişmek en iyisi.ya böyle bi test olduğunu bu haftada yapılması gerektiğini bilmesem nolcak.
Anadolu yakasında medipol'ü düşünüyorum bilgisi olan varmı acabaa ?
hiç bahsetmedi mi, oluyo maalesef böyle ilgisiz dr.lar :KK37: yani yaptırıp yaptırmama ayrı bişey dr. bahsetmeli onun görevi bu bilgilendircek
bi arkadaşım medipol de devam etti ve doğumunu yaptı dr.u kim bilmiyorum ama memnun kalınan bi hastane, biraz yoğun oluyor sanırım ben de maltepe cevizli tarafında özel bi tıp merkezine gidiyorum canım
umarım istediğin gibi bi dr. bulursun...
Ay hesabı konusunda kafam karıştı bazı yerlerde 12-16 arası 4. Ay diye geçiyor bazı yerlerde 14. Haftadan sonrası 4. Ay başlangıcı olarak geçiyor hangisinin doğru olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
canım bir aya 4hafta deniyor ama aslında 2-3 gün eksik oluyor 4 hafta
yani 3 aya 12 hafta dersek eksik söylemiş oluyoruz çünkü 12 hafta tam 12çarpı7=84 gün oluyor yani aslında 3aya 13 hafta eşit oluyor
14. hafta başladığında 4. aydan gün almaya başlıyoruz :KK34:

merhaba arkadaşlar
uzun zamandadır giremiyorum sayfaya işlerim vardı fırsat bulamadım
bugün doktora gideceğim ve bebişimi göreceğim bakalım ne yapıyor ufaklık :))
canım senle aynı günlerimiz :KK3: cinsiyetini öğrenebilcen mi bakalım ben geçen hafta gittiğimde erkendir diye hiç sormamıştım ama ondan sonra birer birer öğrenmeye başladı arkadaşlar ne güzel :KK16:

kızlar ben gıremıyorum kusra bakmayın şu bulantılarım yuzunde ılgılenemıyorum sızlerle ... listeyle ... sureklı hastaneye gıdıyoruz serum yıyorum... iğneler ilaçlar fayda etmıyoo... kusuyorum kusuyorum kusuyorum allahım ne olur gecsın bu bulantılar... rahatsızlıgım gecene kadar fazla gıremıcem ıdare edın ...
canım benim yaa çok geçmiş olsun geçicek inşallah :KK55:

kızlar geldik biz...

resim eklicem birazdan

tipe bakın heleeee teyzeleri :nazar::nazar::nazar:

oyy maşallah o kuzuyaaa yerimmm :KK16:
iyi olmanıza çok sevindim canım, kızlar geç gösterir ya hadi hayırlısıyla kız olsun bu da inşallah aralına kızkardeş :KK55: :KK19:
bu arada cemrecim maşallah 10 santim gayet iyiymiş haftana göre kocaman olmuş allahım nazardan korusun :nazar:
ve 50 kilo almana bayıldım bir çocuk annesisin ne güzel fit bi kilo öyle ilk hamileliğinde kaç kilo almıştın?
bir de dr folikasidi bıraktırdı mı canım?
ayyy çok konuştum :KK1:

maşalllahhhhh canım...
bzde bugun tam 11+0 ızz. bizde yaklaşık 10cm mişiz. baştan ayak ucuna sanırım

bizimde daha belli değil cinsiyet..
Allah sağlıkla gelmelerini nasip eylesin..
topiğimiz bebeiş resimleriyle dolup taşsın inşallahhhh :nazar:

maşallah ya benım kı kafadan popoya kadar boyu ama senınkı masallah uzun boylu olcak galıba :)

kızlar dr baştan popoya4,5 santim mi e oyle bişey dedi toplanda ayakucuna kadar 10 cm dedi
sizinkilerde oyle merak etmeyin...
genelde bu haftalarda sadece baştan popoya olan kısmı söyler dr lar bnnmki tahmini hepsi 10 cm dedi yani :KK66:

bir vitamin verdi 3 aylık donem bitince buna başlıcam folıkasit i bırakıcam tamamen,ztn verdiği ilaç
elevit ilk hamileliğimde de kullanmıştım.. folikasit içeriyor..
ve kızlar o ilaç cok iştah açıyor . yani hamile olmayan bayanların bile o ilacı kılo almak için kullandıklarını duymuştum..

valla cinsiyet konusunda Allah biliyor yaa bir oğlum var tam bir behlül..
birde sarışın tabikide sağlıklı kzıım olmasını cokkkkkkkkkk istedim.. halada ıstıyorum
ama ne yalan soylıyım bnmde içimden erkek geçiyoooo:26::26::26:

canım sen kontrole gıttınmı kaç haftalıklarmıs boyları falan nasıl bıde doktor sana ıkılı üçlü tarama testı yapıcakmı

canım benim ki ikiz değil :KK49: geçtiğimiz hafta pazartesi ve cuma güleri gittim pazartesi gittiğimde 4 cm di cuma gittim 5 cm olmus 11+4 de yani tarama testi yaptırmak istemiyorum etrafımızda bir çok olumsuz örnek var problem çıkıp ama cocuklar sağlıklı benim erken oğumda kaybettiğim bebegime bütün testlerini yaptırmıstım herseyi süper çıkmıstı ama Allah nasip etmedi Allah ne gelirse kabulum takdir allahtan diyorum sağlıklı evlat diliyorum Rabbimden boş yere strese girmwk istemiyorum

ultrason resminde baştan popoya ölçülmüş yani crl
10cm dediyse baştan popoya demektir canım
ikinci ultrason resmine ne deniyor canım renkli falan daha farklı bana hiç öyle verilmedi ki makinası da iyi yani dr.umun :44:

hımm açıklamışsın canım tamam...

Son düzenleme:
evet canım ben geçen hafta gitttiğimde 11. haftayı bikaç gün geçmiştik folikasidi bırakıyosun dedi ve demir ilacı ile decavit verdi burda herkes elevitten bahsediyor decavit te onun muadili sanırım :KK34:

hiç bahsetmedi mi, oluyo maalesef böyle ilgisiz dr.lar :KK37: yani yaptırıp yaptırmama ayrı bişey dr. bahsetmeli onun görevi bu bilgilendircek
bi arkadaşım medipol de devam etti ve doğumunu yaptı dr.u kim bilmiyorum ama memnun kalınan bi hastane, biraz yoğun oluyor sanırım ben de maltepe cevizli tarafında özel bi tıp merkezine gidiyorum canım
umarım istediğin gibi bi dr. bulursun...

canım bir aya 4hafta deniyor ama aslında 2-3 gün eksik oluyor 4 hafta
yani 3 aya 12 hafta dersek eksik söylemiş oluyoruz çünkü 12 hafta tam 12çarpı7=84 gün oluyor yani aslında 3aya 13 hafta eşit oluyor
14. hafta başladığında 4. aydan gün almaya başlıyoruz :KK34:

canım senle aynı günlerimiz :KK3: cinsiyetini öğrenebilcen mi bakalım ben geçen hafta gittiğimde erkendir diye hiç sormamıştım ama ondan sonra birer birer öğrenmeye başladı arkadaşlar ne güzel :KK16:

canım benim yaa çok geçmiş olsun geçicek inşallah :KK55:

oyy maşallah o kuzuyaaa yerimmm :KK16:
iyi olmanıza çok sevindim canım, kızlar geç gösterir ya hadi hayırlısıyla kız olsun bu da inşallah aralına kızkardeş :KK55: :KK19:
bu arada cemrecim maşallah 10 santim gayet iyiymiş haftana göre kocaman olmuş allahım nazardan korusun :nazar:
ve 50 kilo almana bayıldım bir çocuk annesisin ne güzel fit bi kilo öyle ilk hamileliğinde kaç kilo almıştın?
bir de dr folikasidi bıraktırdı mı canım?
ayyy çok konuştum :KK1:

ben Aral da 45 kilo ile hamile kalıp 23 kilo alarak doğuma gitmiştim :KK53: ama cok seviodum kendimi o dönem
cunku hayatım boyunca kilo almak için uğraştım durdum.. sadece hamileliklerimde kilo alıyorum
onuda hiçç kasmadan alıyorum vallaa cunku ancak ideal kiloma kavuşuyorum yada biraz geçiyorumdur :)))
doğumdan sonra hemen vermiştim oğlumdayken.. haziran ayıydı ve 2008 senesi o yaz cokk sıcaktı
sadece cnm karpuz peynir cekiodu.. onlarda inanılmaz sut yapmıştı
gebermiştim goguslerimin acısından :KK53::KK53:

suan bıraktırmadı folıkasıtı ıstersen bırakıp elevıte baslayabılırsın cunku ıcınde folık asıttte mevcut dedi..

kızlar profılımde resımlerım var ordan bana bakabılırsınız :KK54:

X