- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
Yok aslında ilk ama kardeşim çok çekti karın ağrılarından ilk aydan itibaren..nasıl ağrısı vardı..korktu düşürecem diye ama sonra nur topu gibi oğluşu oldu:) hep takip ettim onu..ve bu dertten muzdarip pek çok arkadaşımla çok konuşurdum, çok gözlemledim onları.. hala da sorarım " söyle mi, böyle mi? " diye.. en son bana kaldı valla sıra :) biraz geç oldu benimki ama inşallah güç olmaz..
doktorum ilk gittiğimde bana demişti ki "oturmuş bir gebeliğin var, temizlik yapsan da istersen hopla zıpla bir şey olmaz" . ben de bunu duydum ya, kendime gaz verip, haftalarca temizlik yaptım, cam sildim,dolap sildim, bildiğin en ağır işleri yaptım..:) doktora güveniyordum.. ama çok ağrım varken hiç iplemedim valla ağrımı..ayaklarımı bile uzatıp dinlenmedim..
sonra 8. haftada ağrısız bir kanama olunca çok korktum..çok zorlamışım kendimi hareket olarak..sonra baktım ki bedenim sinyal veriyor. kanama kesildi çok şükür ama eski ağrım devam ediyor. çocuk büyüyor çok şükür, bir şey yok ama tabi hareket kısıtlaması yapmam gerekti..
aslında baştan beri dikkatli olmam lazımdı..şimdi 3 haftadır durmadan dinleniyorum:) çok iyi geliyor..
o kadar tecrübeli geldiki cümlelerin dedim 2.çocuk heraldee :):)
ben hep yatıyorum valla korkumdan dinlenmek lazım şu kritik dönemi atlatana kadar canım dikkat et kendine ağır iş yapma naz yap kocana birazcıkk :):)