2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Yok aslında ilk ama kardeşim çok çekti karın ağrılarından ilk aydan itibaren..nasıl ağrısı vardı..korktu düşürecem diye ama sonra nur topu gibi oğluşu oldu:) hep takip ettim onu..ve bu dertten muzdarip pek çok arkadaşımla çok konuşurdum, çok gözlemledim onları.. hala da sorarım " söyle mi, böyle mi? " diye.. en son bana kaldı valla sıra :) biraz geç oldu benimki ama inşallah güç olmaz..

doktorum ilk gittiğimde bana demişti ki "oturmuş bir gebeliğin var, temizlik yapsan da istersen hopla zıpla bir şey olmaz" . ben de bunu duydum ya, kendime gaz verip, haftalarca temizlik yaptım, cam sildim,dolap sildim, bildiğin en ağır işleri yaptım..:) doktora güveniyordum.. ama çok ağrım varken hiç iplemedim valla ağrımı..ayaklarımı bile uzatıp dinlenmedim..

sonra 8. haftada ağrısız bir kanama olunca çok korktum..çok zorlamışım kendimi hareket olarak..sonra baktım ki bedenim sinyal veriyor. kanama kesildi çok şükür ama eski ağrım devam ediyor. çocuk büyüyor çok şükür, bir şey yok ama tabi hareket kısıtlaması yapmam gerekti..

aslında baştan beri dikkatli olmam lazımdı..şimdi 3 haftadır durmadan dinleniyorum:) çok iyi geliyor..

o kadar tecrübeli geldiki cümlelerin dedim 2.çocuk heraldee :):)
ben hep yatıyorum valla korkumdan dinlenmek lazım şu kritik dönemi atlatana kadar canım dikkat et kendine ağır iş yapma naz yap kocana birazcıkk :):)

benim hem oralarda oldu hem tam kasıkta canım normalmiş benim geçti şuan yatınca dinlen sende ayaklarını uzat :)

inşallah benimkide normal bişeydir
yatınca rahatım ama oturduğumda bişeylerle uğraştığımda zorluyor
kızlar birde benim güzdüz hiçbişeyim yok gece oldumu başlıyor bulantı :KK25::KK25:
sizdede oluyormu herşeyi takar oldum ben yaaa :KK43::KK43::KK43:

kızlar birde benim güzdüz hiçbişeyim yok gece oldumu başlıyor bulantı :KK25::KK25:

benim bulantı günde 2ye 1e düştü ve bitti 3 gündür tık yokk :)
ve nerdeyse hep gece çıkardım canım :/

Kızlar günaydın
Gözlerimde yaşlarla yazıyorum inanın 06:45 te uyandım
Uyuyamıyorum heyecandan.. Bugün kontrolumuz var.. 11.30 da
Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
Cok duygusalım bugun.. :KK43:

Ben 5 gündür kusmuyorum.. O kdr mutluyumki
Evet midem bulanıo öğürüyorum ve koku hassasiyetim var ama hemen başa çıkabiliyorum artık
Bnmde senin gibi akşam 8-9 olunca cok daha fena oluo.
Daha cok öğürüyorum hemen yatıyorum o yüzden
Neden böyle acep :44:

Kızlar günaydın

Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz. Bebeğini görünce hepsi geçecek :) kimbilir belki sürpriz yapar cinsiyetini görürsün .Melekler yoldaşın olsun canım.

Günaydııınnn kızlaaar. Sonunda eçmişi okuyup bitirmeyi başardım. Gene bebeğini kaybedenler olmuş. Böyle haberleri okuyunca çok çok üzülüyorum. Rabbim sabır versin.

Benimde cumartesi kontrolüm vardı. Öyle çok korkuyordum ki kötü bir haber alacağım diye. Şükür bebeğim iyi büyümüş elleri kolları hareket ediyordu. Tekrar duydum kalp atışlarını. Büyümüş 33 mm olmuş :)) 3 hafta sonraya gün verdi. Hareket kısıtlamalarına devam. Yorulmamam gerekiyor iş yapmamam gerekiyor. Arada kahverengi, bazen kırmızıya yakın lekelenmelerim oluyor çünkü. 3 hafta sonra ense kalınlığını ölçücez, ikili test var dedi. Ben pek yaptırmayı düşünmüyordum ama o an bir gelsin artık. Cinsiyet konusunda da birşey demedi :)

Bulantılarım geçti derken kendi kendime nazar değdim. 3 gündür fena haldeyim öğürmelerim arttı gene yemek yiyemiyorum. Ancak başkası yapar getirirse komşularda falan yiyorum bazen, çok arsız bişey oldum :KK70:

Benimde öyle canım 3 haftadır falan var. Bana progesterona devam et dedi başkada bişey vermedi. Bişey olmaz korkma dedi. inşallah olmaz canım Allah korusun meleklerimizi

Aynen canım bana da progestana devam dedi 3 hafta daha kullan dedi. Hafta sonu pek dinlenemedim çok gezdim bir sıkıntı olmadı şükür :))) Bugünde işe başladım işin masa başıysa işine devam edebilirsin dedi doktor. Rabbim büyük memeklerimiz ona emnaet koruyacak olan O. Biz dikkat edeceğiz sadece :)

Kızlar günaydın

İnşallah güzel haberlerle geliceksin canım. Hiç endişelenip bebeğide sytese sokma :)) haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile :):KK16:

herkese günaydın :KK54:

Kızlar günaydın
inşallah güzel haberlerle gelecksin canım içini rahat tut :emir_bebek::nazar:

kızlar günaydın
gözlerimde yaşlarla yazıyorum inanın 06:45 te uyandım
uyuyamıyorum heyecandan.. Bugün kontrolumuz var.. 11.30 da
lütfen dualarınızı esirgemeyin..

canım benmmm :) inşallah iyi haberlerini alcaz ordan el sallıcak sana annesi :KK66:

bu arada kızlar ben hala kilo alamadım verdiğim kiloları dahi alamadım karnımda cok çıkmıyo henüz bazen çok takıyorum kafama artık bulantım cok olmuyo yemekte yiyorum nerdeyse bi hafatadır ama yok hala kilo 3 kilo vermiştim bulantılarım sırasında sonrasında hala alamadım :s

Kızlar günaydın

dualarımız seninle cemredeniz herşey yolunda bebeğin çok sağlıklı merak etme iyi düşün ki iyi olsun:KK16::KK34::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın

bende her muayeneye gireceğim gün uyuyamıyorum heyecandan stresten sinir küpü gibi oluyorum kimseyle konusmuyorum aglayarak gidiyorum bebegimin allaha şükür her seferinde iyi haberlerini aldım :KK49: inşallah sende hayırlı haberlerle dönersin . Cinsiyetini öğrenip gelirsin inşallah :KK49::KK54:

kızlar buradaki takvime göre benim bebişimin boyu 4 cm olması lazım ama bizim boyumuz ayın 18 inde 5 cm olmustu coktan takvimde mi problem var yoksa bizim aslan parçası dedesine mi çekti :KK49::nazar::emir_bebek:

Günaydın kızlarrr doktoru folik asitini bıraktıran varmı ?? Ben maltofer diye bi hap kullanıyordum hem demir g-hem folik asit vardı ama şimdi maltofer şuruba gecirdi doktorum sadece elevitten alacakmışım folik asiti

kızlar buradaki takvime göre benim bebişimin boyu 4 cm olması lazım ama bizim boyumuz ayın 18 inde 5 cm olmustu coktan takvimde mi problem var yoksa bizim aslan parçası dedesine mi çekti :KK49::nazar::emir_bebek:

Normalde her adetin ilk gününden sonraki 14. Gün ideal yumurtlama günüdür. Takvimlerde o gün döllenme günü olarak hesaplanıyor. Ama sen daha erken yumurtlamis olabilirsin. O zaman bebeğin diğer bebeklerden büyük olur. Yada soya çekimden kaynaklı bir iriliktir :)

Günaydın kızlarrr doktoru folik asitini bıraktıran varmı ?? Ben maltofer diye bi hap kullanıyordum hem demir g-hem folik asit vardı ama şimdi maltofer şuruba gecirdi doktorum sadece elevitten alacakmışım folik asiti

Ben ne kan hapı ne folik asit aldım. Doktorum hepsi elevitte var dedi. Bilemiyorum artık doktorların hepsi bir çeşit :))

ben doktoruma bulantılardan dolayı folik asiti içemediğimi söylemiştim. içmelisin diye ısrar etmeyince bıraktım. bulantılar bitince sorup tekrar başlarım belki.

doktorumu değişcem sanırım bana ne ikili testten ne başka bişeyden bahsetmedi 11.haftaya giricem nerdeyse unuttumu diyorum daha büyük bi neden bu herşeyi unutcak o zaman değişmek en iyisi.ya böyle bi test olduğunu bu haftada yapılması gerektiğini bilmesem nolcak.
Anadolu yakasında medipol'ü düşünüyorum bilgisi olan varmı acabaa ?

X