bugün gündüz tüm gün arkadaşlarımlaydım çok özlemişim gezmeyi ama çok yoruldum
arkadaşımın bebeği için bebek mağazalarına girdik alışveriş yaptı biraz ayy ne şeker şeyler vardı, ilk 5 ay da pek almayın diyolar nasıl sabretces yaahele dün bi arkadaş alışveriş 7. aydan sonra dedi ne diyon yaa dedim
KIZLARacaba bebeğe ilk ne almak iyidir???
ohh maşallah canım hayırlı olsun, allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin senin de hepimizin de inşallah
benim çarşamba günüydü randevum cinsiyetle ilgili bişey demedi dr.um ben de erkendir diye görünceğini düşünmemiştim o gün geldiğimden beri topikte cinsiyet heberleri gelmeye başladı niye hiç sormadım ben diyom şimdibidahaki randevum da 3 haziran
hayırlısı olsun inşallah
geçmiş olsun canım allahım hakkında hayırlısını nasibetsin, sanırım süpriz bebekti sizin öyle hatırlıyorum, allahım gönlüne göre versin allaha emanet ol...
naaptın canım, herşey yolundadır inşallah güzel haberlerini alırız inşallah
hoşgeldin canım hayırlı olsun, allahım tamamına erdirsin
ne zaman geçicek tamamen canımmm bişey dedimi doktorunn
canım yazmışın iyi bari çok şükür, sen de içini ferah tut canım allahım her türlü dertlerden tasalardan hastalıklardan korusun
Canım benim eritrosit 10 12 çıkmış
Korkma hemen çok yüksek değil değerin.bir hafta kadar bol su iç. Tekrar ölçtür. Mesela her tuvalete çıktığında hemen 2 bardak su iç aralarda da iç ben öyle yapıyorum.
insan korkuyo ister istemez bebeğime zarar gelicek diyetamam canım içerim inşallah düzelir
Inşallah düzelir üzme kendini. Gül bakim :)
Arkadaşlar doktordaydık bu akşam kontorulumuz vardı.en son gittiğimizden bu yana öyle çok büyümüş ki anlatamam eli kolu bacaği nasılda oynuyodu boyuda 3 cm miş herşeyi iyi dedi doktor bide burda kızlarda olmayan bi çıkıntı var erkek geliyo galiba dedi ama bende yok daha çok erken dr bey kesin değildir o diyorum sonradan değişir cinsiyet falan hiç duymamış gibiyim Çünkü ben 12. Haftadan önce cinsiyet beklemiyodum hiç halada kesin gözüyle bakamıyorum bi sonraki kontrolde emin oluruz Allahın izniyle artık ama o kadar güzel bi duygu ki sanki ilk kez anne oluyorum yahu birde doktora kusmaktan bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum besleniyomudur acaba dedim merak etme sen daha 3-4-5 çocuğu bile beslersin diyo verdi gazı yani bana ultrason fotoğrafını da paylaşıyorum kızlar nazar değmesin miniğime bakıp bakıp duruyorum Allah isteyen herkese versin bütün hamişlerin bebeğinede sağlık versin inş Eki Görüntüle 714715
Arkadaşlar doktordaydık bu akşam kontorulumuz vardı.en son gittiğimizden bu yana öyle çok büyümüş ki anlatamam eli kolu bacaği nasılda oynuyodu boyuda 3 cm miş herşeyi iyi dedi doktor bide burda kızlarda olmayan bi çıkıntı var erkek geliyo galiba dedi ama bende yok daha çok erken dr bey kesin değildir o diyorum sonradan değişir cinsiyet falan hiç duymamış gibiyim Çünkü ben 12. Haftadan önce cinsiyet beklemiyodum hiç halada kesin gözüyle bakamıyorum bi sonraki kontrolde emin oluruz Allahın izniyle artık ama o kadar güzel bi duygu ki sanki ilk kez anne oluyorum yahu birde doktora kusmaktan bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum besleniyomudur acaba dedim merak etme sen daha 3-4-5 çocuğu bile beslersin diyo verdi gazı yani bana ultrason fotoğrafını da paylaşıyorum kızlar nazar değmesin miniğime bakıp bakıp duruyorum Allah isteyen herkese versin bütün hamişlerin bebeğinede sağlık versin inş Eki Görüntüle 714715
biz ilk 6+3ken duyduk canım alttan muayene de daha erken duyulabiliyor
Kızlar Merhaba,
Yoğun çalıştığım için uzun süredir yazamıyordum forumda. Ayrıca hamileliği sonlanan arkadaşların haberlerini almak çok üzdü ve etkiledi beni. Bugün baktım güzel haberleri görünce çok mutlu oldum. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar bile var, maşallahBiz de 10+1 olduk, Salı günü doktor randevumuz var. İkili testi yaptırmaya karar verdik. Göbüş derseniz, aldı başını gidiyor Sanki 5 aylık. Umarım çok kilo almam. Hareketlerini hissedeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum.