2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bi sorun yok canım benim kafayı hafif kırmış olmam dışında

canım benden önce yazmışın iyi bari çok şükür, sen de içini ferah tut canım allahım her türlü dertlerden tasalardan hastalıklardan korusun

Son düzenleme:
canım yazmışın iyi bari çok şükür, sen de içini ferah tut canım allahım her türlü dertlerden tasalardan hastalıklardan korusun

aminn hayatımm aminn hepimizinkileri korusun inş Rabbim..Allah'ın izniyle atlatsak şu 3-4 ayı rahata ereriz :)

Korkma hemen çok yüksek değil değerin.bir hafta kadar bol su iç. Tekrar ölçtür. Mesela her tuvalete çıktığında hemen 2 bardak su iç aralarda da iç ben öyle yapıyorum.

insan korkuyo ister istemez bebeğime zarar gelicek diye tamam canım içerim inşallah düzelir

hoşgeldin canım hayırlı olsun, allahım tamamına erdirsin [/QUOTE]

Âmin canım. Hepimizinkini)

Arkadaşlar doktordaydık bu akşam kontorulumuz vardı. en son gittiğimizden bu yana öyle çok büyümüş ki anlatamam eli kolu bacaği nasılda oynuyodu boyuda 3 cm miş herşeyi iyi dedi doktor bide burda kızlarda olmayan bi çıkıntı var erkek geliyo galiba dedi ama bende yok daha çok erken dr bey kesin değildir o diyorum sonradan değişir cinsiyet falan hiç duymamış gibiyim Çünkü ben 12. Haftadan önce cinsiyet beklemiyodum hiç halada kesin gözüyle bakamıyorum bi sonraki kontrolde emin oluruz Allahın izniyle artık ama o kadar güzel bi duygu ki sanki ilk kez anne oluyorum yahu birde doktora kusmaktan bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum besleniyomudur acaba dedim merak etme sen daha 3-4-5 çocuğu bile beslersin diyo verdi gazı yani bana ultrason fotoğrafını da paylaşıyorum kızlar nazar değmesin miniğime bakıp bakıp duruyorum Allah isteyen herkese versin bütün hamişlerin bebeğinede sağlık versin inş

Günaydın cnm
Ne güzel böyle bi resimle güne uyanmak maşallahh
Bende erkeğe benzettim valla.
Rabbim sağlıklı evlat versin.

P tesi bende gidicem ama şu iki gün gecmio ölüyorum mrktan
İkinci çocuk olunca insan daha bi mrk ediyor.

Bu Arada herkese gunnnayyydınnnnnn

Amin canım Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin kaç haftalık bebeğin merak ettim canım

Kızlar Merhaba,

Yoğun çalıştığım için uzun süredir yazamıyordum forumda. Ayrıca hamileliği sonlanan arkadaşların haberlerini almak çok üzdü ve etkiledi beni. Bugün baktım güzel haberleri görünce çok mutlu oldum. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar bile var, maşallah Biz de 10+1 olduk, Salı günü doktor randevumuz var. İkili testi yaptırmaya karar verdik. Göbüş derseniz, aldı başını gidiyor Sanki 5 aylık. Umarım çok kilo almam. Hareketlerini hissedeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Merhaba kızlar mutlu hafta sonları:) nasılsınız bakalım gece rüyamda doktor bi erkek bebeğiniz olacak diyordu hayirlara vesile olsun...sonra yine bi rüyada da esimin beni aldattıgni gördüm çok kötüydu sonra çıtırdilar duydum korktum musallat olacaklar diye sonra kalktım biraz tv izledim ezan okunuyordu yattigimda dünden beri bacaklarm kollarım ağrıyor henüz geçmedi

ayy aynı sorun bendede var göbegim sankı 5 aylık bes aylık olunca kac aylık gıbı durcaz acaba:)

2013 haziran annelerini okudum doğumları yakın ne güzel 'ay benim zilli tekmelemekten uyutmadı' falan yazmışlar. :) allah bizdede o günleri göstersin onlarıda bizide tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…