Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz
Kızlar sizde benim gibi 10.haftada 3hafta sonra mı gittiniz Dr.a ?
Dr beni 28inde çağırdı.olumsuz birşey olmadıkça 3haftada bir dedi.
Ama geçmiyor günler şarkısını söylüyorum Özcan denizden:))
Eşime dedim hafta içi başka Dr a ya da kendi dr uma gidelim.
Gereksiz ultrasona maruz bırakıyorsun bebeği diyo.
Öyle mi acaba.ama insan 3hafta bekleyemiyor.2hafta kaldı da bana sorun bi de
Günaydın cnm
Ne güzel böyle bi resimle güne uyanmak maşallahh
Bende erkeğe benzettim valla.
Rabbim sağlıklı evlat versin.
P tesi bende gidicem ama şu iki gün gecmio ölüyorum mrktan
İkinci çocuk olunca insan daha bi mrk ediyor.
Bu Arada herkese gunnnayyydınnnnnn
Amin canım Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin kaç haftalık bebeğin merak ettim canım
Saol canım. Valla dediğin gibi ilkinde cinsiyete hiç önem vermiyosun ama ikincisinde onunda duygusunu tadiyim diyo insan ister istemez. Ben sadece kontrol amaçlı gitmiştim cinsiyeti aklımın ucundan bile geçmiyodu. Halada erkekmiş gibi hazırlayamıyorum kendimi erkek istememe rağmen nolur nolmaz :))
Rabbim sana sağlıklı bir erkek evlat banada bir kız evlat veriri inşallahhh...
bugun cok duygusalım.. p tesiyi iple çekiyorum.. vakit gecmioo yarın olunca daha mutlu olucam geriye sayım başlıcak sanki :)
kızlar merhaba... dün 8. haftaya girdik ve haftaya pazartesi kontrolüm var ama sürekli tedirginim acaba kalbi durdu mu yaşıyor mu diye geçen hafta dayanamayıp yakın bi hastaneye gidip baktık çok şükür kalp devam ediyordu atmaya ama bana kalsa 5 günde bi gidesim var bişey olduğunda belirti vermeyebiliyor çünkü kalp dursa da korkuyorum bu ara durdurmaya çalışıyorum içimdeki o korkuyu ama nafile :18: var mı böyle durumda olan ?
içini ferah tut arkadaşım olumsuz düşünme, bebeği de etkileme içine huzursuzluk gelince dua et canım.kızlar merhaba... dün 8. haftaya girdik ve haftaya pazartesi kontrolüm var ama sürekli tedirginim acaba kalbi durdu mu yaşıyor mu diye geçen hafta dayanamayıp yakın bi hastaneye gidip baktık çok şükür kalp devam ediyordu atmaya ama bana kalsa 5 günde bi gidesim var bişey olduğunda belirti vermeyebiliyor çünkü kalp dursa da korkuyorum bu ara durdurmaya çalışıyorum içimdeki o korkuyu ama nafile :18: var mı böyle durumda olan ?
cemrecim kabul olmaz mı hiç, hamile kalmadan başlamışsın niyetin bile çok güzelkızlar size bişey sormak istiyorum..
ben hamile kalmadan bi kaç gun once ve hamileliğimi öğrendikten sonrada
Meryem suresini okumaya başlamıştım..
41 gun okunması gerektiğini öğrendim..
gel gelelim ki 9 tane okuyabildim mide bulantılarımdan kusmalarımdan bırakmak zorunda kaldım..
yazı okurken bile midem kalktığı ıcın kı uzun bi sure biliyorsunuzdur
bende bulantılarım geçince okumaya devam edicem.. olur mu sizce yaa
Rabbim kabul eder mi
Arkadaşlar doktordaydık bu akşam kontorulumuz vardı. en son gittiğimizden bu yana öyle çok büyümüş ki anlatamam eli kolu bacaği nasılda oynuyodu boyuda 3 cm miş herşeyi iyi dedi doktor bide burda kızlarda olmayan bi çıkıntı var erkek geliyo galiba dedi ama bende yok daha çok erken dr bey kesin değildir o diyorum sonradan değişir cinsiyet falan hiç duymamış gibiyim Çünkü ben 12. Haftadan önce cinsiyet beklemiyodum hiç halada kesin gözüyle bakamıyorum bi sonraki kontrolde emin oluruz Allahın izniyle artık ama o kadar güzel bi duygu ki sanki ilk kez anne oluyorum yahu birde doktora kusmaktan bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum besleniyomudur acaba dedim merak etme sen daha 3-4-5 çocuğu bile beslersin diyo verdi gazı yani bana ultrason fotoğrafını da paylaşıyorum kızlar nazar değmesin miniğime bakıp bakıp duruyorum Allah isteyen herkese versin bütün hamişlerin bebeğinede sağlık versin inş Eki Görüntüle 714715
kızlar size bişey sormak istiyorum..
ben hamile kalmadan bi kaç gun once ve hamileliğimi öğrendikten sonrada
Meryem suresini okumaya başlamıştım..
41 gun okunması gerektiğini öğrendim..
gel gelelim ki 9 tane okuyabildim mide bulantılarımdan kusmalarımdan bırakmak zorunda kaldım..
yazı okurken bile midem kalktığı ıcın kı uzun bi sure biliyorsunuzdur
bende bulantılarım geçince okumaya devam edicem.. olur mu sizce yaa
Rabbim kabul eder mi