2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlarrr meraba:) ben yine düştüm yollara ama bu sefer gecikmeli:) pazartesi okullar tatil diye bugün geldim evime. Marmaris çokkkk güzel oldu sıcacık cıvıl cıvıl:) herkese mutlu bir gün diliyorum:)

Kızlar ben de 9 haftalık hamileyim 6 haftalık öğrendiğimde tsh 5.1 çıktı doktor ilaç vermedi dün farkedin aradık dru bi problem yok dedi şimdi ne yapmamız lazim

Kızlar sizde benim gibi 10.haftada 3hafta sonra mı gittiniz Dr.a ?
Dr beni 28inde çağırdı.olumsuz birşey olmadıkça 3haftada bir dedi.
Ama geçmiyor günler şarkısını söylüyorum Özcan denizden:))
Eşime dedim hafta içi başka Dr a ya da kendi dr uma gidelim.
Gereksiz ultrasona maruz bırakıyorsun bebeği diyo.
Öyle mi acaba.ama insan 3hafta bekleyemiyor.2hafta kaldı da bana sorun bi de

cnm selam..
sen en son ne zaman gittin anlayamadım..
gereksiz ultrasona girmek iyi değil diye biliyorum.. bebeği olumsuz etkileyebiliyormuş
ben en son 7+4 te gördüm bebeğimi birde p tesi gidicem.. ama aynı hafta ikilş test içinde gidicem tekrardan.. o zaman ultrasona tekrar sokarmı bılemıyorum
ama dr um sonra 1 aylık rutine donucez dedi..

Saol canım. Valla dediğin gibi ilkinde cinsiyete hiç önem vermiyosun ama ikincisinde onunda duygusunu tadiyim diyo insan ister istemez. Ben sadece kontrol amaçlı gitmiştim cinsiyeti aklımın ucundan bile geçmiyodu. Halada erkekmiş gibi hazırlayamıyorum kendimi erkek istememe rağmen nolur nolmaz :))

Rabbim sana sağlıklı bir erkek evlat banada bir kız evlat veriri inşallahhh...

bugun cok duygusalım.. p tesiyi iple çekiyorum.. vakit gecmioo yarın olunca daha mutlu olucam geriye sayım başlıcak sanki :)

Rabbim sana sağlıklı bir erkek evlat banada bir kız evlat veriri inşallahhh...

bugun cok duygusalım.. p tesiyi iple çekiyorum.. vakit gecmioo yarın olunca daha mutlu olucam geriye sayım başlıcak sanki :)

Kıyamam.. zaten şu duygusal hallerimiz nolcak bilmiyorum bende öyleyim Tamda yazdıklarını okurken ezan okunuyo bende bi tuhaf oldum kız. İnş Rabbim gönlüne göre verir. Sende git bakalım pazartesi nolcak Haberlerini bekliyoruz artık cnm

kızlar merhaba... dün 8. haftaya girdik ve haftaya pazartesi kontrolüm var ama sürekli tedirginim acaba kalbi durdu mu yaşıyor mu diye geçen hafta dayanamayıp yakın bi hastaneye gidip baktık çok şükür kalp devam ediyordu atmaya ama bana kalsa 5 günde bi gidesim var bişey olduğunda belirti vermeyebiliyor çünkü kalp dursa da korkuyorum bu ara durdurmaya çalışıyorum içimdeki o korkuyu ama nafile :18: var mı böyle durumda olan ?

kızlar size bişey sormak istiyorum..

ben hamile kalmadan bi kaç gun once ve hamileliğimi öğrendikten sonrada
Meryem suresini okumaya başlamıştım..
41 gun okunması gerektiğini öğrendim..
gel gelelim ki 9 tane okuyabildim mide bulantılarımdan kusmalarımdan bırakmak zorunda kaldım..
yazı okurken bile midem kalktığı ıcın kı uzun bi sure biliyorsunuzdur

bende bulantılarım geçince okumaya devam edicem.. olur mu sizce yaa
Rabbim kabul eder mi

selam herkese
umarım bebişlerde güzel anneleride iyidir
gereksiz ultrasondan bahsetmişsiniz :26:
ben iki doktora birden gidiyorum gitmek zorundayım
birisi oturduğum ilçede diğeri ise doğumumu yaptıracak olan doktorum
burdaki doktora bir aksilik olursa benim hastamdır diyip ilgilensin diye gidiyorum diğer doktoruma ayda bir gidicem 2 hafta kaldı randevuma burdaki randevuma da 3 hafta var :26:
ben kendi doktoruma söyledim sorun olmaz dedi ben her ay iki kere ultrasona girmiş olucam
burdaki ultrasonda çok bakmıyor anca 5 dakika belki daha az
kendi doktorum biraz daha ayrıntılı bakıyor
burdaki doktoruma randevularımı biraz daha uzatarak halledebilirm belki en azından arada bir hafta değil daha uzun süre olur

canım inan bnm ikinci evladım olucak Allah kısmet ederse...
ama bende cok tedirginim. topiğimizde cok kaybı olan arkadaşımız oldu.. insan cok etkileniyor malum hormonlar tavan..
herseyi fazlasıyla irdeleyip takıyoruz..
bende her hafta gidip görmek isterdim bebeğimi ama dr lar zararlı dıyor..
bi kac gundur bende aacabaa yaşıyormu dıyorum
kiii cok rahattım bu konuda .. amann bişey olmaz Rabbim korur modunda dolanıyordum.. ama
değişiyoruz.. herşeyimz değişiyor.. Allahım sen meleklerimizi koruu....

ben birde senaryolar yazıyorum dr a gidiyormuşum kalbi durmuş diyormuş fln vs... vs....
saçmalıyorum tamamen...
sende rahat ol diyicemde... içimize dur denmiyor ki

içini ferah tut arkadaşım olumsuz düşünme, bebeği de etkileme içine huzursuzluk gelince dua et canım.
benim de bi dahaki randevum 3 haziran allaha emanet inşallah güzel haberler alırız hep
cemrecim kabul olmaz mı hiç, hamile kalmadan başlamışsın niyetin bile çok güzel
rahatsızlıkların var tabi ki sonraya erteleyebilirsin, bana da arkadaşım hamile olduğumu öğrenince bi liste yapmıştı bunları hamileliğin boyunca okumaya çalış mutlaka diye
ben de henüz istediğim düzende başlayamadım ama 2hafta sonra açıköğretim sınavlarım var ondan sonra düzenli başlicam inşallah.
hem 3 aylardayız bu aylarda ne kadar okuyabilirsek fayda, bulantılarından kurtulunca devam edersin sen de

Ayy ne gzl ya masallah Rabbim nazarlardan korusun :) cinsiyeti icnde cok erken diilmi nasil anlams hmn :) yani kesn demezler ya o yzdn solemiyo cogu dr olsn Allah kucagina almayi nasib etsin :))

canım önemli olan niyet bence Allah senin içini biliyo sonuçta. Bulantı kusma öyle feci bişey ki ben konuşamıyorum bile çok uzun konuşurken bile bulanıyo düşün Eşim telefonla ararsa çok uzatamıyorum kapatim artık midem bulanıyo konuşurken diyorum. İnsanın herşeyini etkiliyo bulantılar. Sende iyi olunca kaldığın yerden devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…