- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
Ayy ne gzl ya masallah Rabbim nazarlardan korusun :) cinsiyeti icnde cok erken diilmi nasil anlams hmn :) yani kesn demezler ya o yzdn solemiyo cogu dr olsn Allah kucagina almayi nasib etsin :))
canım önemli olan niyet bence Allah senin içini biliyo sonuçta. Bulantı kusma öyle feci bişey ki ben konuşamıyorum bile çok uzun konuşurken bile bulanıyo düşün Eşim telefonla ararsa çok uzatamıyorum kapatim artık midem bulanıyo konuşurken diyorum. İnsanın herşeyini etkiliyo bulantılar. Sende iyi olunca kaldığın yerden devam edersin.
Canım valla bende çok erken olduğunu düşünüyorum. Erken hayallere kapılmak istemiyorum hiç. Ama doktorumuz kızda olmayan bi çıkıntı bu dedi %85 erkek dedi. Ben de adama hala yok o kızda olabilir dr bey daha şimdiden belli olmaz diyorum adama mesleğini öğretiyorum delirdim iyice.Halbuki erkek istiyorum düşün yani :)))
Canım valla bende çok erken olduğunu düşünüyorum. Erken hayallere kapılmak istemiyorum hiç. Ama doktorumuz kızda olmayan bi çıkıntı bu dedi %85 erkek dedi. Ben de adama hala yok o kızda olabilir dr bey daha şimdiden belli olmaz diyorum adama mesleğini öğretiyorum delirdim iyice.Halbuki erkek istiyorum düşün yani :)))
Amin canım inş. Dün öğrendiğimde 9+4 tü. Ama bebiş öyle bi uzanmış ki neyi var neyi yok ortadaydı
ayy aynı sorun bendede var göbegim sankı 5 aylık bes aylık olunca kac aylık gıbı durcaz acaba:)
kızlar size bişey sormak istiyorum..
ben hamile kalmadan bi kaç gun once ve hamileliğimi öğrendikten sonrada
Meryem suresini okumaya başlamıştım..
41 gun okunması gerektiğini öğrendim..
gel gelelim ki 9 tane okuyabildim mide bulantılarımdan kusmalarımdan bırakmak zorunda kaldım..
yazı okurken bile midem kalktığı ıcın kı uzun bi sure biliyorsunuzdur
bende bulantılarım geçince okumaya devam edicem.. olur mu sizce yaa
Rabbim kabul eder mi
cnm ben 3 gundur kusmuyorum ama öğürüyorum..
o devam edio yanii
bunlarda gecicek inşallah
koku hassasiyetim hala tavandaaa.. off herseyin kokusu batıo öğürtüooo
kızlar merhaba... dün 8. haftaya girdik ve haftaya pazartesi kontrolüm var ama sürekli tedirginim acaba kalbi durdu mu yaşıyor mu diye geçen hafta dayanamayıp yakın bi hastaneye gidip baktık çok şükür kalp devam ediyordu atmaya ama bana kalsa 5 günde bi gidesim var bişey olduğunda belirti vermeyebiliyor çünkü kalp dursa da korkuyorum bu ara durdurmaya çalışıyorum içimdeki o korkuyu ama nafile:18: var mı böyle durumda olan ?
Hhahaha hic gulucegim yoktu yaaa :))) alemsin valla :)) Allah gonlundeki versn tatlim ilk dimi sninki?
bol bol dinleniyosun galiba bebişin sereserpe yattığına göre
cnm ben 3 gundur kusmuyorum ama öğürüyorum..
o devam edio yanii
bunlarda gecicek inşallah
koku hassasiyetim hala tavandaaa.. off herseyin kokusu batıo öğürtüooo
Canım daha dün ki dr randevuma gidene kadar bende aynen o duygular içindeydim. Hele iki gün kasıklarımda ki ağrılar kesildi gibi geldi öldüm öldüm dirildim. Eşim dr a gidelim için rahat etsin istersen dedi Cemredeniz in dediği gibi giderim de kalbi durmuş falan der diye kafamda kurup korkumda dr a bile gidemedim. İnsan ister istemez evham yapıyo. Ama Allah kararlamıştır elbet diyorum. Onun yicek ekmeği varsa illa ki yer. Allahım hayırlısını versin. Stres yapma kendine de bebişe de. Allah onları bize bağışlasın
çok sağol cnm ya eşim de aynısını söylüyor en son dr da aynısını söyledi o çoğucun doğacağı varsa taklada atsan doğar dedi:) ben daha önce bi düşük yaşadığımdan korkuyorum sanırım bi de daha çok küçük oldğundan çok hissedilmiyor ya belki de ondandır... en kısa zamanda atıcam bunu üstümden inş..
BirthofSloane - YouTube
bakalım bunu izlerken ağlamadan durabilecek olan bi hamile var mı burada :))
Canım ben kızıma hamileyken üzerime çekyat düşmüştü düşün artık ben altında kalmıştım çekyatın, koskacaman eski tip 3 lü vitrinler varya onları itmiştim tek başıma Tabi bilmiyodum hamile olduğumu. Ama kızım Allaha şükür sapasağlam doğdu. hiç bişey olmadı. Sen at içindeki evhamı hep güzel şeyler düşün onu kucağına aldığın anı düşün. Muhteşem bi an. 11 saat çektiğim doğum sancısını bi anda unutmuştum. Şuan hatırlıyorum gerçi ama o an unutmuştum işteGüzel düşün güzel olsun canım
Canım ben kızıma hamileyken üzerime çekyat düşmüştü düşün artık ben altında kalmıştım çekyatın, koskacaman eski tip 3 lü vitrinler varya onları itmiştim tek başıma Tabi bilmiyodum hamile olduğumu. Ama kızım Allaha şükür sapasağlam doğdu. hiç bişey olmadı. Sen at içindeki evhamı hep güzel şeyler düşün onu kucağına aldığın anı düşün. Muhteşem bi an. 11 saat çektiğim doğum sancısını bi anda unutmuştum. Şuan hatırlıyorum gerçi ama o an unutmuştum işteGüzel düşün güzel olsun canım
ayyy muhtesem bisi cok guzel bı duygu olsa gerek gercekten hungur hungur agladım allah hepimize nasip etsin keşke turkıyedede suda dogum olsa
Arkadaşlar doktordaydık bu akşam kontorulumuz vardı.en son gittiğimizden bu yana öyle çok büyümüş ki anlatamam eli kolu bacaği nasılda oynuyodu boyuda 3 cm miş herşeyi iyi dedi doktor bide burda kızlarda olmayan bi çıkıntı var erkek geliyo galiba dedi ama bende yok daha çok erken dr bey kesin değildir o diyorum sonradan değişir cinsiyet falan hiç duymamış gibiyim Çünkü ben 12. Haftadan önce cinsiyet beklemiyodum hiç halada kesin gözüyle bakamıyorum bi sonraki kontrolde emin oluruz Allahın izniyle artık ama o kadar güzel bi duygu ki sanki ilk kez anne oluyorum yahu birde doktora kusmaktan bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum besleniyomudur acaba dedim merak etme sen daha 3-4-5 çocuğu bile beslersin diyo verdi gazı yani bana ultrason fotoğrafını da paylaşıyorum kızlar nazar değmesin miniğime bakıp bakıp duruyorum Allah isteyen herkese versin bütün hamişlerin bebeğinede sağlık versin inş Eki Görüntüle 714715