2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ayy ne gzl ya masallah Rabbim nazarlardan korusun :) cinsiyeti icnde cok erken diilmi nasil anlams hmn :) yani kesn demezler ya o yzdn solemiyo cogu dr olsn Allah kucagina almayi nasib etsin :))

Canım valla bende çok erken olduğunu düşünüyorum. Erken hayallere kapılmak istemiyorum hiç. Ama doktorumuz kızda olmayan bi çıkıntı bu dedi %85 erkek dedi. Ben de adama hala yok o kızda olabilir dr bey daha şimdiden belli olmaz diyorum adama mesleğini öğretiyorum delirdim iyice. Halbuki erkek istiyorum düşün yani :)))

aa ben kac kere adamın suratına kapadım öğüre öğüreee :)))
3 gundur kusmuyorum
inşallah gececekkkkkk ve başlıcam tekrar okumaya
Allahım affetsin inşallahhh

bende oğlumu öğrendiğimde 11 haftalık bile değildi
rabbim hayırlı evlat versin inşallah

Hhahaha hic gulucegim yoktu yaaa :))) alemsin valla :)) Allah gonlundeki versn tatlim ilk dimi sninki?

ayy aynı sorun bendede var göbegim sankı 5 aylık bes aylık olunca kac aylık gıbı durcaz acaba:)

Ben işyerindekilere erken diye söylemedim henüz. Yakın arkadaşlarım ve ailem dışında kimse bilmiyor. Salı günü muayeneden sonra söylemeyi düşünüyorum. Bu göbeği saklamak için geniş şeyler giymek zorunda kalıyorum. 5 aylık olunca burnumuzun ucunu göremeyiz heralde

hamileliğin boyunca her fırsat bulduğunda oku illa kırk tane olcak diye bişey yok canım

Bulantilari devam eden var mi kizlar bnm bitti :) zaten oyle uzunda surmemsti cok sukur:) kizimdada boyleydim surmemisti pek:) canim kac gundr midye istiyo ama hamilelik boyunca yiyicm nalesef yuksek miktarda civa icerdigi icin

cnm ben 3 gundur kusmuyorum ama öğürüyorum..
o devam edio yanii
bunlarda gecicek inşallah
koku hassasiyetim hala tavandaaa.. off herseyin kokusu batıo öğürtüooo

o devam edio yanii

Bazi kokulara bnmde hassasiyetim devam ediyo ozellikle esimin parfumlerine ve esimin kndi kokusuna iyyyykk aklima gelnce bile fena oluyorum evden cikarken opmek icn yanasir uzak dur bnden diyorum o derece

Canım daha dün ki dr randevuma gidene kadar bende aynen o duygular içindeydim. Hele iki gün kasıklarımda ki ağrılar kesildi gibi geldi öldüm öldüm dirildim. Eşim dr a gidelim için rahat etsin istersen dedi Cemredeniz in dediği gibi giderim de kalbi durmuş falan der diye kafamda kurup korkumda dr a bile gidemedim. İnsan ister istemez evham yapıyo. Ama Allah kararlamıştır elbet diyorum. Onun yicek ekmeği varsa illa ki yer. Allahım hayırlısını versin. Stres yapma kendine de bebişe de. Allah onları bize bağışlasın

Hhahaha hic gulucegim yoktu yaaa :))) alemsin valla :)) Allah gonlundeki versn tatlim ilk dimi sninki?

yok hayatım benim ikinci olcak bu inş. Birincisi kızdı :)))

bol bol dinleniyosun galiba bebişin sereserpe yattığına göre

canım şu son 4-5 gündür dinlenebiliyorum saat 2 ile 5 arası o saatlerde kızım okulda oluyo. Bide geçen hafta kardeşimin düğünü vardı. Kınaydı düğündü öldüm valla. Doğru düzgün oynayamadım bebişe bişe olur diyo. Atlattık neyse ki. O da rahatı görünce yayılmış artık

o devam edio yanii

Kız aynen bende öyleyim 2 gündür. Tok yatıyorum ya geceleri Allahım sana şükürler olsun karnım tok diyorum uyumadan önce. Öğürtü bulantı hat safhada , ama kusmak için gitsem bile öğürüp geri geliyorum. Allahım geçiyomu ne

çok sağol cnm ya eşim de aynısını söylüyor en son dr da aynısını söyledi o çoğucun doğacağı varsa taklada atsan doğar dedi:) ben daha önce bi düşük yaşadığımdan korkuyorum sanırım bi de daha çok küçük oldğundan çok hissedilmiyor ya belki de ondandır... en kısa zamanda atıcam bunu üstümden inş..

Canım ben kızıma hamileyken üzerime çekyat düşmüştü düşün artık ben altında kalmıştım çekyatın, koskacaman eski tip 3 lü vitrinler varya onları itmiştim tek başıma Tabi bilmiyodum hamile olduğumu. Ama kızım Allaha şükür sapasağlam doğdu. hiç bişey olmadı. Sen at içindeki evhamı hep güzel şeyler düşün onu kucağına aldığın anı düşün. Muhteşem bi an. 11 saat çektiğim doğum sancısını bi anda unutmuştum. Şuan hatırlıyorum gerçi ama o an unutmuştum işte Güzel düşün güzel olsun canım

Unutuluo canım hemde o an...
Bende normal dogum yaptım oğlum 3.670 gr. 52 cm doğdu maşallah
Eşimde doguma girmişti bebeğime kavuştuğum an en cok hiç ara vermeden onlarca defa
Allahım sana şükürler olsun demek oldu. Resmen bozulmuş plak gibi tekrar ediodum.
Sanırım şoktaydım :))))) sonra oğlumu verdiler ilk gördüğüm şey pembe turuncu arası köfte dudakları oldu

Cokkkk güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın.

Allah ne yazdıysa o oluyor cidden bunu kendime sürekli hatırlatmam lazım karamsarlığa düşünce... Yavrunun yaşayacak günleri varmış ne mutlu... Allah kucağıma aldığımız günü göstersin inş. geçmek bilmiyor günler.. daha önceki hamileliğinizde 2li test yaptırmışmıydınız? yapırınca yada yaptırmayınca ne olur? kimi cinsiyeti de belli oluyor diyor doğru mu?

allah nazarlardan korusun masallah ya ben en son 8+1 ken gittim nisanın 25 ınde ama ozamn daha yuvarlaktı doktor bı ay sonra gel dedı ben simdi ultrasyonunu gorunce cok heyecanlandım benımkılerıne boylemı gorucem yaaa :) kafası poposu hersıyı bellı masallah haftaya cumartesıne kadar catlıycam ben allah kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…