2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
mdaa cnm gönülden dılıyorum Rabbim bi daha o acıyı yaşatmasın sana.. gonlunu ferah tut..

hemen yaz bize Allah yardımcın olsun.. bebeğini korusunnn inşallah canım :nazar::nazar::nazar:

KIZLAR ALLAHA SUKUR BEBEGIME BIRSEY OLMAMIS BUR SIKINTIDA YOKMUS PROBLEMLERIMLE ALAKALI

CINSIYETINI DE OGRENDIK ERKEK OLACAK YUZDE 90 =) bız kız beklıyorduk ama erkek geldı =)

hepınızden allah razı olsun allah hepımızın yavrularını korusun

KIZLAR ALLAHA SUKUR BEBEGIME BIRSEY OLMAMIS BUR SIKINTIDA YOKMUS PROBLEMLERIMLE ALAKALI

CINSIYETINI DE OGRENDIK ERKEK OLACAK YUZDE 90 =) bız kız beklıyorduk ama erkek geldı =)

oooo çok şükür çok sevindim ya topiğimizin ilk oğlusu geliyor desene. Allah sağlık versin canım

ooohh 1 taşta 2 kuş valla ne güzell yaa canım çok sevindimmmm :):)

hey maşşallahhhhhh :KK19:
haydi bakalım erkek anası Rabbim sağlıkla kavuştursun :nazar:
birde neden kız bekliyordun çalışmalar o yondemi olmuştuuuu

Son düzenleme:

gece gece ne kdrda üüzldüm yaa...
ben iim sanırım bilmiyorum..2 gndür miğdme bulnmıyor..tafik sıkışıklığındaki hariççç
kahverengi akıntılrım baya azldı hatta yok gbi..annmdeyim şimdi yarın iğne vurulcam ..burda kalıcammm..hepicinize sağlıklı sıhtli hamiilik diliyorumm..kandiliniz mübrek olsun..bol bol su içmeyi ihml etmeyinn annlerr

Sag ol canim hic uzulme moralini yüksek tut bebisimize iyi bak allahtan gelen her seye raziyiz dua et benim icin ikinci bebegimi saglikla kucagima aliyim ara ara giriyorum takip ediyorum guzel haberlerinizle ben de seviniyorum

evet kızlar rüyasında bebekle ilgili şeyler gören varmı..
kız bebek ve erkek bebek gören yada işte bıçak bilezik makas gibi seylerde bebeğin cinsiyetiyle alakalı ışık verirmiş bize

evet kızlar rüyasında bebekle ilgili şeyler gören varmı..
kız bebek ve erkek bebek gören yada işte bıçak bilezik makas gibi seylerde bebeğin cinsiyetiyle alakalı ışık verirmiş bize

bizim bütün sülale erkek görüyo rüyasında :KK70: ben ve eşim dahil.ben altını değişiyodum sarı bi bebektiii :)
hıc bellı olmaz canım ben ılk gebelıgımde erkek goruyodum erkek olmustu

sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorummmm :)

Son düzenleme:

canım cok sevındım allah kucagına aldığın gunlerıde nasip etsin inşallah

Hz Muhammedin cin mektubu vardir. internette arapcasini bulup ciktisini alabilirsiniz. yattiginiz odada bulunursa ise yaradigini duymustum yine benzer korklar yasayan arkadasimdan. bulamazsaniz haber verin bi sekilde hallederiz

arkadaşlar ben şu konuyu merak ediyorum, doktor ultrasonda benim sat a göre 1 hafta önde olduğumu söledi, böle olanlar var mı

arkadaşlar ben şu konuyu merak ediyorum, doktor ultrasonda benim sat a göre 1 hafta önde olduğumu söledi, böle olanlar var mı

bizimki4-5 gün geriden göründü. başka bir doktor gününden 2 gün fazla gördü. doktorlar milimetrik ölçtüğü için yanılma payı olabiliyormuş.

X