Anneler günaydın.
Bugün çok kötü uyandım.Hala ağlıyorum.
Burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer yanlışım varsa özür dilerim.Çok detaya girmeyeceğim zaten .
Ama yardıma çok ihtiyacım var.
Bana birşeyler musallat oldu.Duaların hiç biri fayda etmiyor.Çok çaresizim.
En son geçen hafta oldu dikkate almadım ama bugün mahvettiler beni.Karnım hala sancıyor.
Böyle bir konuyla sizi huzursuz etmek istemezdim çok özür dilerim ama belki aranızda bunu çözümünü bilen vardır.Buradan yazıp tadımızın kaçmasını hiç istemiyorum.Özelden mesaj atarsanız öyle sevinirim ki.
Şimdiden Allah razı olsun.
ben ilk evlendiğim dönemde çok korkutuluyordum geceleri uyuyamıyordum. dualarımmmm faydasızdııı tabii. o arada izmir deydim tabii oraya evlenmiştim yanlız kalınca iyice depreştiii beni baya delirtmeyeçalıştılar diyebilirim. sonra kayınvalidem beni bi kadına götürdü beni okudu falan ama fayda etmedi. en sonunda mıskaaa yaptırdımmm onu takıyorumm mıskayı öçıkarmışım geçen gece gene korkuttular sürekli üzerimde taşıyorum açıkçası. hiç korkmaa cevşende taakabilirsinn ama üzerinde bi dua muhakkak olsun. .çokk korkuoo insan bennnnn geceleri kalkıpp sabaha kadar uyumadığımı bilirim. ama daha fazla korkuların artmadan önlemini al. işallah tez zamanda geçer canım