günaydıın hayırlı cumalar kızlar. sitelere üye oldunuz mu benım de birkaçtane daha var üye olmam gereken hepsine üye olmamıştım.
görusuruz canım hafta sonu sorarlarsa benı haber verırsın gormeyenler ıcın hafta sonu esım ızınlı o yuzden yanında bulnuyorum gırmıcem pazartesi gorusuuz
gece gece ne kdrda üüzldüm yaa...
ben iim sanırım bilmiyorum..2 gndür miğdme bulnmıyor..tafik sıkışıklığındaki hariççç
kahverengi akıntılrım baya azldı hatta yok gbi..annmdeyim şimdi yarın iğne vurulcam ..burda kalıcammm..hepicinize sağlıklı sıhtli hamiilik diliyorumm..kandiliniz mübrek olsun..bol bol su içmeyi ihml etmeyinn annlerr
eveet haftasonu gelıyor pazar randevum var cinsiyet belli olur sanırım artık çok heyecanlıyım
Pazar günümü randevun? Pazar gunu çalışıo mu Dr un ne güzel yaa
Hemen yaz bize çatlarım ben mrktan
Biraz dinleneyim diye rapor almaya gitmistim ultrasonda kesenin seklinin bozuldugunu gordu kalbide durmustu iyiki geldin yoksa 1 2 gune asiri bi agri ve kanamayla gelirdin dedi
Valla karnim patlicak gibi kilomda bi degisiklik yok ama karnim cok cikti daha dogrusu hazimsizlik ve gazdan oluyor sanirim sabahlari ilik suya zeytinyagi katip iciyorum bakalim umarim bi faydasi olur
Biraz dinleneyim diye rapor almaya gitmistim ultrasonda kesenin seklinin bozuldugunu gordu kalbide durmustu iyiki geldin yoksa 1 2 gune asiri bi agri ve kanamayla gelirdin dedi
Biraz fazla soru soruyorum ama bende korkuyorum canım ilk başta düzgündü demi keseninşallah benim de öyle olmaz
ben bunları duyunca psikolojim çok bozuluyor ya( acaba bana da olur mu diye.. ama Allahtan gelen bişey sonuçta yapacak bişey yok..
Anneler günaydın.
Bugün çok kötü uyandım.Hala ağlıyorum.
Burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer yanlışım varsa özür dilerim.Çok detaya girmeyeceğim zaten .
Ama yardıma çok ihtiyacım var.
Bana birşeyler musallat oldu.Duaların hiç biri fayda etmiyor.Çok çaresizim.
En son geçen hafta oldu dikkate almadım ama bugün mahvettiler beni.Karnım hala sancıyor.
Böyle bir konuyla sizi huzursuz etmek istemezdim çok özür dilerim ama belki aranızda bunu çözümünü bilen vardır.Buradan yazıp tadımızın kaçmasını hiç istemiyorum.Özelden mesaj atarsanız öyle sevinirim ki.
Şimdiden Allah razı olsun.