2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydınn kızlarrr ..bende cok fena iştah artışı var kızlarr yaa cok fena yemeye başladımm sizler ne durumdasınızzz böyle giderse birden kilo alacagımm

bende aynı durumdayım ıkı gundur sureklı karnım acıkıyo fazla kılo almamaya dıkkat etmeye calısıyorum ama aclıga karsı koyamıyorum =) 2 kılo almıstım en son su an ne durumdayım bılmıyorum

Günaydın
herkesin mübarek kandilini kutluyorum.
hayırlara vesile olsun inşallah
ettiğimiz dular kabul olsun

slm kızlarrrr
dün doktora gittim eşimle beraber bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk
eşim ilk defa gördügü için şaşkınlık içindeydi
ben hem devlet hastanesine hemde özele gitmeyi düşünüyorum çünkü bir gün önce devlette görülen kist eertesi gün özelde görülmedi o yüzden çif doktor kontrolü altına girmeyi düşündüm
bi dahaki randevum 12 haftada ikili tarama testleri için olacak
rabbim herkese yardım etsin bebegini kaybedenlere sabır diliyorum bu mübarek günde dua edelim bol bol

günaydın güzel anneler..

Kandilimiz mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul,bebişlerimizi sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...:112:

Kitabın adı hamilelik dogum ve ve bebek bakımı
Yazarı Ayşe Öner
Kızlar kitapta görsellerde var. Cok faydalı bir kitap

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hepinizn kandili mübarek olsun...ben sanırım grip oluyorum ins olmam çok korkuyorum virüs bebeğime zarar verirse diye siz ne durumdasiniz

kızlar hepinize günaydın ve hayırlı kandıller dilerim rabbım bu mübarek 3 aylarda gönlümüzde ne varsa bıze nasip etsin ınsallah bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alalım bugün bol bol dua edin dilek kapıları acık hep bu arada benımde kitabım geldı ınanılmaz muhteşem bır kıtap ve parlak kağıt herşey var bılgı kaynağı süper tavsiye ederim eşimle her sayfasını teker teker ınceledık eşim sok bır sekılde baktı ve bayıldı kıtaba

canım benım başın sağolsun bende 2 düşük yaşadım senı cok ıyı anlıyorum allah sabıur versın tekrar bebişine kavusursun ınş.

Kızlar bazen sol tarafımda kıpır kıpır birşeyler oluyor acaba bebeğin hareketleri mi:)

Kanaman çok muydu canım ve bu durum ne kadar sürdü? Benimde varda şu anda

Kızlar bazen sol tarafımda kıpır kıpır birşeyler oluyor acaba bebeğin hareketleri mi:)

banada oluyo aynısı dün gece uyandım korkulu bi rüya gördüö uyandıktan sonra üç kere tam ultrasonla bakılan yerde kıpırtı oldu yok minnağımda mı korktu

rahmimiz genişiliyor kızlar bebeklerimiz büyüyor benımde hep sağ tarafımda oluyor batma gibi. ama sürekli değil

Bayanlar, balığın bir alternatifi yok mu hamilelikte?
Ve ya yiyememek çok mu zararlı?
Sürekli haftada 2-3 kere yenmeli diyor sağlık ocağındakiler fakat yiyemiyorum.

Bayanlar, balığın bir alternatifi yok mu hamilelikte?
Ve ya yiyememek çok mu zararlı?
Sürekli haftada 2-3 kere yenmeli diyor sağlık ocağındakiler fakat yiyemiyorum.

canım balık yerine ceviz yiyebilirsin yada balık hapı iste doktorundan ben daha hiç yiyemedim bende gidince sorucam

Çok geçmiş olsun. Allah sabır ve Hayırlı evlat versin inşallah

geçmiş olsun canım allah sabır versin bende aynı şeyi yaşadım ilk gebeliğimde.
kendini çok üzmemeye çalış canım zaman herşeye ilaç oluyor allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden...
inşallah tekrar güzel haberlerini duyarız, allaha emanet ol...

Canimmmm raBbim sabir versin vardir bi bildigi en kisa zamanda tekrar bi mucize yasatir sanada insallah ....

Allah sabır versin arkadaşım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin .

bence çok sanslısın tadını cıkar. hayırlı olsun hamileleiğin.

((( çok üzüldüm cnm ya Deniz'in senin cennetteki şefaatçin olur inşallah
Kendini cok yıpratma bi an önce hamile kalmamı diliyorum vee sağlıklı bir bebeğin olmasını

canım benım başın sağolsun bende 2 düşük yaşadım senı cok ıyı anlıyorum allah sabıur versın tekrar bebişine kavusursun ınş.[/QUOTE]

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim teselli ve güzel dilekleriniz için güzel anneler :) ne kadar süre sonra hamile kalmam gerekiyo
bilmiyorum ama ben bu durumu atlatmak için ilk fırsatta tekrar hamile kalmak istiyorum ALLAH'ın izniyle ve hayırlısıyla tabi ki..hiç isyan etmiyorum fakat insanların yanında güçlü olmaya çalıştığım için gece darma duman oluyorum uykum kaçıyo ağlamaktan :2::2: off çok zor çoook.umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırım ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat getirebilirim dünyaya.bu arada Kandiliniz Mübarek Dualarınız Kabul Olsun Arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…