Günaydınn kızlarrr ..bende cok fena iştah artışı var kızlarr yaacok fena yemeye başladımm sizler ne durumdasınızzz böyle giderse birden kilo alacagımm
Günaydınn kızlarrr ..bende cok fena iştah artışı var kızlarr yaacok fena yemeye başladımm sizler ne durumdasınızzz böyle giderse birden kilo alacagımm
Merhaba anneler :) dün normal kontrol diye gittim fakat doktorum bebeğimin kalbinin atmadığını söyledizaten geç döllenme olmuştu bende 2hafta kadar.uzun bi süre de görünmemişti taa ki 6 hafta 5 günlük olana kadar.dün 11 hafta olarak gitmiştim.sata göre 13 haftalıktı bebiş ama ultrasona göre de 8 hafta 1 günden sonra gelişmemiş malesef bebeğim ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)
kızlar merhabaa :)
kaç gündür raporluyum doğru dürüst nete giremiyorum girdikçede geçmiş sayfaları okumaktan yeni birşeyler yazamıyorum
kanamalarım şükür kahverengie dönerek azaldı bitti gibi bişey dinlenmenin faydası oldu sanırım :)
bulantılarımda şükür 2 haftadır yok derken bugün kokuya hassasiyetim yüzünden ilk kez kustum ama şükür yemek yiyebiliyorum.
cumartesi kontrolüm var bu mübarek günlerde Rabbim dualarımı kabul etsin bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :))
Merhaba kızlar hepinizn kandili mübarek olsun...ben sanırım grip oluyorum ins olmam çok korkuyorum virüs bebeğime zarar verirse diye siz ne durumdasiniz
Kızlar bazen sol tarafımda kıpır kıpır birşeyler oluyor acaba bebeğin hareketleri mi:)
Kızlar bazen sol tarafımda kıpır kıpır birşeyler oluyor acaba bebeğin hareketleri mi:)
banada oluyo aynısı dün gece uyandım korkulu bi rüya gördüö uyandıktan sonra üç kere tam ultrasonla bakılan yerde kıpırtı oldu yok minnağımda mı korktu
Bayanlar, balığın bir alternatifi yok mu hamilelikte?
Ve ya yiyememek çok mu zararlı?
Sürekli haftada 2-3 kere yenmeli diyor sağlık ocağındakiler fakat yiyemiyorum.
Allah yardımcın olsun tatlım bu durumda ne denirse boş umarım en yakın zaman da tekrardan bebek sahibi olursun ve sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirirsin....
Başın sağ olsun ve geçmiş olsun canım ...
Çok geçmiş olsun. Allah sabır ve Hayırlı evlat versin inşallah
Canım biliyorum çok zor, geçen sene ben de bebeğimi aldırmak zorunda kaldım gelişimi durduğu için, ağlaya ağlaya kürtaja gidişimi unutamıyorum. Çok çok kötü bişey Allah kimseye göstermesin neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki
Eşimle birbirimize sımsıkı kenetlendik, birbirimize daha çok bağlandık inan,hayırlısı buymuş diye avuttuk hep kendimizi ama bak tekrar hamile kaldım şimdi. Güçlü olmaya çalış, Çok yıpratma kendini olur mu?
CanimmmmraBbim sabir versin vardir bi bildigi en kisa zamanda tekrar bi mucize yasatir sanada insallah ....
((( çok üzüldüm cnm ya Deniz'in senin cennetteki şefaatçin olur inşallah
Kendini cok yıpratma bi an önce hamile kalmamı diliyorum vee sağlıklı bir bebeğin olmasını
canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ;( Rabbim en kısa sürede bi evlat nasip etsin sana inşallah.üzülme demek boş biliyorum ama herşey Rabbimden..mübarek kandil günü Rabbim gönlüne göre versin inşallah