2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hayır cnm ne yazmıştın

şişlikle ilgili canım tekrar gönderiyim

kulak burun boğaza git canım ben geçen yaz boyundaki şişlik yüzünden ameliyat oldum çenemin sol alt kısmındaydı tükürük bezim tıkanmıştı.kulak altlarındada tükürük bezleri var tıkanmış olabilirmi bilemiyorumm.
benim boğaza yakın olduğu için yemek yediğimde şişip sonra iniyodu ağrılıydı bide.13 tane taş olmuş meğer içinde komple aldılar şuan boşluk orası çukur yani.
ama ihmal etme derim acil kbb'ye görün bence

Son düzenleme:
kulak burun boğaza git canım ben geçen yaz boyundaki şişlik yüzünden ameliyat oldum çenemin sol alt kısmındaydı tükürük bezim tıkanmıştı.kulak altlarındada tükürük bezleri var tıkanmış olabilirmi bilemiyorumm.
benim boğaza yakın olduğu için yemek yediğimde şişip sonra iniyodu ağrılıydı bide.13 tane taş olmuş meğer içinde komple aldılar şuan boşluk orası çukur yani.
ama ihmal etme derim acil kbb'ye görün bence

canım gittim kulak burun boğaza enfeksiyon kaynaklıdır dedi. ama yinede içim rahat etsin diyosan tiroid usg çektir dedi. bakalım bi daha gidicem başka doktora heralde

Slm kizlar bende aralik annerine yeni katildim 8+5 teyim bende yanliz bulantim yok soyle bi okudumda herkeste bulanti varmis doktorum normal olmaya bilir diyo ama icime dert oldu. acayip bi karin sisligi var bende boyle olmasi normalmi acaba aranizda boyle olan var mi

Bende senin gibiyim canım..merak etme sorun yok :KK66:

Ben ilk hamileliğimde sık sık yürüyüşe gitmiştim son aylar birde nefes egzersizleri
Ve pelvis hareketleri yapıyordum. Kitaplarım vardı hep okuyup uyguluyordum.
Çooook yararını gördüm. Kızlar normal dogumu kolaylaştırıyor kesinlikle.
Normal dogum istiyorsanız ilk doğumda özellikle 20 saat sancı çekmek istemiyorsanız
Bnm gibi 4 saatte doğurmak istiyorsanız yürüyüş derimmmm !!!!
Bu arada ben yüzmeyi de cok öneriyorum
BiZim sitede havuz var ama öğleden sonra cocuk kaynıyo sabahları temizken 39 dk yüzücem inş.
Sonra kirleniyo.
hıh bana böyle bilgilerle gelin :KK1:
ya cemrecim ben normal doğum istiyorum çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve özeller hemen sezeryana alabiliyor maalesef bazen basit bahanelerle bile :KK53: senin özelde mi olmuştu? son yıllarda özelde normal doğum yapan hiç kimse duymuyorum valla :26:
buarada kitabının adı ve yazarı neydi canım öğrenebilir miyim?

Merhaba anneler :) dün normal kontrol diye gittim fakat doktorum bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi :KK43: zaten geç döllenme olmuştu bende 2hafta kadar.uzun bi süre de görünmemişti taa ki 6 hafta 5 günlük olana kadar.dün 11 hafta olarak gitmiştim.sata göre 13 haftalıktı bebiş ama ultrasona göre de 8 hafta 1 günden sonra gelişmemiş malesef bebeğim :KK43: ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık :KK43: inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)
geçmiş olsun canım allah sabır versin bende aynı şeyi yaşadım ilk gebeliğimde.
kendini çok üzmemeye çalış canım zaman herşeye ilaç oluyor allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden...
inşallah tekrar güzel haberlerini duyarız, allaha emanet ol...

Slm kizlar bende aralik annerine yeni katildim 8+5 teyim bende yanliz bulantim yok soyle bi okudumda herkeste bulanti varmis doktorum normal olmaya bilir diyo ama icime dert oldu. acayip bi karin sisligi var bende boyle olmasi normalmi acaba aranizda boyle olan var mi
hoşgeldin canım bulantısı olmayan bizler de varız ama genelde bu konudaki şikayetler yazıldığından, yeni gelenler herkesin öyle olduğunu sanıyor doğal olarak... çok şükür yok bulantımız çünkü olanlar çok zor günler geçiriyor maalesef allah yardımcıları olsun
benim de karnım şişti ufak göbeğim büyüdü valla :KK1: benim de çoğu kıyafetim daraldı :KK53:
bebişlerimiz saağlıklı olsun da kilolara da katlanıcaz...

kızlar merhabaa :)

kaç gündür raporluyum doğru dürüst nete giremiyorum girdikçede geçmiş sayfaları okumaktan yeni birşeyler yazamıyorum

kanamalarım şükür kahverengie dönerek azaldı bitti gibi bişey dinlenmenin faydası oldu sanırım :)

bulantılarımda şükür 2 haftadır yok derken bugün kokuya hassasiyetim yüzünden ilk kez kustum ama şükür yemek yiyebiliyorum.

cumartesi kontrolüm var bu mübarek günlerde Rabbim dualarımı kabul etsin bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)):KK16::KK16:

Merhaba anneler :) dün normal kontrol diye gittim fakat doktorum bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi :KK43: zaten geç döllenme olmuştu bende 2hafta kadar.uzun bi süre de görünmemişti taa ki 6 hafta 5 günlük olana kadar.dün 11 hafta olarak gitmiştim.sata göre 13 haftalıktı bebiş ama ultrasona göre de 8 hafta 1 günden sonra gelişmemiş malesef bebeğim :KK43: ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık :KK43: inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)

Canimmmm :KK43: raBbim sabir versin vardir bi bildigi :KK43: en kisa zamanda tekrar bi mucize yasatir sanada insallah ....

Kızlar günaydın. Dun biraz akıntım olmuştu aynı iç çamaşırımla uyumuştum. Sabah uyandığımda koyu sarı Bi renk gördüm. Korktum biraz böyle leke olur mu? Lekelenme olduğunda hemen anlayabilecek kadar koyu bir renk mi oluyor? Yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mutlu bir gün hepimize:)

bana doktorum boyle birsey demedi. hamileligimde problem yok simdilik. bu ilacı ilk jez sizden duydum. ne ise yariyor? yarin kontrolum var sormali miyim doktora??

progestan rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş doktorunuz vermediyse doktorunuzu dinleyın vardır bir bildiği ben hamile kaldığımda ilaç kullanıyordum hormon ilacı belki de ondan verdi bana bilemıyorum. birde adetimden önce bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu onu da söylemiştim doktora. genelde kanama olanlar ve lekelenme yaşayanlara veriliyor. kafanı karıştırma endişelenme canım. sağlıklı bir gebelik dilerim .

Allah sabır versin arkadaşım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin .
bence çok sanslısın tadını cıkar. hayırlı olsun hamileleiğin.
Kızlar günaydın. Dun biraz akıntım olmuştu aynı iç çamaşırımla uyumuştum. Sabah uyandığımda koyu sarı Bi renk gördüm. Korktum biraz böyle leke olur mu? Lekelenme olduğunda hemen anlayabilecek kadar koyu bir renk mi oluyor? Yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mutlu bir gün hepimize:)

canım su içiyormusun sık sık. eğer su içmiyorsan akıntının rengi de değişiyor. ben su içememiştim sarı renkli akıntım vardı.idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon cıktı. imkanın varsa sağlık ocağında falan bir idrar tahlili yaptır. bol bol su iç canım umarım geçici bir durumdur.

Günaydınn kızlarrr ..bende cok fena iştah artışı var kızlarr yaa:KK56::KK56: cok fena yemeye başladımm sizler ne durumdasınızzz böyle giderse birden kilo alacagımm :KK14:

:KK43:((( çok üzüldüm cnm ya Deniz'in senin cennetteki şefaatçin olur inşallah :KK5:
Kendini cok yıpratma bi an önce hamile kalmamı diliyorum vee sağlıklı bir bebeğin olmasını

ya cemrecim ben normal doğum istiyorum çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve özeller hemen sezeryana alabiliyor maalesef bazen basit bahanelerle bile :KK53: senin özelde mi olmuştu? son yıllarda özelde normal doğum yapan hiç kimse duymuyorum valla :26:

Ben şimdi alt katta kayınvalidem deyim maalesef kendi dolabımı acamadıgımdan tüm yiyeceklerim burda o bakıo bana sagolsun.
Neyse yukarı çıktığımda kitap a bakıp söylerim. Gülben ergen vs. Gibi ünlülerin normal dogum ebesi cok güzel bi kitap muhakkak hepinize tavsiye ederim. Bebek bakımı bile var.
Ben doğumumu Bursa medical park hastanesinde yaptım 5 sene olucak cnm. Dr un da cok önemli bnm Dr um hep normal doguma teşvik etti beni. İyiki de oyle olmuş.
Doğumdan sonra Hamburger sipariş ettim hastaneye hoplayıp zıplayıp dolandım :) bebeğimi ilk ben ve doğumda yanımda olan eşim gördü. :) hemen emzirdim kucağıma aldım dolandım.
İnşallah bu doğumumda oyle olur.

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ;( Rabbim en kısa sürede bi evlat nasip etsin sana inşallah.üzülme demek boş biliyorum ama herşey Rabbimden..mübarek kandil günü Rabbim gönlüne göre versin inşallah

koyu sarı akıntı ıltıhabının oldugunu gosterıyo endıselenmene gerek yok

Ben şimdi alt katta kayınvalidem deyim maalesef kendi dolabımı acamadıgımdan tüm yiyeceklerim burda o bakıo bana sagolsun.
Neyse yukarı çıktığımda kitap a bakıp söylerim. Gülben ergen vs. Gibi ünlülerin normal dogum ebesi cok güzel bi kitap muhakkak hepinize tavsiye ederim. Bebek bakımı bile var.
Ben doğumumu Bursa medical park hastanesinde yaptım 5 sene olucak cnm. Dr un da cok önemli bnm Dr um hep normal doguma teşvik etti beni. İyiki de oyle olmuş.
Doğumdan sonra Hamburger sipariş ettim hastaneye hoplayıp zıplayıp dolandım :) bebeğimi ilk ben ve doğumda yanımda olan eşim gördü. :) hemen emzirdim kucağıma aldım dolandım.
İnşallah bu doğumumda oyle olur.

ne güzel sanslı annelerdensin. ben daha o aşamaları hiç düşünmedim. hayırlısı neyse öyle olsun diyorum su haftaları bir atlatsam düşünücem:)

X