2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

batmalar normal gebelıkden daha fazla olur bızde cunkı rahım ıkı katı genıslıyooo... bendede bel agrısı kemık agrısı oluyo bazenn özellıkle kalca kemıgım nedense cok agrıyo bazen... bebıslerımız bızı somuruyolar benımde cıkmaya basladı yavas yavs e normal ıkızız erken cıkıcak mılletın 6 aylık halı bızım 4 aylık halımız olcak

ikiz olunca herseyi tabi iki kat fazla yasıyoruz benımde kalcamda ve bacaklarımda agrı oluyo genişlediğinden sanırım ama allah cok sukur cok fazla mide bulantım yok yemek yerken oluyo bıde kotu kokularda oluyo ama öyle aman aman cok fazla bulantım kusmam yok allaha sukur işte gecen gun bayıldım arada bıde oyle fenalasıyorum okadar sen istanbulde nerede ikamet ediyosun

hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin....

bayrampaşa da oturuyorum canım... benım mıde bulantılaım benı mahfettı 2 hafta surdu ısallah daha devam etmes dunden berıı bıseyler yıyebılıyorum azar azar bulantı hapı ıcıyorum ıdare edıyorum bıraz kokulara karsı falan benımde var hassasıyetım ama ıkı gundur kusmuyorum allaha sukur ... bas donmelerım oluyoo dedıgın gıbı bazen bayılcak gıbı halsızleşiyorum... saglıklı olsunlarda ne olursa olsun allahım onları bızden ayırmasın amiinn
hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin....

Amin canım senınde mubarek olsun allah dualrını kabul etsın işallah

Canım sakınnnn diyorum jelibon cok zararlı bişey
Kansorejen madde içeriyor sakın yeme ama canın cektiyse bi iki tane at ağzına
Hepsini yeme nefsin körelsin

ımmmm ben biraz yedim sanırım o zamn yemiyim bi daha inşallah bişey olmaz pıtırıma
yemicem bi daha cnm yemem normalde de nerden geldiyse aklıma canım istedi bi anda bide kızlar göğüs uçlarınızda kaşıntı oluyomu kullandığınız herhangi krem yağ jel ne bilim öle bişey varmı

hayırlı kandiller herkese:)
alışverişe gittik eşimle doldurdum buzdolabını yeter beslenemediğim kendimi acil toparlamam lazım hiç gücüm kalmadı kussamda öğürsemde yicem artık sebzede peynirde sütte mecbuurr:44:

Gelmez gelmez sen getirme az kaldi yakında bitecek ins ac kalmamaya caliş meyve filan ye meyveden de bulanmaz herhalde:)

Gelmez gelmez sen getirme az kaldi yakında bitecek ins ac kalmamaya caliş meyve filan ye meyveden de bulanmaz herhalde:)

ya koku hassasiyeti hat safhada ve hangi odaya girsem bi koku alıyorum o da zorluyo beni çok herşey kokuyo yaaa
yani dolabı açıp meyve almam mutfaga girip tabak almam kusmam demek :)

Kandilimiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun :))

inş.bu gece dua edelim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak için...

fala uzak sayılmayız bende küçükçekmecede oturuyorum mide bulantısı kötü ama az kaldı inşaalah bu aydan sonrada kalmaz canım allah güç kuvvet versin bize amin onları bizden ayırmasın yüce rabbim hem olumlu düşünelim benim kaynanam sagolsun bazen moralimi bozuyo ama takmıyorum artık onuda ikizlerin biri düşcek diyo sacma sapan konusuyo

napıyosunuz kızlarr ... ben dun cok korkmusdum bulantılarım bırden kesıldı dıye ama bugun saolsun kendını gosterıyoo koku hassasıyetım cok varr...

o nedemek ya oyle nsıl bı soz cok sasırdım neye dayanarak soyluyokı bunu

Merhaba arkadaşlaaar. Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzden geçen her duayı en hayırlı şekillerde kabul etsin. Öncelikle Bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Kanaman çok muydu canım ve bu durum ne kadar sürdü? Benimde varda şu anda

Benim geçen çarşamba sabahı adet kanaması şeklinde geldi. Her tuvalete gittiğimde çok kahverengi damlalar geliyordu. Öğlene kadar geçmeyince doktora gittim. Proluyon depot iğne kullandım ve şu anda da progestan kullanmaya devam ediyorum. Evde yemek yapmak haricinde hiç bir iş yapmıyorum. Kanamalar kesildi zaman zaman akıntı ile karışık çok az geliyor, kahverengi lekeye dönüyor sonrada kesiliyor. Sanırım kendimi zorladığım zamanlarda oluyor. Şükür hiç devam etmedi. Günde bir pedi dolduracak şekilde yoğun gelirse tehlikeliymiş.

Kendi doktorumda hareketlerini kısıtlayıp dinleneceksin sürekli dedi. Doktor sitesinde bir doğum uzmanına da sordum o da aynı tavsiyeleri verdi. Birde benim idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı enfeksiyon varsa da kanama olabiliyormuş.

Bakalım cumartesi kontrolüm var umarıım Meleğim iyidir.

Sende kendini yorma hareketlerini azalt. Doktora gitmeyide ihmal etme. Çok geçmiş olsun

ya koku hassasiyeti hat safhada ve hangi odaya girsem bi koku alıyorum o da zorluyo beni çok herşey kokuyo yaaa
yani dolabı açıp meyve almam mutfaga girip tabak almam kusmam demek :)

Canım benim umarım tez zamanda atlatırsın. Benim eşim bile burnuma kokuyordu o anları tarif edemem. 1 gün duş almasın banyoya yolluyodum. Her yer kokuyodu yastığım, yatağım çok şükür atlattım. İnşallah tez zamanda sizde atlatırsınız

bende hilbara katılıyorum ne kadar cahil insanlar var sırf seni üzmek için söylemiş tövbe tövbe ..benim kaynanamda dengesiz . 6 aylık dogum yapmısım bebegimi kaybetmişim eltim rüyasında benim yatak odamda s,yah beşik görmüş gelmiş kaynanamda bana diyoki sen bidaha hamile kalcan yine bebegini kaybedicen diyo. takmamak laım böyle insanları ben eşime söyledim eşim konuyu halletti ama içimdeki nefret son bulmuyo sendetakma onu bebeklerini büyütmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…