2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım balık yerine ceviz yiyebilirsin yada balık hapı iste doktorundan ben daha hiç yiyemedim bende gidince sorucam

bende bir defa yedim her zaman taze mi değil mi diye insan korkuyor bide ama günde 2-3 adet tüketiyorum internette omega3 diye araştırıncada koyu yeşil yapraklı sebzelerdede var diyor kız bebeklerin ilerideki meme kanseri riskini bile azaltıyormuş hamileyken omega3 almak

bende bir defa yedim her zaman taze mi değil mi diye insan korkuyor bide ama günde 2-3 adet tüketiyorum internette omega3 diye araştırıncada koyu yeşil yapraklı sebzelerdede var diyor kız bebeklerin ilerideki meme kanseri riskini bile azaltıyormuş hamileyken omega3 almak

evet canım ben daha sağlıklı şeyler yemeye başlayamadım. bundan sonra inşallah bende yeşil sebze balık ceviz protein beslenıcem bundan sonraası güzel olsun bari. bebeklerimiz sağlıklı olsun

Kızlar yemek şeyleri falan paylaşmak istemiyom ama canım jelibon istiyo benm bebeğe bi zararı olurmu ki :KK43:

günaydın güzel anneler 1 aydır yoktum topiğimiz ne güzel kalabalık olmuş kızlar hazıranın basında doktora randevuya gıdıcem bugun 11+1 ikiz bebeklerim var acaba arınızda cinsiyeti ögrenen varmı yada 13 haftalıkken ögrenebilirmiyim acaba

canım balık yerine ceviz yiyebilirsin yada balık hapı iste doktorundan ben daha hiç yiyemedim bende gidince sorucam

Ceviz oluyorsa onu yiyorum düzenli en azından.
Balık hapını da sorayım. Çok teşekkürler.
Elime bir beslenme listesi verdiler midem bulanmadığı halde maşallah bütün gün işte çalışmadan yesem yesem yetişmez : )

bence çok fazla yeme ama bir iki tanedende bir şey olmaz ben arada yapıyorum kaçamak insan bir anda vazgeçemiyor :KK34:

günaydın güzel anneler 1 aydır yoktum topiğimiz ne güzel kalabalık olmuş kızlar hazıranın basında doktora randevuya gıdıcem bugun 11+1 ikiz bebeklerim var acaba arınızda cinsiyeti ögrenen varmı yada 13 haftalıkken ögrenebilirmiyim acaba

canım benımde ıkızlerım varr allah bagıslasın... doktorum bana ıkızlerın bıraz gec ogrenılıyo cınsıyetlerı dedı 4 aylıkken falan oluyomus tek olanlara nazaran daha gec oluyo yanıı... ama bellıde olmaz ben acele etmıyorum zaten sımdıı cınsıyetlerı ıcın ıkılı test yaptırmıcam doktorum ıkızlerde ıkılı test karısık sonuc verıyo dedı sadece ense kalınlıgına bakılcak dedı okadar ... hayırlısı olsu işallah :KK1:

Kızlar yemek şeyleri falan paylaşmak istemiyom ama canım jelibon istiyo benm bebeğe bi zararı olurmu ki :KK43:

bir kereden bişey olmaz canım ama boya gibi katkı maddeleri var mı içinde bilmem. aman neler yiyoruz canın istiyorsa ye:)aşırıya kaçma:)afiyet olsun

canım su içiyormusun sık sık. eğer su içmiyorsan akıntının rengi de değişiyor. ben su içememiştim sarı renkli akıntım vardı.idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon cıktı. imkanın varsa sağlık ocağında falan bir idrar tahlili yaptır. bol bol su iç canım umarım geçici bir durumdur.[/QUOTE]

su içiyorum canım. Neyse bugün de Bi takip edeyim.

Kızlar ilk haftalarda ceviz balık badem çok yiyordumm ama bir aydır içim almıyor. Acaba şu an o besinler için kritik dobemdemiyiz yoksa hamileliğin her dönemi için geçerli mi? Eşim kızıyor ama yiyemiyorum:KK43:(

canım benımde ıkızlerım varr allah bagıslasın... doktorum bana ıkızlerın bıraz gec ogrenılıyo cınsıyetlerı dedı 4 aylıkken falan oluyomus tek olanlara nazaran daha gec oluyo yanıı... ama bellıde olmaz ben acele etmıyorum zaten sımdıı cınsıyetlerı ıcın ıkılı test yaptırmıcam doktorum ıkızlerde ıkılı test karısık sonuc verıyo dedı sadece ense kalınlıgına bakılcak dedı okadar ... hayırlısı olsu işallah :KK1:

anladım canım seninde bebeklerini allah bağışlasın senin tek yumurta ikizlerimi benim çift yumurta ikizleri inşallah hiç bir problem olmaz her güzel gider umarım allahın izniyle kucagını almayı nasip etsin allahım benim biraz hamileliğim agrılı geciyo ama saglıklı olsunlarda baska hiç bişi istemiyorum

Kızlar ilk haftalarda ceviz balık badem çok yiyordumm ama bir aydır içim almıyor. Acaba şu an o besinler için kritik dobemdemiyiz yoksa hamileliğin her dönemi için geçerli mi? Eşim kızıyor ama yiyemiyorum:KK43:(

bende yiyemiyorum çok canım sıkılıyo :KK25: ama ilk 3 ay bebeğin gelişimi beslenmeden çok etkilenmiyor diyorlar. umarım sağlıklı olurlar

anladım canım seninde bebeklerini allah bağışlasın senin tek yumurta ikizlerimi benim çift yumurta ikizleri inşallah hiç bir problem olmaz her güzel gider umarım allahın izniyle kucagını almayı nasip etsin allahım benim biraz hamileliğim agrılı geciyo ama saglıklı olsunlarda baska hiç bişi istemiyorum

çift yumurta ıkızı canım bırı bırınden 3 gun kucukdu sonra arayı kapattı 2 gun kaldı bodahakı gıdsımzdede 1 gun kalmısdı arasında :KK4: yetıstı bebeişim dierine hareketlerınıde gordum cok guzel bı duygu ınsan hangısıne bakıcagını sasırıyooo.. dimi eşim cok mutlu herkes saskın ıkız bebek dıyınce okadar sevınıyolarkıı ultrasonda bı ona bı ona bakıyoruz :KK31: gurur verıcı bıseyy yaa allah herkese nasip etsın işallah benımde bugun kasıklarımda batmalar oluyo rahim genıslıyo galıbaaa.... ara ara oluyo boylee... bıde ben cok fena kustum 2 haftadır öluyodum... son ıkı gundur biraz iyiyim ama yınede mıde bulantılarım var

öncelikle kandiliniz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah...allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, sağlıkla büyütmeyi nasibetsin...

Kızlar günaydın. Dun biraz akıntım olmuştu aynı iç çamaşırımla uyumuştum. Sabah uyandığımda koyu sarı Bi renk gördüm. Korktum biraz böyle leke olur mu? Lekelenme olduğunda hemen anlayabilecek kadar koyu bir renk mi oluyor? Yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mutlu bir gün hepimize:)
evet canım leke olduğunda hemen anlicak kadar koyu oluyor benim de oldu koyu kahve akıntı şeklindeydi ilaç kullandım ben de.

Ben şimdi alt katta kayınvalidem deyim maalesef kendi dolabımı acamadıgımdan tüm yiyeceklerim burda o bakıo bana sagolsun.
Neyse yukarı çıktığımda kitap a bakıp söylerim. Gülben ergen vs. Gibi ünlülerin normal dogum ebesi cok güzel bi kitap muhakkak hepinize tavsiye ederim. Bebek bakımı bile var.
Ben doğumumu Bursa medical park hastanesinde yaptım 5 sene olucak cnm. Dr un da cok önemli bnm Dr um hep normal doguma teşvik etti beni. İyiki de oyle olmuş.
Doğumdan sonra Hamburger sipariş ettim hastaneye hoplayıp zıplayıp dolandım :) bebeğimi ilk ben ve doğumda yanımda olan eşim gördü. :) hemen emzirdim kucağıma aldım dolandım.
İnşallah bu doğumumda oyle olur.
canım allah şifa versin zor geçiyo senin de...
bayıldım doğum hikayene, eşin de girmiş ne güzel, oohh hamburgerler atlayıp zıplamalar allahım bize de kolay doğum nasibetsin :KK16: dr.una da helal olsun. bence de normale teşvik etmeli sorun olmadıkça. normal=doğal adı üstünde
aynen bunu da kolay atlatırsın inşallah:KK54:

Kitabın adı hamilelik dogum ve ve bebek bakımı
Yazarı Ayşe Öner
Kızlar kitapta görsellerde var. Cok faydalı bir kitap
tşkler canım not ettim :KK34:

Son düzenleme:
Kızlaar. Herkese günaydın.İyi kandiller dilerim. Bugün ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah=)

Canım Zaten ilk 3 ay omega 3, folik asit alamadığımız için (bulantılardan)DR'lar folik asit başlatıyor.
O nedenle ilk 3 ay sadece folik asit alsak yeter.
ceviz balık yersen ekstra olr o kadar.
Hiç takma kafaya.Şu bulantılar geçsin güzelce besleyeceğiz zaten.

çift yumurta ıkızı canım bırı bırınden 3 gun kucukdu sonra arayı kapattı 2 gun kaldı bodahakı gıdsımzdede 1 gun kalmısdı arasında :KK4: yetıstı bebeişim dierine hareketlerınıde gordum cok guzel bı duygu ınsan hangısıne bakıcagını sasırıyooo.. dimi eşim cok mutlu herkes saskın ıkız bebek dıyınce okadar sevınıyolarkıı ultrasonda bı ona bı ona bakıyoruz :KK31: gurur verıcı bıseyy yaa allah herkese nasip etsın işallah benımde bugun kasıklarımda batmalar oluyo rahim genıslıyo galıbaaa.... ara ara oluyo boylee... bıde ben cok fena kustum 2 haftadır öluyodum... son ıkı gundur biraz iyiyim ama yınede mıde bulantılarım var

evet ikiz bebek olması hem cok güzel hemde cok tuaf bi duygu benimkilerinin arasında gecen ay gittiğimde 4-5 gun falan vardı normel dedı doktor inşallah benim bebıslerımde yetişmişlerdir gecen ay kalp atışlarını gördüm hemde duydum hakiketen yani anlatılamıycak bi duydu evet ikiz olduklarını duyanlar sasırıyo bırde ben biraz minyonum uzun boyluda değilim bide 43 kiloyum goren dahada sasırıyo aaa ıkızmı dıyo benım gobeğim cıkmaya basladı acaba bebeklerdenmi anlayamadım ama hep var normel şişligede benzemi asagıdan baslıyo cunku hazıranı ıple cekıyorum biran önce gesede gitsem dıyorum bıde bendede acayiyip batmalar herhalde rahim buyuyo dıye bıde arada cok yatınca belımde cok agrıyo

Kızlaar. Herkese günaydın.İyi kandiller dilerim. Bugün ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah=)

Canım Zaten ilk 3 ay omega 3, folik asit alamadığımız için (bulantılardan)DR'lar folik asit başlatıyor.
O nedenle ilk 3 ay sadece folik asit alsak yeter.
ceviz balık yersen ekstra olr o kadar.
Hiç takma kafaya.Şu bulantılar geçsin güzelce besleyeceğiz zaten.

ayy öylemi diyorsun. Neyse bir iki haftaya yiyebileceğimi umut ediyorum:)

Canım sakınnnn diyorum jelibon cok zararlı bişey
Kansorejen madde içeriyor sakın yeme ama canın cektiyse bi iki tane at ağzına
Hepsini yeme nefsin körelsin

X