2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bulantılarım dinlenmem için 2 gün izin vermiş heralde ve o izin bugün sona erdi meğerse bitmemişşşş :KK14::KK14:

hayırlı olsun çok sevindim maşallah baya erken belli olmuş:):nazar::nazar::nazar:hayırlı evlat olsun inşallahh:KK49::KK49:

HTML:
:1:

Ay erken değilmi yaaa bu haftalarda cinsel organları birbirine cok benziyormuş.
Btabiki bi oğlun var birde kız süper olur inşallahta öyledir
Benimde oğlum var bende kız istiyorum sma bilmiyorum erkek gibide doğuyor içime
Senin hislerin ne yonde:44:

Evet can8m bende duyunca cok sasirdim. Bu kontrilde cinsiyetle ilgili beklentim yoktu ac8kcasi. Icine aynen senin gibi erkek doguyordu hiskerim i yondeydi. Ama kiz lafini duyunca inan cok sevindin. Darisi sana insallah bir kizin olur saglikli canim.

gözün aydın:) ama çok şaşırdım. 10. Haftada öğrenen ilk kez duyuyorum. 12. Haftada bile çok nadir belli olan duydum. Ben haftaya gidicem 11+5te acep belli olurmu:)

Buyuk ihtimalle belli okur canim. Hadi hayirkisi. Ben erken ogrenenler grubuna girdim sanirim.

arkadaşlar ben yeni yeni kendime geliıyorum 3 aylık oluyoruz neredeyse ama hiç bişey yapamadım bebiş ile ilgili. çok zor günler geçirdim. ama azaldı kusmalar çok şükür. artık araştırma yapmaya başlayayım yavaştan. bilgi edineyim. kitaplar aldım okumaya başlayayım.

bu arada 11. haftada söylüyor doktorlar cinsiyetini. daha erken bile belli olabiliyor sanırım kemik oluşumundan anlıyorlarmış. kız ve erkeğinki farklı görünüyormuş. belki de ultrason cihazının kalitesine bağlı birşeydir. bende bu haftakı randevumu kaçırdım. pazar gününe kaldı cinsiyet öğrenirim sanırım ve ikili test yaptırıcam. cinsiyeti belli olan ilk bebeğimiz de hayırlı olsun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Tesekkur ederiz canim. Bizim ultrason cihazimiz sanirim baya ayrintili bisey cunku goruntusu bsya kaliteli. Amin insahllah. Saglikli olsun evlatlarimiz cinsiyet onemli degil.

selam güzel anneler. bebek biraz haftasından küçük çıkınca doktoruma ihanet edip, eski doktoruma gittim dün. ama gitmeseydim hiç içime sinmeyecekti affetsin beni zaten söylemem heralde :KK1: eski doktorum ayrıntılı baktı baktı tam haftasında hatta bir gün fazla çıktı. diğer herşey normal çıktı. progesterona gerek görmedi. aslında evham yapmakla hata etmişim ama bir kere içime kurt düşmüştü. gidince içim rahatladı gerçekten. inşallah kimsenin başına endişe duyacağı durum gelmez.

bir de bulantılardan bahsettik, bol sıvı almalıymışız. ben bulantılardan hiç bir şey içemediğimi, hatta yiyemediğimi kuru kuru haşlanmış patates falan yediğimi söyledim. bulantılar sıvı ve b vitamini eksikliğinden oluyormuş. premesis önerdi. kullanınca düzelme olabilir, olmazsa bir daha görüşelim dedi. inşallah bu vitamin takviyesi birazcık rahatlatır beni. siz de durumlar nasıl?

Yedim valla canım eşim yaptı sağolsun :) Ama bugün hiç iyi değilim karnım ağrıyo lekelenmemde üç gündür falan yoktu bugün geri geldi :KK43:

progetan kullanıyomusun canım kırmızıya dönmediği sürece kahverengi lekelnemeden korkma ama kullanmıyosan hmen başlaman gerekebilir doktoruna sor istersen

kusura bakma ama şimdi bu hamilelerin olduğu bir sayfada paylaşılacak şey mi ?hoş benim midem almıyor ama canı isteyen olabilir. yada midesi bulanan.

Canı isteyince ne oluyorki canım abartmamak lazım
Yemeyince ne sana nede bebeğe birşey olmaz fazla tepki vermişsin
Çok istediyse canı arar bi dükkandan sipariş verirler..
Şahsen kızıyorum böyle şeylere reklam falanda izleme sen çünki birsürü yemek içecek oluyor reklamlarda..:KK19:
Kız kötü bişey yapmamış bence..

bulantılarım dinlenmem için 2 gün izin vermiş heralde ve o izin bugün sona erdi meğerse bitmemişşşş :KK14::KK14:

geçenlerde bana da bi iki gün izin geldi nasıl seviniyorum çok şükür Allah ım bitti bitti diyeee :KK9: sonra bi geldiler pir geldiler o gün bugündür hiç ayrılmadık

progetan kullanıyomusun canım kırmızıya dönmediği sürece kahverengi lekelnemeden korkma ama kullanmıyosan hmen başlaman gerekebilir doktoruna sor istersen

3. kutuyu kullanıyorum canım ve benim bazen kırmızı kan pıhtısı geliyor :KK43: ama genelde kahverengi. Tam 4 tane doktora gittim ayrı ayrı kesen düzgün gözüküyor ama yinede bu tip lekelenmeler düşük riski dedi hepsi. Her gün paronayak haldeyim yani. inşallah bebeğime birşey olmaz :KK43:

geçenlerde bana da bi iki gün izin geldi nasıl seviniyorum çok şükür Allah ım bitti bitti diyeee :KK9: sonra bi geldiler pir geldiler o gün bugündür hiç ayrılmadık

bitti sanmıştım ya sevinmiştimmmmm:KK14:
sabahtan beride bişey yemediğim 1 bardak su içtiğim için o gitti işte napalım :)

Kızlaaar uzun zamandır giremiyorum mide bulantılarımdan dolayı 1.5 ay annemde kalcam çok şeyler yazılmış ama okuyamadım. İnşallah herkeslerin bebişleri, test sonuçları, ultrason görüntüleri iyidir. 11 hazirandan sonra yine hergün yanınızda olcam inşallah. Ben dün bebişimi gördüm kolları bacakları oynuyodu. :nazar: İlk defa böyle bebek gibi gördüm çok duygulandım :KK14::KK14: İnşallah size de nasip olur. 2 hafta sonra ikili test yapalım, ense kalınlığını ölçelim dedi doktor ama ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü sonuç kötü çıkarsa bebeğe bir müdahale yapamayız sadece aldırma hakkını kullanabilirsin dedi doktor. Eğer öyleyse ben neden gebeliğimi stresli geçireyimki... Akrabalarımdan yaptıranlar vardı hep engelli olabileceğini söylediler ama çocuklar gayet sağlıklı doğdu. O yüzden bende istemiyorum zaten sonuç kötü de olsa aldırmıcağım için yapcak bişey yok.
Hmm bu arada kum döktüğümü öğrendim dün hamilelikte için temizlenir derlerdi doğruymuş :26:

Evet bende durumlar böyle sizler nasılsınız? Nasıl gidiyo hamilelik? Skyangel buralarda mı iyi mi? (aklıma takıldı onun durumu) Mide bulantısı geçenler veya azalanlar var mı? Benim gibi bebeğinin hareketlerini görenler var mı? Anlatın bakalım kızlar..

Yedim valla canım eşim yaptı sağolsun :) Ama bugün hiç iyi değilim karnım ağrıyo lekelenmemde üç gündür falan yoktu bugün geri geldi :KK43:

Allah iyilik versin canım bi arkadaşımın beş ay boyunca lekelenmesi oldu şimdi maşallah çook tatlı bi oğluşu var moralini bozma

Allah iyilik versin canım bi arkadaşımın beş ay boyunca lekelenmesi oldu şimdi maşallah çook tatlı bi oğluşu var moralini bozma

Öyle canım bende çok duyuyorum bu şekilde sağlıklı doğum yapanları ama işte hergün bi korku içindeyim birşey olmasın diye. Sürekli kendimi dinliyorum belirtiler devam ediyormu ya kalbi durursa diye :KK43:

Ben henüz göremedim bebeğimin hareket ettiğini ve çok merak ediyorum.25 inde gideceğim doktora kısmetse 10+6 olacak o zaman.İnşallah bir terslik olmazsa o zaman görbileceğim

geçmiş olsun canım . demekki kusmaların sıklığı azaldı. böyle böyle azalarak bitecek inşallah.

Canı isteyince ne oluyorki canım abartmamak lazım
Yemeyince ne sana nede bebeğe birşey olmaz fazla tepki vermişsin
Çok istediyse canı arar bi dükkandan sipariş verirler..
Şahsen kızıyorum böyle şeylere reklam falanda izleme sen çünki birsürü yemek içecek oluyor reklamlarda..:KK19:
Kız kötü bişey yapmamış bence..

ben sert tepki gösterdiğimi düşünmuyorum arkadaşta zaten cevap vermişti. aramızda anlaştık teşekkür ederim tavsiyelerinize. burda aşırı tepkiyi siz göstermişsnz . yiyemediğinde bişey oluyor da demedim ayrıca insanlar mutfağa giremıyor yada midesi bulanıyor dedim kendim şahsen öyleyim.

3. kutuyu kullanıyorum canım ve benim bazen kırmızı kan pıhtısı geliyor :KK43: ama genelde kahverengi. Tam 4 tane doktora gittim ayrı ayrı kesen düzgün gözüküyor ama yinede bu tip lekelenmeler düşük riski dedi hepsi. Her gün paronayak haldeyim yani. inşallah bebeğime birşey olmaz :KK43:

inşallah canım inş bişey olmaz çalışıyosan bir hafta dinlen rapor al bendede ilk haftalarda vardı bir hafta yattım annemde sadece hiç bişey yapmadım yemeğe tuvalete kalktım iyi geldi ama

Ben henüz göremedim bebeğimin hareket ettiğini ve çok merak ediyorum.25 inde gideceğim doktora kısmetse 10+6 olacak o zaman.İnşallah bir terslik olmazsa o zaman görbileceğim

İnşallah görürsün sende, acayip değişik bir duygu onun hareketlerini görmek. İçinde olduğunu bilmekten öte bir duygu...

X