2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
neden kız güzel gozüküyo ama :KK1: ewt cnm kendimi yormamam gerek ona dikkat ediyorm dinlenerek yapıyorm ama anlayıslı olacakları yerde iş yapmayınca soyleniyolar o yuzden üzülmektense isimi yaparm kafam rahat olur

etin bütün türlerinden aşırı iğrendim ben :/
sabır versin Allah ne diyim canımm :)

canım attetı yaparken kaç gün kalsın yazısı varya oraya ne yazdın yanı kaç gün yazdın hanı sua kadar süre sonra kalkacak dıyor ya

canı cekenler yesin diye koymustum ozur dilerm:KK43::KK43:

estagfurulah arkadaşım kalbini kırmak istemem.sert olmayaya çalıştım. ama canı çekipte mutfağa giremeyenler de var ve yanoında eşinden başka yardımı dokunacak kimsesi olmayanlar. sen de yaşamışsındır hepimiz yaşıyoruz .

canım sen başlığı düzeltince cinsiyeti öğrenenler bir kez anketi cavaplicak ve topikteki kız erkek oranları otomatik görüncek sanırım

Hilbarcım beni listeye eklemeyi unutmuşsun galiba. Yada ben göremedim canım öyleyse kusuruma bakma :KK17:

Ben yine de tekrardan veriyim bilgilerimi;

Sat 07/03/2013
Bdt:16/12/2013
25 Yaşındayım Bi de kızım var. İstanbuldayım
. :KK49::KK49:

Kızlar merhaba.

saat 13.30 da doktor randevum var. Kalp atışlarını duymak için gidiyorum. İnşallah duyarım. :18: dualarınızı eksik etmeyin.
inşallah güzel haberlerle mutlu mutlu yazacan bize

Herkese merhabalar, cinsiyet öğrenenler olmuş iyice heyecanlandım şimdi. Kız erkek farketmez tabiki Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin ama yine de meraktan çatlıyor insan.. Ben pzt gidicem ikili test için 12+1 günlük olucam bi ihtimal söyleyebilir..
2 gün önce rüyamda gördüm, eşim,annem,babam,abim hepimiz ultrsaonun başındaydık erkek bu diyodu doktor :) Rüyada görülenin tersi çıkar derler ama bakalım görücez :)
ben hem kız gördüm hem erkek :44: çok merak ediyorum bende o yüzden bu ara çok görüyorum rüyada ama tersi çıkar derler hayırlısı artık sağlıkla kucağımıza alalımda benim ilk bebeğim olacak o yüzden hiç farketmiyor ama ailede bir erkek beklentisi var bana kız bebek gibi geliyor :21:

çok üzülüyorum.evimi eşimi çocuğumu ihmal ettim.evden soğudum resmen mutfak çok kötü kokuo.hele o sarımsak sucukkk..bu arada herkes sarımsak yiyo maşallah öldürcekler beni.işe gelmekte istemiyorum yaaa..:KK43:((
bende işe gelmekten nefret eder oldum :KK47: ev zaten berbat halde eşim saolsun okuldan eve erken gidince temizliyor benim bulantım yok ama bel ağrım fazla

bugün hiççç halimm yokkkkk:KK14:
al bendende o kadar arada tansiyon düşüyor galiba sanki başım dönüyor ama hemen geçiyor sonra

kızlar allah ızın verirse seneye bu zaman bebislerimiz 6 aylık oluyo:97::97::97: düsüncesi bile güzel:KK9::KK9::KK9:

canım benım bundan önekı düşümde bende akrapol hastanesıne bülent al aydın gıttım onun yüzünden ıhmalınden bebğimi kaybettım bırde gel haftaya kabı atmazsa ıkı dakıkaya alırım demezmı ben tahlıl yapın neden böyle dediysemde yapmadı bır daha asla oraya gıtmem benım gıttığim doktor cok ıyı bülente bın basar 42 ödüyorum 2 hafta sonra tekrar gidersen almıyorlar ama akrapolde tahlıllerde cok pahalı 29 mayıs cok uygun tavsıye edrim gerçekten ama yınede son karar senın belkı sen memnun kalırsın :KK34:

canım dur bakıyım hemen sana söyleyım :KK54:

akrapolde nurten hanımdan randevu aldım kk baya övmüşler diye testlerimin çoğu yapıldı az önce 29 mayısı aradım nesrin hanıma 2 hafta sonraya anca aradan veriyorlar pazartesi akropele randevum varken gideyim bebişimi merak ediyorum sonrakine 29 mayıstan alıcam hangisi hoşuma giderse ona devam ederim ama 29 mayıs bana daha yakın geliyor...birde ankarada yeniyim çok ii bilmiyorum aslen bursalıyım...

X