bu arada beni de faceden silmişler bende anlam veremedim çocuktan ve hamilelikten fırsat bulup giremiyordum buraya da orayada hamileliğimin 32. haftasında kanamam başladı erken doğum sebebiyle hastanede yattım sonrası malum evde sürekli istirat ama oğlumdan dolayı yatamadım neyse sorun değil zaten bebeklerden fırsat bulabilirsem girer yazarım..
valla canım ilk başlarda bebeğim çok güzel uyuyordu sorun olmuyordu pek gazı falanda yoktu ama şuanda uyku düzeni bozuldu 10 dakkada bir uyanıyor ee o uyanınca abisinide uyandrıyor ablam yanımda bi süre sonra o da gidecek napıcamı bilmiyorum geçen senelere geri döndüm anlıycan :) birde sezeryan olduğum yerden akıntı geliyor doktora gittim sıktı pasuman yaptı hergün bu şekilde sıkın dedi antibiyotk verdi şuan onları kullanıyorum hala inşallah geçer de bi rahat ederim.. evet canım silinmişiz bend e üzüldüm arada bir de olsa girip bakıyordum bi fikir ediniyordum soru sorduğum aktif olduğum zmanlarda oldu ama çok şey yaşadım kanam oldu hastanede yattım yani kolay şeyler değildi olsun napalım silsinler bizde burdan devam ederiz zman buldukça girerim ben :)Canım benim hosgeldin hayırlı ugurlu olsun ikinci bebeğin :)
CAnım bende onu sordum belki yazısmalarıda okumussundur aktif olmayanları silmişler anlam veremediğim bir nedenden kaynaklı
iki çocukla günlerin nasıl geçiyor insallah bi sıkıntın yoktur balım
valla canım ilk başlarda bebeğim çok güzel uyuyordu sorun olmuyordu pek gazı falanda yoktu ama şuanda uyku düzeni bozuldu 10 dakkada bir uyanıyor ee o uyanınca abisinide uyandrıyor ablam yanımda bi süre sonra o da gidecek napıcamı bilmiyorum geçen senelere geri döndüm anlıycan :) birde sezeryan olduğum yerden akıntı geliyor doktora gittim sıktı pasuman yaptı hergün bu şekilde sıkın dedi antibiyotk verdi şuan onları kullanıyorum hala inşallah geçer de bi rahat ederim.. evet canım silinmişiz bend e üzüldüm arada bir de olsa girip bakıyordum bi fikir ediniyordum soru sorduğum aktif olduğum zmanlarda oldu ama çok şey yaşadım kanam oldu hastanede yattım yani kolay şeyler değildi olsun napalım silsinler bizde burdan devam ederiz zman buldukça girerim ben :)
canım haklısın artık burdan devam ederiz boşver :) benim ufaklık bugün tam 3 haftalık oldu gaz sorunu yok da doğduğundan beri rüyasında korkuyor sanırım sürekli ağlayarak sıçranarak uyanıyorAynen canım benim zaten burası hep vardı ama artık çocuklar olunca o kadar boş vaktimiz olmuyor sürekli aktif olamıyoruz.
Çok geçmiş olsun canım kolay seyler değil anlattıkların inş iyleşirsin arka arkaya doğum yaptığın için yaranda bir seyler oluşması normaldir canım benim dikkat et kendine
Bebişin kaç aylık oldu sonradan gaz ve uyku problemi yasamanız normalm parça kimyon alıp kaynatıp verebilirsin yada milupanın k.myon rezene cayı var onuda verebilirsin bebiş biraz da olsa rahatlar tatlım
canım haklısın artık burdan devam ederiz boşver :) benim ufaklık bugün tam 3 haftalık oldu gaz sorunu yok da doğduğundan beri rüyasında korkuyor sanırım sürekli ağlayarak sıçranarak uyanıyor
ayy öylemi mutlaka yapcam bunları sağolasın canımmm yavrum nasıl sıçrıyor sakinleştiremiyorumAynen kuzum benim :)
Canım benim kızımda aynı sorunları yasadı cevsen al yastıgının altına koy kuzum benim birde zakkum agacından bir dal koy canım yapraklı oda korkuya iyi geliyor sonra sakinlemişti birde her uykusunda 21ser defa ayetel nas ve felak suralerini oku canım ve yuzune üfle bebişi rahatlatıyor asya sıcrayarak uyanırdı ağlardı susturamazdık ama sürekli bunları yaptık rahatladı birde aklına geldikçe selavat getir basını karnını vucudunu ovala canım benim
Merhaba, perihan hanımdan memnun kaldınız mı ? Doğumunuza girdi mi acaba ? Pek bilgi yok kendi hakkında bilgi verebilir misiniz? TsklerAa bende perihana gidiyorum özden olana ama 2 tane var sanırımmm
selam kızlar :)
uzuuun zaman oldu bu gruba bakmayalı, belki hatırlarsınız aralık annesi olacaktım ama grupta erken doğum yapanlardan biriyim 34+4 'te ekim 2013'te doğum yapmıştım, çok şükür herşey yolunda kızım 2 yaşında oldu ve abla olacak inşallah15 haftalık hamileyim ve ikizlerim olacak inşallah dua edin herşey yolunda gitsin. darısı isteyen herkesin başına, görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Ocakn tebrikkk ederim ,,,inanmiyorum....Allah saglikla kucagina versin insallah bebislerini...ne guzeldi o gunler,muhabbetlerimiz animsiyorum....hatirliyorum bayagi bir o donemi...ben de bebegimi aşağıda tasidigim icin ck zor gecmisti gebeligim..ben de 35+4'te 5 Kasim'da dogum yapmistim...erken dogmasina ragmen kuvoze girmedi oglum cok şükür. ..Senin nasil oldu..Bir de zorla nornal dogurttular bana...
Cok sukur iyiyiz ama gebelik sonrasi hastalanip ilac aldigim icin hala bebek dusunemiyorum..Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin...bebislerin insallah saglikla gelsin...
Haberdar et bizi...merak ederim ben seni...
Iyilik dileklerimle❤
çok teşekkür ederimaminn inşallah :)
evet çok güzel günlerdi zaman ne kadar çabuk geçiyor, şimdi aynı heyecanı mayıs 2016 anneleri ile birlikte yaşıyoruz
benim ilk doğumum mecburi sezeryan oldu, kızım 3 gün karnımda hiç hareket etmedi. kalp atışı vardı ama hareket yoktu ömrümden ömür gitti meğer son haftalarda dönmeye çalıştığı için kordonuna dolanıp sıkışmış hareket edememiş yavrum. o yüzden doktor 34+4'te almak zorunda kaldı çok şükür kilosu iyi olduğu için kuvoze girmedi, çabucak toparladı kendini.
sende bir an önce kendini toparlarsın inşallah, 2. hamilelikte ayrı bir heyecanmış her çocuk daha da olguınlaştırıyor sankiRabbim isteyen herkese nasip etsin, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
bu arada ikizlerden bir tanesinin cinsiyeti kız, diğerini öğrenemedik
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, haberdar ederim tabi görüşmek üzere