2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...

hayırlı olsun çok sevindim maşallah baya erken belli olmuş:):nazar::nazar::nazar:hayırlı evlat olsun inşallahh:KK49::KK49:

hayırlı olsun çok sevindim maşallah baya erken belli olmuş:):nazar::nazar::nazar:hayırlı evlat olsun inşallahh:KK49::KK49:

Gunaydin sagol canim. Bende bu kadar erken beklemiyordum aslinda. Esim doktora sorunca o da bi bakalim dedi sagolsun kiz bebek olacak bu dedi. Cok sevindik canim. En kisa zamanda darisi basiniza insallah.

HTML:
:1:
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...

Ay erken değilmi yaaa bu haftalarda cinsel organları birbirine cok benziyormuş.
Btabiki bi oğlun var birde kız süper olur inşallahta öyledir
Benimde oğlum var bende kız istiyorum sma bilmiyorum erkek gibide doğuyor içime
Senin hislerin ne yonde:44:

benım zaten hafıf gobegım vardı daha fazla cıkmadı ama alt gobegım sertlestı zaten daha bebeklerımız kasıklarımızda 21. Haftada gobek delıgımıze cıkıcaklar =) o gunler ınsallah tez zamanda gelır

kızlar bende 11 haftadayım ama bısey demedı doktorum cınsıyetle alakalı benımde gonlumde kız yatıyor hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım

gözün aydın:) ama çok şaşırdım. 10. Haftada öğrenen ilk kez duyuyorum. 12. Haftada bile çok nadir belli olan duydum. Ben haftaya gidicem 11+5te acep belli olurmu:)

kızlar dün doktora gittim düşük tehliken yok herşey yolunda ama tüm hamilelere veriyoruz artık progestan kullan dedi 200 mg olandan verdi sizce kullanayım mı akşam bir tane aldım çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende kararsız kaldım ne yapayım diye evde olsam sorun değilde işe geliyorum 2 saat kadar sürüyor baş dönmesi :44:

Kızlar gece kasık ağrısı çok rahatsız etti sizin de oluyomu böle ne sağa ne sola yatabildim sıkıntılandm çok:KK43:

arkadaşlar ben yeni yeni kendime geliıyorum 3 aylık oluyoruz neredeyse ama hiç bişey yapamadım bebiş ile ilgili. çok zor günler geçirdim. ama azaldı kusmalar çok şükür. artık araştırma yapmaya başlayayım yavaştan. bilgi edineyim. kitaplar aldım okumaya başlayayım.

bu arada 11. haftada söylüyor doktorlar cinsiyetini. daha erken bile belli olabiliyor sanırım kemik oluşumundan anlıyorlarmış. kız ve erkeğinki farklı görünüyormuş. belki de ultrason cihazının kalitesine bağlı birşeydir. bende bu haftakı randevumu kaçırdım. pazar gününe kaldı cinsiyet öğrenirim sanırım ve ikili test yaptırıcam. cinsiyeti belli olan ilk bebeğimiz de hayırlı olsun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

kızlar dün doktora gittim düşük tehliken yok herşey yolunda ama tüm hamilelere veriyoruz artık progestan kullan dedi 200 mg olandan verdi sizce kullanayım mı akşam bir tane aldım çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende kararsız kaldım ne yapayım diye evde olsam sorun değilde işe geliyorum 2 saat kadar sürüyor baş dönmesi :44:

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum günde 3 tane. akşam yatmadan önce alabilirsin. çok önemli bir hap bence.

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum günde 3 tane. akşam yatmadan önce alabilirsin. çok önemli bir hap bence.

günde bir tane almam yeterli olurmu acaba doktor günde 2 tane ama vajinal yoldanda alınıyor diye okudum nette varmı öyle kullanan bebeğe bir zararı olurmu ki

Kızlar gece kasık ağrısı çok rahatsız etti sizin de oluyomu böle ne sağa ne sola yatabildim sıkıntılandm çok:KK43:

banada oluyo canım rahim kasları uzadıgı için oluyo korkma dinlen bol bolamakramp bile girebilir rahimbüyüdüğü için kaslar uzuyo ondan kaynaklanıyo
:KK49:

Merhaba kızlar,
Ben de aralık annesi olacağım Allah'ın izniyle.. Dün doktora gittik 1 hafta önden gidiyor gelişimi, cinsiyetine 3 hafta sonra bakarız dedi..

günde bir tane almam yeterli olurmu acaba doktor günde 2 tane ama vajinal yoldanda alınıyor diye okudum nette varmı öyle kullanan bebeğe bir zararı olurmu ki

vajinadan alınca çok daha etkili oluyormuş ama genelde kanaması olanlar öyle kullanıyor sanırım. eğer sende birşey yoksa ağızdan alabilirsin ikisinide gece yatarken alırsın uyumadan önce. bebeğin tutunması ve kanaman olmaması için bu hap. aksine faydalı yani. bende de yok kanama falan ama 2 aydır kullanıyorum

vajinadan alınca çok daha etkili oluyormuş ama genelde kanaması olanlar öyle kullanıyor sanırım. eğer sende birşey yoksa ağızdan alabilirsin ikisinide gece yatarken alırsın uyumadan önce. bebeğin tutunması ve kanaman olmaması için bu hap. aksine faydalı yani. bende de yok kanama falan ama 2 aydır kullanıyorum

:KK34: saol bu gün öyle deneyeyim 1 tanesi ile ayağa bile kalkamadım 2 tane alınca ne olur halim artık eşim düşünsün :KK53: başım döndüğü için uyuyamıyorumda :KK37:

Canım progestanı neden veriyorlar.. Bana sadece folik asit verdi onun haricinde hiçbişey gerekmiyor dedii :KK43:

X