- 5 Aralık 2012
- 84
- 0
Canım ben hiç serum taktırmadım bileklikleri dun çıkardım
Bi etkisi yok yaaa( Dr aramadım ne yapabilirki bana.
Verdiği ilaçlarda bi işe yaramadı bunu çekicez yani başka yolu yok.
kaç kilo verdin canım?
3 ama gysıdende fark edıyo dedı doktor aclıkda var o yuzden bir kılo sayıyorum dedı... 2 daha verırsem serum verır heralde ama yemeye calısıyorum suan makarna yıyorum işallah kusmam cok açım yemek ıstıyorum ama mıdem cok bulanıyo...
allah kolaylık versın cok zor bı durumdur herhalde hıc bır caresı yok mu bu kusmanın
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...
Hayırlı olsun kızın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benimde düşük tehlikem var lekelenmelerim olduğu için. Senindemi lekelenmen oluyo?
Merhaba herkese.. Kusura bakmayın oglum ve ben grip oldugumuzdan coktandur gıremedim gecmişide okuyamadım insallah hepiniz iyisinizdir ben bgn bebişimizi gördümmm kocaman olmus kıpır kıpırdı yaramaz:))))) hersey yolunda iyiyizcok şükür:))
Sagol canim. Bende lekelenme hic olmadi ama bebek yerlesmesi gereken yerden cok asagiya yerlesmis. Adet sancisi gibi agrilarim oluyor sadece. Bir onceki gebeligimde rahim agzi kisaligim vardi. Bunda da rahim agzi kisaligi mevcut o yuzden progestana devam etmem gerekiyormus canim. Hayirlisi ile sende bebisini saglicakla kucagina alirsin. Doktorum beni 10 gunde bir gormek istiyor riskten dolayi.
çok üzüldüm canım gerçekten çok zor bi durum canım inşallah hayırlısı ne ise onu verir rabbim sana haberlerini bekliyoruz inşallah bişey olmaz yavrunakızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
3 ama gysıdende fark edıyo dedı doktor aclıkda var o yuzden bir kılo sayıyorum dedı... 2 daha verırsem serum verır heralde ama yemeye calısıyorum suan makarna yıyorum işallah kusmam cok açım yemek ıstıyorum ama mıdem cok bulanıyo...
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...