2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...

Hayırlı olsun canım .Forumda cinsiyet öğrenen ilk sen oldun.Oğlunda da erken mi öğrenmiştin?

kızlarrr göbişim çıkmaya başladı çok heyecanlıyımm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bugün ilk kez hamiş pantolonu giydim:KK49::KK49: :nazar:

maşaallah tebrik ederim canım ben de çoook meraktayım inş. bi an önce ben de öğrenirim :KK1:

Hayırlı olsun canım .Forumda cinsiyet öğrenen ilk sen oldun.Oğlunda da erken mi öğrenmiştin?

Tesekkur ederim kuzlar darisi basiniza en kisa zamansa :)) oglumda cok bekletmemisti beni sagolsun kizimda erkenden gosterdi kendini. Artik herkes sirasiyla yazacak buraya cinsiyetini...

aynen öyle canım, bence hamilelikte gereksiz bir stres bu. Dua edip Rabbimden hayırlısını isteyeceğiz ve sabredeceğiz, böyle bir imtihanla da karşılaşmayız inşallah.

asyamca bende folbiol kullanıyorum ama doktor çeyrek iç dedi günde 1 tane, az geldi bana ama ?? ne dersin ?

bana doktor çeyreği bile yeterli ama içebiliyorsan 1 tane de içsen olur demişti.

kendi doktorumada gittim kızlar bulantım bi anda kesildi dedim normal bu haftalarda kesilmesi dedi iyi bari bebişi tekrar gördümmm sabahta görmüştüm başka hastanede ama sırf gece içim sıkıldı bişeymi oldu diye sabahta başka hastaneye gitmiştimm:KK9:
ilişki artık olabilirmi dedim kanaman yoksa ağrın yoksa evet dedi bu akdar beklemenede gerek yoktu dedi:KK1:
herşey yolunda çok şükür Allah şu günleri kolayca atlatmamızı nasip eder inşşşş

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok heyecanlandım vallahi resimleri görünce.
ama benim gittiğim doktorun ultrasonu siyah beyaz bende görebilecekmiyim acaba :KK43:( çok güzel minicik yaa.Allahım nazarlardan korusun..

sagol canım allah razı olsun

evet ben çok memnunum kendisinden derdime hep çare buldu sağolsun bilgisine güzveniyorum ben sürekli randevu alıp gidiyorum ama randevusuz da gidiliyor . randevusuz olunca randevu alnalrı beklemen lazım.. yoğunluktan zaten illaki 1 saat bekliyorsun. ben bundan sonra haftanın son günlerine doğru gidicem zaten hafta dönümümde perşembe

Doğrudur tatlım bende doktor değiştirmeyi düşünmüyorum suan ama değiştirmeye karar verirsem hiç düşünmeden muzaffer şengüle giderim

Adana da bu iki doktor dışında pek duymadım çok iyi diye yada bana rast gelmedi :)

Şanslıyız doktorlarımız çok iyiler :KK70:

kendi doktorumada gittim kızlar bulantım bi anda kesildi dedim normal bu haftalarda kesilmesi dedi iyi bari bebişi tekrar gördümmm sabahta görmüştüm başka hastanede ama sırf gece içim sıkıldı bişeymi oldu diye sabahta başka hastaneye gitmiştimm:KK9:
ilişki artık olabilirmi dedim kanaman yoksa ağrın yoksa evet dedi bu akdar beklemenede gerek yoktu dedi:KK1:
herşey yolunda çok şükür Allah şu günleri kolayca atlatmamızı nasip eder inşşşş

Canını sıkma tatlm benim de kesildi bulantılarım çok hafif sabah ve akşam oluyo o kadar. 10. Haftadayım ben ikili testi bekliyorum bu arada kızlar göbüşüm çıkmaya başladı bebişler büyüyoo inşallah:))

dimi daha var bakalım artık merakla bekliyoruz bizde :KK70: 27 mayıs ta ikili tarama testim ve kontrolüm var yani 23 mayıs kendi doktorum randevu verdi ikili tarama için 27 mayıs da devlet hastanesi ama ben büyük ihtimalle 27 mayısta devlette yaptırcam o zaman inşallah öğrenirim cinsiyetini de :))))

daha zaman var 38OZLEM38 ya ama senle günlerimiz hemen hemen birbirine yakın benim de TDT: 04 aralık ama benim karnım çıkmaya başladı bile

bu arada ikili tarama testi için hastane bana 13,45 de randevu verdi ama sormayı unuttum aç karnına olma şartı varmı acaba yaptıranlar cevap verebilir mi acaba??

evet kızlar bendede bi göbecik var şu anda ama benim 3. bebiş tabiii

Yüzünüzde kocaman gülümsemelerin olduğu bir gün olsun. Hoş bugün biraz kasvetli hava; ama olsun bu günlerde geçecek sıcak ve aydınlık yaz günleri kapıda.:nazar:

Son düzenleme:
benım zaten hafıf gobegım vardı daha fazla cıkmadı ama alt gobegım sertlestı zaten daha bebeklerımız kasıklarımızda 21. Haftada gobek delıgımıze cıkıcaklar =) o gunler ınsallah tez zamanda gelır

X