2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Aynı gün satımız canım ama doktor bana 20 aralık dedi doğum tarihi için. Ama benim bebişim 10 gün küçük çıkıyor ultrasonda

ben geçtğimiz cuma dr gittim cnm ölçümlerde haftasına uygun çıktı çok şükür..
Kızımda sezeryan olduğum için 18 aralık olan doğum tarihimi 10 gün önce aldı 8 aralık da alırız dedi rabbim izin verirse..

Cnm dr sana ne dedi peki 10 ufak olmasına umarım sorun yoktur??

problem etme cnm. Senin gibi bu topikte çok kişi var.Ben en başından beri takip ettiğimden. Benimde 5 gün erken. Ben 5 gün önce yumurtlamışım,sen 10 gün geç.Bu kadar.Hiç dert edip sıkma kendini

İlk muaynede benimde 6 günlük bi fark vardı ama başka bi doktora gitmiştim ozaman. Bu seferkinde 10 gün olunca endişelendim. Doktor da yumurtlamandan kaynaklanıyordur dedi ama yinede korkuyorum. Bide benim 6. haftadan beri de lekelenmelerim var :/

Geçen perşembe gittim bende 7 mm çıktı canım. Doktorda geç yumurtlamandan kaynaklanıyodur sonra düzelir dedi. inşallah öyle olur

cnm içini rahat tut allahım esirgesin korusun meleklerimizi..

Madem dr da yumurtlamadan kaynaklı diyorsa muhakkak öyledir..

Dilimizden dualar eksik olmasın su an içimizde mucizeler yaşanıyor o yüzden kötü düşünme hep olumlu ol..

Kanamaların için bi şey kullanıyor musun kendini pek yormamaya çalış..

Gerisi Allaha emanet..

Haklısın canım. Düşünmemeye çalışıyorum ama işte bi yandanda alıkoyamıyorum kendimi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız bebişlerimizi. Evet canım progesteron kullanıyorum inşallah en kısa zamanda oda geçer

takma canım belkı benım doktorum benımkıler ıkız oldugu ıcın mıde bulantısının kesılmemesı gerektıgını dusunuyodur suan ... herkes bır deıl

yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiler sağlıklı hamişlik dilerim

hilbarcım maşallah darısı başıma bızde 25 gideceğiz doktora ama olumsuz şeyler okuyunca cok korkuyorum canım
korkma canım stresten uzak durmalıyızkı bebıslerımız etkılenmesın... işallah bı sorun cıkmıcakk ... iyi düşün iyi olsun guzel haberlrını burda paylaşcaksın...

bende o yenilerdenim dün geldim hoşbulduk
bilgilerini yaz senıde ekleyelım hosgeldın

hosgeldıııınn

Sabahtan beri yatıyorum dün beterdim
Bügünde korkumdan kalkamıyorum
Sizi okuyup çıkıyorum tv ye bakıyorum oğlumu bile
Alt kata kayınvalideme yolladım.

kızlar benım satım 4 mart ama mınnagımın gelısımı bır hafta ılerıden gıdıyor o zaman bende erken mı yumurtladım ne oldu ? Cokmutluyum bebegımın gelısımınden falan ama bebegını kaybeden arkadaslar benı cok uzuyor onların adına cok uzgunum aynı seylerı 2 kere yasadım bır tanede 6 aylık dogumum var kaybettıgım . Insallah hayırlısıyla dogum yaparım bu sefer cok heyecanlıyımmmm

işallah canım sabırla beklıyoruz bızde... bende cok uzuluyorum benımde bı kaybım var ama hayırlısı oymus dedım hepp ısyan etmedım hıcc... rabbım herseyın dogrusunu bılır.. işallah bu sefer saglıklı bı sekılde alcaz kucagımıza ... bebıslerımızı

HİLBAR

korkma canım stresten uzak durmalıyızkı bebıslerımız etkılenmesın... işallah bı sorun cıkmıcakk ... iyi düşün iyi olsun guzel haberlrını burda paylaşcaksın...

[/QUOTE]

inşallah canım sadece dua ediyorum ediyorum 25 doktora gideceğim sabah öğlende bende kuran okunacak hatım ındırılecek annem dağıtmış herkes 40 yasın okuyacak sızlere dua edeceğim

canım benım aynı duyguları yaşıuorum senınle allahım onları korusun meleklerini başucumuzdan eksık etmesın

Son düzenleme:
kızlar cnm deli gibi tavuk corbası istıyoooooo

benimde 1 haftadır kuru fasulye istiyordu canım ama soğan kokusu rahatsız ettiği için yapmıyordum bu gün canıma tak etti soğanı içine tüm attım yaptım bi güzel yedim valla yedikten sonra öylebi oooooh çekmişim ki eşim gülüyor.

HİLBAR

inşallah canım sadece dua ediyorum ediyorum 25 doktora gideceğim sabah öğlende bende kuran okunacak hatım ındırılecek annem dağıtmış herkes 40 yasın okuyacak sızlere dua edeceğim

canım benım aynı duyguları yaşıuorum senınle allahım onları korusun meleklerini başucumuzdan eksık etmesın[/QUOTE]
amın canım ınsallah doktorum cok guzel gıdıyo hersey dıyo ınsallah cok guzel sonuclanacak bebegın hareketlerını gorene kadar okadar streslıydım kı muayeneden bır gece once sabaha kadar uyudum uyandım cok heyecanlandım resmen cocugu gorunce bıle tepkı veremedım ama cok komıktı fıkır fıkırdı =)

Bileklik etkisini kaybetti mi yoksa ya?? serum taktır gene olmadı. Dr'unla konuştun mu çok arttı diye?

Canım ben hiç serum taktırmadım bileklikleri dun çıkardım
Bi etkisi yok yaaa ( Dr aramadım ne yapabilirki bana.
Verdiği ilaçlarda bi işe yaramadı bunu çekicez yani başka yolu yok.

Canım ben hiç serum taktırmadım bileklikleri dun çıkardım
Bi etkisi yok yaaa ( Dr aramadım ne yapabilirki bana.
Verdiği ilaçlarda bi işe yaramadı bunu çekicez yani başka yolu yok.

Benim kafa karıştı demek.Serum taktıranlar taktırmayanlar. Dr belki zofar falan al artık der diye dedim.
Aynen çekmekten başka bir çare yok. Bitecek ama az kaldı ya.

HİLBAR

canım benım aynı duyguları yaşıuorum senınle allahım onları korusun meleklerini başucumuzdan eksık etmesın[/QUOTE]
saol canım bol bol dua ettir bizlerede allah razı olsun.. ikizlerim içinde dua istiyorum
Sorma canım kusmalarımda çoğaldı
Heralde uçtayım artık mahfoldum ya
Bitsin diye ağladım dun.
Sen nasıl oldun ?
bende deeişen bişey yok ne yesem kusuyorum ... o yuzden adam akıllı bısey yemıyorum ... bildiğin gibi işde bugun doktora gıttım... işde 2 kılo daha verırsen mudahale ederız dedıı bılmıyorum nasıl gecıcek... annemınkı 5 ayda kesılmıss ben o zamaa kadar naparım bılmıyorum ısallah benım hemen bıter ama doktorum bı yandanda mıde bulantıların bı anda kesılırse hemen gel yanıma dedı .. demekkı dıyorum var bı seyy... olması gereken bı durum napalım cekıcez artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…