2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım ben hiç serum taktırmadım bileklikleri dun çıkardım
Bi etkisi yok yaaa :KK43:( Dr aramadım ne yapabilirki bana.
Verdiği ilaçlarda bi işe yaramadı bunu çekicez yani başka yolu yok.

evet malesef başka yolu yok .. dr um bana bulantı hapı verdi çok fazla yan etki yaptı üzerimde inanılmaz derecede halsizlik uyku hali oluştu ve bulantıma da hiç faydası olmadı ben de iki gün kullanıp bıraktım.. iki gün hastanede yattım serum yedim sonrasında sadece bir öğün karnım doyana kadar yemek yiyebildim tekrar aynı oldum :KK43:

akşam kendi doktorumada gidicem içim hiç rahat değillll nolcak bu panikle pimpirikle bilmiyorum nasıll geçer bu 7 ay:KK14:

Son düzenleme:
[/I][/B]
bende deeişen bişey yok ne yesem kusuyorum ... o yuzden adam akıllı bısey yemıyorum ... bildiğin gibi işde bugun doktora gıttım... işde 2 kılo daha verırsen mudahale ederız dedıı bılmıyorum nasıl gecıcek... annemınkı 5 ayda kesılmıss ben o zamaa kadar naparım bılmıyorum ısallah benım hemen bıter ama doktorum bı yandanda mıde bulantıların bı anda kesılırse hemen gel yanıma dedı .. demekkı dıyorum var bı seyy... olması gereken bı durum napalım cekıcez artık....
[/QUOTE]

kaç kilo verdin canım?

kaç kilo verdin canım?

3 ama gysıdende fark edıyo dedı doktor aclıkda var o yuzden bir kılo sayıyorum dedı... 2 daha verırsem serum verır heralde ama yemeye calısıyorum suan makarna yıyorum işallah kusmam cok açım yemek ıstıyorum ama mıdem cok bulanıyo...

3 ama gysıdende fark edıyo dedı doktor aclıkda var o yuzden bir kılo sayıyorum dedı... 2 daha verırsem serum verır heralde ama yemeye calısıyorum suan makarna yıyorum işallah kusmam cok açım yemek ıstıyorum ama mıdem cok bulanıyo...

allah kolaylık versın cok zor bı durumdur herhalde hıc bır caresı yok mu bu kusmanın

allah kolaylık versın cok zor bı durumdur herhalde hıc bır caresı yok mu bu kusmanın

Yok canım çaresi. Olsa ahh olsa.
Bende açım ama yiyemiyorum.
Galeta çubuk kraker atıştırıp akşam meyve yiyorum zorla o kadar.
Yumurta tavuk falan yiyenleri tebrik ediyorum. Kıymetinizi bilin kızlar.

Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...

bende sadece ıgrenme var yedıkten sonra halım gıdıyo arada cıkarıyorum yıyorum ama yedıgımden zevk alamıyorum

merhaba anneler geçmişin hepsini okuyamadım ama kusmalar başladı sanırım bazılqarınızda en son geçen hafta hastanede 4 gün yttığımı yazmıştım kusmalar yüzünden. hastaneden çıktıktan sonra 3-4 gün çok iyiydim sonra yıne başladı ama eskisi kadar değil inat ediyorum yemek yıyorum kussamda yıyorum benim 11. haaftam bitecek 6 haftadır çekıyorum sabredin elbet bitecek güzel günler yakın:)

Kızlar ben de ultrasona göre 10+4 oldum ikizlerimi bekliyorum. 20 mayısa ikili teste gidicem. Bulantılarım azaldı ama acıkınca şekerim birden düşüyo devamlı atıştırmam gerekiyo neyseki bişeyler yiyebiliorum. Hilbarcım senin de bulantın azalır inş en kısa zamanda ikiz oldugundan daha cok yoruyo sanırım ben peynir ekmek yiyebiliodum en azından. Buarada beni eklemeyi unutmuşsun:KK43: yaş 29 sat 8 mart dogum 13 aralık istanbul ilk bebeklerim:)) kendinize ii bakınn...

Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...

Hayırlı olsun kızın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benimde düşük tehlikem var lekelenmelerim olduğu için. Senindemi lekelenmen oluyo?

Merhaba herkese.. Kusura bakmayın oglum ve ben grip oldugumuzdan coktandur gıremedim gecmişide okuyamadım insallah hepiniz iyisinizdir ben bgn bebişimizi gördümmm kocaman olmus kıpır kıpırdı yaramaz:))))) hersey yolunda iyiyizcok şükür:))

Hayırlı olsun kızın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benimde düşük tehlikem var lekelenmelerim olduğu için. Senindemi lekelenmen oluyo?

Sagol canim. Bende lekelenme hic olmadi ama bebek yerlesmesi gereken yerden cok asagiya yerlesmis. Adet sancisi gibi agrilarim oluyor sadece. Bir onceki gebeligimde rahim agzi kisaligim vardi. Bunda da rahim agzi kisaligi mevcut o yuzden progestana devam etmem gerekiyormus canim. Hayirlisi ile sende bebisini saglicakla kucagina alirsin. Doktorum beni 10 gunde bir gormek istiyor riskten dolayi.

Merhaba herkese.. Kusura bakmayın oglum ve ben grip oldugumuzdan coktandur gıremedim gecmişide okuyamadım insallah hepiniz iyisinizdir ben bgn bebişimizi gördümmm kocaman olmus kıpır kıpırdı yaramaz:))))) hersey yolunda iyiyizcok şükür:))

Gecmis oksyn canim ikinizede. Masallah bebisin buyumus annesi. Bende bebisimi gordum bugun. Kipir kipirdi. Ustelik cibsiyetimiz belli okdu teyzesi. Kizimiz geliyor.

Sagol canim. Bende lekelenme hic olmadi ama bebek yerlesmesi gereken yerden cok asagiya yerlesmis. Adet sancisi gibi agrilarim oluyor sadece. Bir onceki gebeligimde rahim agzi kisaligim vardi. Bunda da rahim agzi kisaligi mevcut o yuzden progestana devam etmem gerekiyormus canim. Hayirlisi ile sende bebisini saglicakla kucagina alirsin. Doktorum beni 10 gunde bir gormek istiyor riskten dolayi.

Anladım canım bende lekelenmeden dolayı kullanıyorum o hapı.. Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

selam herkese :)) artık buralardayım her gün okuyacağım... benim birkaç gündür bulantım başladı önceden yoktu. ben psikolojiktir geçer diye düşünüyordum ki midesi bulanan başka arkadaşların yazdıklarını okudum. sonradan mı başlıyor bulantı??? benim haftalarımda bitmiş olması gerekmez mi normalde?? ilk bebeğim olacak kısmetse bilemiyorum o yüzden :S

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK3:
doktora gittik benim kese geriden takip ediyordu 7+6 diye biliyordum ben ama doktorum 8+2 dedi 17 aralık yada 22 aralık dedi doğum tarihi hayırlısı artık 20 gün sonra 2 li test için gideceğiz

kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
çok üzüldüm canım gerçekten çok zor bi durum canım inşallah hayırlısı ne ise onu verir rabbim sana haberlerini bekliyoruz inşallah bişey olmaz yavruna

ben de 4 kilo verdim ya eşim de bi iki kilo verdi galiba :KK43: evin bütün işiyle o uğraşıyo bir aydır evde salçalı soğanlı yemek yenmedi evde yemediği gibi başşka yerde de yemiyo sen bu haldeyken benim de canım istemiyo diyo bi de ona üzülüyorum yaa bi yandan bebeğim beslenemiyo diye düşünüyorum :KK43: inş bi an önce biter bu bulantılar

maşaallah tebrik ederim canım ben de çoook meraktayım inş. bi an önce ben de öğrenirim :KK1:

X