Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne tarif izliyorum ne tarif okuyorum=) 1 aydır markete gitmiyorum özledim alışverişi.
Zaten mutfağa girmediğimden eksikleri eşim biliyor sağolsun alışveriş yemek bulaşık her şeye o bakıyor.
Saltanatımı yaşıyorum.
Kızlar bir de ben bugün hurmaya başladım=)Ama yıkmayı unuttum. Bir şey olmaz mikrop kapmam inşallah.
limonlu limonlu
bende o yenilerdenim dün geldim hoşbulduk
sarımsaklı sicacık mıs gibi ohhhh hemen kocişi araym gelirken alsın
toplam 35 kişi voooowwwwww
liste mi 35 kişi? bir de bu listeb ilk sayfadaki liste değil mi? ben daha yazdırmadım :)toplam 35 kişi voooowwwwww
Benimde canımı istettiniz kızlar neyseki bu iştahsızlıkla yiyecek bişey bulduk :) Saol canım :)
liste mi 35 kişi? bir de bu listeb ilk sayfadaki liste değil mi? ben daha yazdırmadım :)
sarımsaklı sicacık mıs gibi ohhhh hemen kocişi araym gelirken alsın
hoşgeldin canım burada kaynaşıp dost olacağız eee doğuma kadar beraberiz doğumdan sınrada bereber oluruz ınş. kızlar ankarada yaşıyan varmı
Benimde canımı istettiniz kızlar neyseki bu iştahsızlıkla yiyecek bişey bulduk :) Saol canım :)
burcummm
gözün degdi 29 olduk
liste mi 35 kişi? bir de bu listeb ilk sayfadaki liste değil mi? ben daha yazdırmadım :)
browny, papatya2308, yarenka cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ist'dayım iş gereği arnavutköydeyiz. bana yakın hastanelere gidiyorum. gebelik için ayrı endokrine ayrı gidiyorum. ilaca bugün başladım ama geç kalmış olmaktan endişeleniyorum internette ilk ay ilaca başlanmalı diyo bebeğin zihinsel gelişimi etkileniyomuş.inşallah bi sıkıntı olmaz bebişlerimiz sağlıklı olur
merhaba kızlar
Beni de eklermisiniz listeye ben de buralardayım bundan sonra
Yaş 29 şehir balıkesir ikinci gebeliğim bir kızım var 7 yaşında sat 13 mart tdt:18 aralık ama 8 aralık sezeryan tarihi verdi doktorum 10 gün önce dedi..
Rabbim herkezin bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kocise dedim akşama miss gibi tavuk corbasi var :)))
Aynı gün satımız canım ama doktor bana 20 aralık dedi doğum tarihi için. Ama benim bebişim 10 gün küçük çıkıyor ultrasonda