2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben ne tarif izliyorum ne tarif okuyorum=) 1 aydır markete gitmiyorum özledim alışverişi.
Zaten mutfağa girmediğimden eksikleri eşim biliyor sağolsun alışveriş yemek bulaşık her şeye o bakıyor.
Saltanatımı yaşıyorum.

Kızlar bir de ben bugün hurmaya başladım=)Ama yıkmayı unuttum. Bir şey olmaz mikrop kapmam inşallah.

vallahi bende hep yıkamadan yiyorum bişey olmaz heralde ya:)

Kızlar benim bebeğim ultrasonda 10 gün geriden gözüküyor doktor bi sorun olmaz diyor ama ben yinede endişeleniyorum. Aranızda varmı bu şekilde gözüken?

sarımsaklı sicacık mıs gibi ohhhh :21::21::21::21:hemen kocişi araym gelirken alsın:KK1:

ağzımın sularını silmem gerekiyor :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

hoşgeldin canım burada kaynaşıp dost olacağız eee doğuma kadar beraberiz doğumdan sınrada bereber oluruz ınş. kızlar ankarada yaşıyan varmı :KK34:

inşallah cnm ben buralardayım artık :KK76::KK76::KK76:

Benimde canımı istettiniz kızlar neyseki bu iştahsızlıkla yiyecek bişey bulduk :) Saol canım :)

ne güzel olmuş :KK52::KK52::KK52::KK52:
beni biri durdursa iyi olacaktı ama şimdi kaç kase çorba içicem allah bilir güya bugün sebze yicektim :KK1::KK1::KK1:
ben yemek isşlerini halledeyim midem kazınmaya başlamadan :KK54:
şimdilik sağlıcakla kalınnn :KK16::KK16::KK16:

merhaba kızlar

Beni de eklermisiniz listeye ben de buralardayım bundan sonra :KK1::KK1:

Yaş 29 şehir balıkesir ikinci gebeliğim bir kızım var 7 yaşında sat 13 mart tdt:18 aralık ama 8 aralık sezeryan tarihi verdi doktorum 10 gün önce dedi..

Rabbim herkezin bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

browny, papatya2308, yarenka cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ist'dayım iş gereği arnavutköydeyiz. bana yakın hastanelere gidiyorum. gebelik için ayrı endokrine ayrı gidiyorum. ilaca bugün başladım ama geç kalmış olmaktan endişeleniyorum internette ilk ay ilaca başlanmalı diyo bebeğin zihinsel gelişimi etkileniyomuş.inşallah bi sıkıntı olmaz bebişlerimiz sağlıklı olur

sorun olmaz canım ben de 15 gün önce ilaca başladım, zaten terslik olsaydı doktor söylerdi. ben de 29 mayısta kadın doğuma 1 haziranda da endokrine gideceğim bakalım ne olmuş

merhaba kızlar

Beni de eklermisiniz listeye ben de buralardayım bundan sonra :KK1::KK1:

Yaş 29 şehir balıkesir ikinci gebeliğim bir kızım var 7 yaşında sat 13 mart tdt:18 aralık ama 8 aralık sezeryan tarihi verdi doktorum 10 gün önce dedi..

Rabbim herkezin bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Aynı gün satımız canım ama doktor bana 20 aralık dedi doğum tarihi için. Ama benim bebişim 10 gün küçük çıkıyor ultrasonda :KK43:

Aynı gün satımız canım ama doktor bana 20 aralık dedi doğum tarihi için. Ama benim bebişim 10 gün küçük çıkıyor ultrasonda :KK43:

problem etme cnm. Senin gibi bu topikte çok kişi var.Ben en başından beri takip ettiğimden. Benimde 5 gün erken. Ben 5 gün önce yumurtlamışım,sen 10 gün geç.Bu kadar.Hiç dert edip sıkma kendini

X