• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah siz ne kullanıyorsunuz ve ne durumdasınız o kadar çok mesaj var ki kaçırıyorum
Ben regl bekliyorum daha yumurta büyütme aşamasıyla başlıyacagım nasip kısmet olursa benim doktorum bu kadar ilaç vermiyor doğal tedavi uyguluyor bana diğer hastalara nasıl bilemiyorum herkesin durumuna göre olabilir 🤔 🥰

Bir hatırlatma:

"Geleceğe o kadar odaklanmışsın ki fark etmiyorsun; bugün, yıllar önce dua ettiğin şeydi.
Günün tadını çıkar."

Kızlar az önce böyle bir yazıyla karşılaştım. Sizce de tam da bizi anlatmıyor mu ?
Geçmişte bugünler için dua ederken yarın, çocuklarımızın varlığına şükür edelim inşallah 🤲🤰🐣

Bir hatırlatma:

"Geleceğe o kadar odaklanmışsın ki fark etmiyorsun; bugün, yıllar önce dua ettiğin şeydi.
Günün tadını çıkar."

Kızlar az önce böyle bir yazıyla karşılaştım. Sizce de tam da bizi anlatmıyor mu ?
Geçmişte bugünler için dua ederken yarın, çocuklarımızın varlığına şükür edelim inşallah 🤲🤰🐣
Amin inşallah 🤲🥰🥹

Sabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Canım sen baya ilaç kullanıyorsun rabbim yardimcin olsun. Benim doğal siklus olduğu için ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez. Bide folik asit

Hayırlı sahurlar hayırlı geceler 😴 diliyorum güzel arkadaşlarım sabah görüşmek dileğiyle dilerim hepimiz için güzel birgün olur hayırlı müjdeli haberler alacağımız birgün olsun inşallah Allah’a emanet olun sağlıcakla sevgiyle kalın 😘 :KK68:

Sabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Sabah ö.a estrofem s.a duphaston
Günde 1 tane corasprin sabah akşam deltacortil .günde 1 folic asit. Progestan fitil günde 3 defa oksapar günde 1 🙄🙄

Back
X