• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ö.a estrofem s.a duphaston
Günde 1 tane corasprin sabah akşam deltacortil .günde 1 folic asit. Progestan fitil günde 3 defa oksapar günde 1 🙄🙄
Maşallah sizin de baya var. En azından estrofemi 3 e bolmusler sizde. Birde fitili 1 tane alıyorsunuz ben 2 . Bugün baya bir şeyim artık ilacalrdan mi oldu. Carpintim var. Sanki böyle rahat nefes alıp veremiyorum 🥴

Canım sen baya ilaç kullanıyorsun rabbim yardimcin olsun. Benim doğal siklus olduğu için ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez. Bide folik asit
İlk denememde bir estrofem kullanmıştım. O zamandan bir kızım var. Bu gittiğimiz yer farklı ve kiminle konuşsam aynı ilaçları kullanıyor🥴 artık bunyem kaldırmıyor bu kadar ilacı🥲

İlk denememde bir estrofem kullanmıştım. O zamandan bir kızım var. Bu gittiğimiz yer farklı ve kiminle konuşsam aynı ilaçları kullanıyor🥴 artık bunyem kaldırmıyor bu kadar ilacı🥲
allah bağışlasın cnm sonu güzel olsunda inş ben razıyım içtiklerime artık bu tüp bebek süreci beni çok yordu inş olumlu olur olumsuz olursa pes edicem bırakıcam artık

Günaydın kızlar transfere gideceğim bana şans dileyin dua edin ne olur 🥰🥰❤️❤️
Giderken bol bol "rabbi yesir vela tuaasir Rabbi temmim bil hayr" Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Mutlaka oku canım inş güzel sonuçlarla dönersin 🙏♥️

Hahaha yok yok benim de öyle oldu çok yumurta toplananlarda ağrı biraz daha fazla oluyormuş. Sizin de maşallah çok toplanmks korkmayın Allah'ın izniyle birkac güne bir seyciginiz kalmazz 😍
Günaydın canım dün eve gittiğimden beri bi uyuyup bi uyanıyorum sersemliğim gitmiş bugün ama ağrı hala aynı 🫣 inşallah geçer artık 😂

Back
X