2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sagol kuzum denicek gorucez eabbim evladimjzi korusun merhametsiz insanlardan canm
Tabi sinirda tutmak cok onemlo
Insaahh canm allah hepimizin isini rast getrsin

Amin kuzummm oyle valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende bi doneydin sahalara iydi be kuzum ses sedan yok fazla :) ozledik ama

Yorgunum dostlar yorgunum yorgun.valla görüp sonra yazcam diyorum müsait olmuyorum tabi akıl olmayınca unutuyorum
uyku eğitimine başladık saatlerce ağlıyo huniyi takıp sokakta bağıra bağıra koşasım vaaarrr😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakıcı bulmana çok sevindim darısı başıma inşallah.Çalışma koşulları nasıl kaça anlaştınız.Şu acemi ve çaresiz anneye yol gösterici olur musun?

Kızlar bebişlerin günlük menülerini yazarmısınız. Değişik neler kalabiliriz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o
Bakıcı bulmana çok sevindim darısı başıma inşallah.Çalışma koşulları nasıl kaça anlaştınız.Şu acemi ve çaresiz anneye yol gösterici olur musun?

Yok hayatım bulamadım
Birini buldum 2gğn geldi. Hafta sonu diye çağırmadım ama beğenmedim
Arayıp pazartesi gelme diyebilirim
İnan bende acemiyim yol gösterecek hiç birşey bilmiyorum(
Bende burdakilerden aldım akıl ama uygulamak zor.

Yazarım sana özelden??
Nerde oturuosun

malzemeler;

ufak bir soğanın yarısı,
1 diş sarımsak,
yarım domates rendesi,
1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek,
1,5 tatlı kaşığı tel şehriye,
1 tatlı kaşığı yulaf,
4 adet kuzu kuşbaşı(ben dün yaptığım yemekten ayırmıştım ege için)
çay kaşığının ucuyla kimyon.

hazırlanışı;
1 tatlı kaşığı zeytinyağda sarımsak ve soğan kavrulur, domates eklenir, su eklenip pişirilir.
blendrdan çekilir.
sonra tekrar ocağa alınarak mercimek eklenir, mercimek kabarınca tel şehriye, yulaf ve kimyon eklenir. piştikten sonra didtiğim etleri üzerine attım.
içine de 1 dilim tam buğday ekmeği dilimledim.
et suyuyla yaparsanız çok daha lezzetli olur, benim bitmiş dolapta normal suyla yaptım..

afiyet olsun miniklere :)))

Son düzenleme:

Ah Anıl ahh annem artık hiç yuruyemiyor hiççç
Öteki dizide iflas!!
4 gun önce iğne ile sıvı enjekte edildi hiç bi boka yaramadı
Dr 2 ay bekleyelim geçmezse ameliyat demiş
Artık anacımm istese de gelemez
Biz gittik işte h sonu. Yine gidicem

Çok şey varda yazılacak hep içime atıyorum vakit yok

evet canım çok iyi oluyor temiz hava deniz güneş ohhh misss bu arada sanırım senle adaşız

Son düzenleme:
canım kimse yok orda eşim uzun zamndır istiyıordu en sonunda oldu şükür gerçekten çok güzel bir yer..
Ayy harikasınıZzz
Ağzınızın tadı bozulmasın
Valla bilmiyorum anılım vazgecsem emrahın dilinden kurtulamam ama dayanamıyorum (((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet bi de işin o kısmı var ama zaten başarılı gidiyo öyle düşünme
On günde oturur. Yeter ki diş zamanı siz tutarlı olun sallamaya başlamayın da
Çok akıllı bu bıdıklar çünkü
Sen yeme olayını çözdün beeee uyku vız gelir tırıs giderrrr sana
Kv ninde dizler fenaydı annenin de mi gitti iyice
Yürüyüş yapmamız lzm bizim de sonumuz böyle
Benn hergün 1 saat yürüyorum arasla ama tempolu lzm
Hareketsizlik yapıo tüm bu hastalıkları

Aman hepimiz içimizd atıozz yazsak hepimizden roman çıkar teyy teyy
Her hane de farklı sıkıntılar. Allah dermansız dert vermesin

Hadi ya anliyorm kuzum tahmin ediyorumda yemek konusu ne alemde eylusun biraz degisiklik varmi bari
valla hareket diz boyu fenaligi hic sorma ama sukur uyku egitimi 60 gunlukten beri yolunda darisi basiniza kizlar

Dünya göz de 180miş muayene
Anatolia gözde 50 ymiş. İlk anatolia ya götürcem 180 çok geldi
Zaten Ayça da önermedi dünya gözü

Anatolia Göz ne derse desin iyi kötü,başka bi dr a daha göstercem ama garanti olsun
Belki de 1-2 yaşından sonra gel dicek bilmiyorım ama birşey varsa erken müdahele edilss daha memnun olurım tabi

Camım kızımın iki gözündede var ben 3 aylıkken kendi doktorumuz farketti götürdük dünya göz Şenay hanım altunizade. Şaşılık üzerine sonra omdan vaz geçtik Bursa fakültede Meral hanım var çok zor randevu aldık ama değdi. İki gözündede şaşılıl var ama çok büyük bi kırılma kusuru yok dedi hergün bi gözünü yarım saat kapatıyoruz 9 ayda tekrar görecek. Meral hanım bu işin piri. Bursa'ya gelme şansın varsa o kadını zorla derim ben

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anıl, ben anatolia göze çok gittim, benim gözlerim çok bozuktu. çok şükür düzeldi. ben anatolia gözden çok çok memnunum, dünya gözden daha ilgili çalışıyorlar. çok da temiz bir hastahane.
şaşılık geçebilir, ama özen lazım. ben 1,5 yaşından beri gözlük kullandım, miyop da vardı, şaşılık da zamanla geçti. yani ilkokulda falan hiç yoktu. haa ara ara çok yorulunca kayıyor hala
ama özenmemek çok ciddi sonuçları var. 9 yaşındaki yeğenim salı günü şaşılıktan ameliyat olacak, gözlüğünü hiç özenle takmadı, gözünü kapattırmadı, sonucu da bu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…