- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
Kızzz sen ne diyorsun meltem.
Aynı bizzzzbizde Fethiye'ye gidip dönerken Bodrum'a uğrayan
Bodrum'dan kafamıza esip pamukkaleye giden tipleriz:)
Eşim Antalya'dan Bodrum'a geçeriz diyo da ben iki çocukla istemiyorum
Bende Bodrum'u cok seviyorum havasını Denizi'ni
Sırf deniz için gitmek istiyorum cok özledim
Ama Kaş ada bayılırımmmm tabi çocuknuz gideceksin aslında Kaş ve Bodrumada
Ahh ahhh eski günler :)
Canım keşke görüşsek Bodrum'da valla süper olur ya
Bebeler ile yüzeriz Ege kerem in kulağını çeker biz poz verirkenee
Keza saçı cok az bnmkinin tutacak sac bulamaz :)
Bu arada m Kemal paşayı biliyorum uzak bize ya
ewt son nokta oldu sanırım cnm saol..
senin Esracım ve benim rahatlığımıza hayranım ta. Hadi esra tecrübeli biz niye Böyleyiz acaba. Bazen çok detaycı arkadaşları okudukça ilginç geliyor ☺bendeki rahatlık tan olsa gerek
Hehe polyana seni pozitiflik güzel güzel ☺
sizin gideceğiniz tarih belliyse söyle bana eşime söylim bakalım belki aynı tarihlere ayarlarız. akşam eylül başı dedim de eylül başı olamıcak sanırım eşim 7-9 eylülde yurtdışında toplantıdaymış çünkü sonra söyledi...
ayyy iyi ki bi kulak çekti yavrum hemen vahçi bişey yaptınız :))
napsın çocuk ilk defa kendi boyutlarında bişey gördü karşısında :)))
azra'nın da saç yoktu ama o buldu çekecek çıkıntıyı :)))
Ben ztn bakıcı konusunda demedim o sözü. Sen yanlış almışsın
Tamamı ile kendi yaşadıklarımı hayatımı düşünerek söylediğim bi sözdü:)
Ztn ben bakıcıya fln bırakamam cocuğumu hee mecbur kalırsam evet ama
O şansımdan da bahsettim sonraki yazılarımda. Emine annem var diye
Yoksa ben üstüme tanımam detaycılıkta hele bu evladım ise.. Asla işimi şansa bırakmam
Ztn o yüzden bu haldeyim ya -pert-
Saol canim inssallah allahin izniyle bakciimizda olursa basliycam cok is bukdm eski isim vs ama bakici kres masalin haraketliligi kimseye guvenemedimki masali harcamaktan korkuyorm acikcasi
Bakallm bu gorustugm kiz kendi mahallemden birisi tanidigim eteafinda cok sevilen bir kiz anlasmak kolay olcak umarm karsi apartmanimda olmasi ise buyuk avantaj manevi annem esim bircok kisi surekli kontrol etme sansi var zaten kendi evinde bakicak
Insallah sende bulursn hayirlisi ile canm allah herkese guzel kapilar nasip etsin Insallah
Bende acyip evhamliyim bakici konusunda ama hicbirsyi deneme yanilma yapmadan anlayamacagm icn baska sansim yok diye dusunuyorm
Hayirlisi canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyyyy. Bu hıyumuZu atamıozzz. Hele de bakıcı olunca detaycılıkta son noktaa
Ya herkes ağlamaklı durun su akar yolunu bulur deyince ağlamklı olma sebebi de herkesin yaklaşık 5sayfadır bakıcı konusu üstüneydi ona didin sandım
Sen de benim gibi lafa ortadan girdin o cıman:))
Ayy e anneden Allah sonsuz razı olsun zaten. Herkesin başına öyle kv. Tütütütü
:))) yok Anıl ya ben aralarda iki satır boşluk bıraktım ya ayrı bi konu idi o
Cok fazla kısa özet geçtiğim için anlaşılmamıştır yoksa ortadan Girmedim konuya
Kızlar yüzünüz gülsün dedikten sonra o konu orda kaldı
bakıcı konusu cok uzun yorum yazmadım moraller duşmesin deyip gectim sadece :)
sonra boşluk bırakıp moralim bozuk dedim ya
İşte orası ayrı bi konuydu içeriğini yazmak istemedim üzüntümün
Su akar yatağını bulur didimmm
Ay neyse annem çok iyi ya Allah razı olsun gercekten
Oruçlu hâli ile bile yardım ediyor
Ama Anıl'ım bende onu bırakmıyorum
Herseyine koşup ihtiyaclarını alıyorum
Ben burda gurbette gibiyim ailemi cok az görüyorum
O bnm anam olmuş artık
Bugun aral bile babaannem seni doğurmuş dimi anne dedi bi konu oldu da
:))
Dangadanak konunun ortasından dalıyorum. Bebek dostu otel olarak voyage sorgun. Öneriyorum kesinlikle ve kesinlikle. Babayında ordaydım ve bebek büfesini görünce bu ne dedim. Büfede yemekler hariç sürekli alabileceğin hipp ürünleri var. Meyveler çorbalar sütlaç ... Vs ve otel konum olanakta bebekle rahat etmeye programlı. Şimdi malum eskisi gibi gece eğlenceleri tatillerde yalan ya bize otelin 7 alacarte rest var. Rum tavernası İtalyan Meksika...vs her akşam birine gidiyorsun ücretsiz mis gibi yemeğini yiyiyorsun müziğini dinliyorsun saat 10 a kadar vaktin doluyor zaten
Çalışmayı düşünen annelere bu öyle bi Durumki kızımı azmı seviyorum diyorum bazen. Hayır onu herseyden çok seviyorum ama evde durmaya programlarımı bi kadın diilim. Ruhum daralıyor ve mutsuzluğum eşime bazen kızıma yansıyo. Eşimden para istemenin ağırlığı cabası. Derin 3 aylıkken bi bankanın iş görüşmesine davet edildim 14 kişilik 3 mülakattan seçildim ve tam stajım başlarken kızım küçük dedim vaz geçtim. Şimdi derin 7 aylık ve ben çalışmaya başlamak istiyorum. Onunla akşamları kaliteli vakit geçirmek istiyorum. Bisürü çalışan anne var ve çocuğunuza kalan zamanınız az bile olsa sevgi Şevkat ve ilgi konusunda doyurucu olur gerekli özveriyi gösterirseniz inanın bana çokta güzel çocuk yetiştirilebiliypr. Örnekler var önümde :) bakıcı konusunda yorum yapamam. Kv ve annem 3 gün 3 gün bakacaklar çok isteklilermi dersen hayır hatta kv kızıma dönüp anana sana bakmak zor gelmiş kaçıyor bile dedi şakayla güya. Ama eşek gibi bakacak. Çünkü bu ayak kendine zor geldiği için biliyorum :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel deniz ya anlatıyosun çok hoşuma gidiyor, keşke herkesin anne diyebileceği bi KV'si olsaydı(
senin için çok güzel şeyler bunlar, maşallah nazar değmesin valla.
var var iyi KV^deler de var zaten, esra'nınki, öznur'unki daha aklıma gelmiyor 3-5 kişinin KV'si çok saygılı, çok sevgi dolu, gelinleri kız diye bağrına basıyor valla. neden bunu hepsi yapamıyor hiç anlamıyorum valla.
Haklısın. Bende çok bozuldum ben bu cocuğa 7 aydır tek bakıyorum ne zaman zor geldi dedim. Herşeyine özeniyorum dedim söylediğinde laf dedim zaten derin 2 yaşında anaokuluna başlicak oynamak için dedim aaaaa 2 yaşında çocuk okumamı gidermiş dedi evet gider dedim bak okula gitmeyenleri görüyoruz bi tanesi bu evde dedim asosyal oldu tv izlemekten dedim. Sonra eşim geldi hep o söyler alttan alttan eşime dediklerimi bu sefer ben önce davrandım annen diyorki bana derine bakmak zor geliyormuş dedim. Sanamııı dedi. Senin kadar pimpirik varmıdır acaba dedi annesinin yanında. Kv hemen döndü bak hemen şikayet ediyor mimlemiş dedi. :))))) ay çok gülüyorum ben bunlara. Totuşuna zor geliyor çocuk bakmak laf sokuyor o yüzden.
Mesajı yeni gördüm ve seni gördüğüme sevindim cemredeniz :))))
Tabi tabi sor cnm benim 2 doktorum war ikisinede danisirim biri daha rahat dier seninkine benzio bende hangisinn dedigi kafama yatarsa mantikli gelirse onu weriyorum insan kendinn doktoru olcak bi yerde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay mltem alemsin yaa herkes düşerebilir birey olmazzz:)
Off Anıl resmen içim şişti okurken seninki kimbilir ne olmuştur.. Neyse atlatmışınız şükür..
Canım bence domatese girme... Ama doktoruna danış tabi her bebğin durumu farklı belki verebilirsin der... Kahvaltı için bebelac mısırlı çavdarlı hipp pirinçli hipp yulaflı bunları kullanabilirsin..., dokunmuyorsa içine pekmez katabilirsin... Biz de geçen doktora gittik ona sorduk salatalık ve zeytin verebilirsn dedi... Ama domates vermeyeceksin dedi özellikle dedi... Zeytini de sele zeytin alıp suda bekletip tuzunu attıktan sonra bebek zeytinyağının içinde beklet yumuşasın ekmeğin üstüne koy ver dedi... Sen de doktoruna danış ama bunları yapabilirsin...
bende domatese girmiycem cnm zeytini dün verdim hipp mamaları alayım unlu şeyler 8. aydan sonra veriliyomuş ne bilim kıyma koy dedi çorbalarına kuzu kıyması koyuyorum
Olsun cnm öyle ya da böyle bakacakşar ya boşverDangadanak konunun ortasından dalıyorum. Bebek dostu otel olarak voyage sorgun. Öneriyorum kesinlikle ve kesinlikle. Babayında ordaydım ve bebek büfesini görünce bu ne dedim. Büfede yemekler hariç sürekli alabileceğin hipp ürünleri var. Meyveler çorbalar sütlaç ... Vs ve otel konum olanakta bebekle rahat etmeye programlı. Şimdi malum eskisi gibi gece eğlenceleri tatillerde yalan ya bize otelin 7 alacarte rest var. Rum tavernası İtalyan Meksika...vs her akşam birine gidiyorsun ücretsiz mis gibi yemeğini yiyiyorsun müziğini dinliyorsun saat 10 a kadar vaktin doluyor zaten
Çalışmayı düşünen annelere bu öyle bi Durumki kızımı azmı seviyorum diyorum bazen. Hayır onu herseyden çok seviyorum ama evde durmaya programlarımı bi kadın diilim. Ruhum daralıyor ve mutsuzluğum eşime bazen kızıma yansıyo. Eşimden para istemenin ağırlığı cabası. Derin 3 aylıkken bi bankanın iş görüşmesine davet edildim 14 kişilik 3 mülakattan seçildim ve tam stajım başlarken kızım küçük dedim vaz geçtim. Şimdi derin 7 aylık ve ben çalışmaya başlamak istiyorum. Onunla akşamları kaliteli vakit geçirmek istiyorum. Bisürü çalışan anne var ve çocuğunuza kalan zamanınız az bile olsa sevgi Şevkat ve ilgi konusunda doyurucu olur gerekli özveriyi gösterirseniz inanın bana çokta güzel çocuk yetiştirilebiliypr. Örnekler var önümde :) bakıcı konusunda yorum yapamam. Kv ve annem 3 gün 3 gün bakacaklar çok isteklilermi dersen hayır hatta kv kızıma dönüp anana sana bakmak zor gelmiş kaçıyor bile dedi şakayla güya. Ama eşek gibi bakacak. Çünkü bu ayak kendine zor geldiği için biliyorum :))
:))) yok Anıl ya ben aralarda iki satır boşluk bıraktım ya ayrı bi konu idi o
Cok fazla kısa özet geçtiğim için anlaşılmamıştır yoksa ortadan Girmedim konuya
Kızlar yüzünüz gülsün dedikten sonra o konu orda kaldı
bakıcı konusu cok uzun yorum yazmadım moraller duşmesin deyip gectim sadece :)
sonra boşluk bırakıp moralim bozuk dedim ya
İşte orası ayrı bi konuydu içeriğini yazmak istemedim üzüntümün
Su akar yatağını bulur didimmm
Ay neyse annem çok iyi ya Allah razı olsun gercekten
Oruçlu hâli ile bile yardım ediyor
Ama Anıl'ım bende onu bırakmıyorum
Herseyine koşup ihtiyaclarını alıyorum
Ben burda gurbette gibiyim ailemi cok az görüyorum
O bnm anam olmuş artık
Bugun aral bile babaannem seni doğurmuş dimi anne dedi bi konu oldu da
:))
Deniiz sahalara dönmüşsünnnn😍