Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha sen kaçırdın mı???Hayrdir kiz ne cezasi aldin :))
kızlar bayadır yoksunuz, nerelerdesiniz, napıyorsunuz, bebişler ne alemde???
Herkes tatilde anlaşılan gerçi sicaklarda baydi valla zeynep uyudukca dusa giriyorum acayip sicak...
Bugun ilk defa yumurta sarisi vermeyi düşünüyorum sadece bir kasik yumurta sarisi versem olurmu yaninda biseye gerek varmi biliyorsunuz agir ilerliyoruz ek gidada. Bi de bu Miniklerin sacini kurutiyormusunuz makine ile ben gecen kurutmadim yani havlu ile kuruttum firt firt ediyor burnu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erkek olunca sorun yok bence saçta , zeynep in de arkada pek yok döküldü ama konaktan dolayı kafasının üstüne sürekli zeytinyağı sürdüğüm için üst taraflar uzadı canlandı aslında yarın da çorbaya kıyma katmayı düşünüyordum kıymayı sende 3 kere mi çektiriyorsun? ben blendır kullanmıyorum un eleğinde süzüyorum elimle eziyorum kıyma biraz zor olacak anlaşılan , zaten diline gelen taneleri iteliyor, bi de dün verdiğin kemik suyuna sebze çorbası tarifini denemek istiyorum, ben et tavuk balık yemediğim için tadamam da insallah kızım benim gibi kıl tüy bir insan olmaz.canım zaten ilk defa veriyorsan o kadar yeterli, 3 gün de bekle, bak bakalım alerjik bi reaksiyon yoksa, vücutta dökülme yoksa, 2 günde 1 arttırabilirsin miktarı. ben şuan 2 günde 1, bütün yumurta sarısını veriyorum, ama ben de öyle 1 kaşıkla başlamıştım. yanında daha önceden yemediği bişey verme, hatta bu 3 gün daha önceden yemediği bişey verme, bişey olursa bilki yumurtadan.. ben artık baya kahvaltı yaptırıyorum.
valla canım benim minikte 3 tutam saç var hiç kurutmuyorum, havlu işimi görüyor..
erkek olunca sorun yok bence saçta , zeynep in de arkada pek yok döküldü ama konaktan dolayı kafasının üstüne sürekli zeytinyağı sürdüğüm için üst taraflar uzadı canlandı aslında yarın da çorbaya kıyma katmayı düşünüyordum kıymayı sende 3 kere mi çektiriyorsun? ben blendır kullanmıyorum un eleğinde süzüyorum elimle eziyorum kıyma biraz zor olacak anlaşılan , zaten diline gelen taneleri iteliyor, bi de dün verdiğin kemik suyuna sebze çorbası tarifini denemek istiyorum, ben et tavuk balık yemediğim için tadamam da insallah kızım benim gibi kıl tüy bir insan olmaz.
aslında yazarken de egenin saçının olmadığı aklıma geldi
Arkadas 7 aylık bir bebek aksam 6dan bu saate kadar nasıl uyumadan durur anlamıyorum:s
Peki 7aylık bebek 21 saat nasıl aç durur??
Bunu duyan beni kötü anne sanıyo ama böyle bi bebek var. Açmıyo ağzını
Artık sinirlerim laçka oldu
Bebegin dis cikarttimi
hahaha sen kaçırdın mı???
hani bi sitede grup kurduk ya, reklam içerikli mesaj demişler cezayı basmışlar 1 gün yasaklıydım :))
Anılin bebek çıkarmadı ama benım oğlum da aynı durumda yeni çıktı dişler ama durumda bit degisiklik yok malesef.
Çıkartmadı ama 1 aydır böyleBebegin dis cikarttimi
Anılin bebek çıkarmadı ama benım oğlum da aynı durumda yeni çıktı dişler ama durumda bit degisiklik yok malesef.
Herkes tatilde anlaşılan gerçi sicaklarda baydi valla zeynep uyudukca dusa giriyorum acayip sicak...
Bugun ilk defa yumurta sarisi vermeyi düşünüyorum sadece bir kasik yumurta sarisi versem olurmu yaninda biseye gerek varmi biliyorsunuz agir ilerliyoruz ek gidada. Bi de bu Miniklerin sacini kurutiyormusunuz makine ile ben gecen kurutmadim yani havlu ile kuruttum firt firt ediyor burnu
Kizlar daha otokoltgu almdk. Artk kullanablrz heralde dimi? Siz kullnyr musunuz? Dun baktk da fiyat araligi genis. Hangi ozellkler onmli? Alirken neye dikkat etmk lazim hic bilgim yok yardmci olur musunuz
Kizlar meraba . Bebisleri disari ciktiginizda nasil uyutuyosunuz .bizim bayagi problem oluyoda . Evdeyken sikinti yok birlikte uzaniyoruz emiyo bazen bazen biberonla iciyo sonra emzigini alip yan donup uyuyo bende yanindayken sikintiyok. Ama disarda beni mahvediyo uyumuyo surekli kucak istiyo bebek arabasinda 10 dkkadan fazla durmuyo sinirli biraZda kizim saolsun . Napicagimi sasirdim artik uykusu varken kimseyede gitmez babasinda bile zor duruyo uyku gelince
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi