2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Arkadas 7 aylık bir bebek aksam 6dan bu saate kadar nasıl uyumadan durur anlamıyorum:s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bayadır yoksunuz, nerelerdesiniz, napıyorsunuz, bebişler ne alemde???

Son düzenleme:
kızlar bayadır yoksunuz, nerelerdesiniz, napıyorsunuz, bebişler ne alemde???

Herkes tatilde anlaşılan gerçi sicaklarda baydi valla zeynep uyudukca dusa giriyorum acayip sicak...
Bugun ilk defa yumurta sarisi vermeyi düşünüyorum sadece bir kasik yumurta sarisi versem olurmu yaninda biseye gerek varmi biliyorsunuz agir ilerliyoruz ek gidada. Bi de bu Miniklerin sacini kurutiyormusunuz makine ile ben gecen kurutmadim yani havlu ile kuruttum firt firt ediyor burnu

Herkes tatilde anlaşılan gerçi sicaklarda baydi valla zeynep uyudukca dusa giriyorum acayip sicak...
Bugun ilk defa yumurta sarisi vermeyi düşünüyorum sadece bir kasik yumurta sarisi versem olurmu yaninda biseye gerek varmi biliyorsunuz agir ilerliyoruz ek gidada. Bi de bu Miniklerin sacini kurutiyormusunuz makine ile ben gecen kurutmadim yani havlu ile kuruttum firt firt ediyor burnu

canım zaten ilk defa veriyorsan o kadar yeterli, 3 gün de bekle, bak bakalım alerjik bi reaksiyon yoksa, vücutta dökülme yoksa, 2 günde 1 arttırabilirsin miktarı. ben şuan 2 günde 1, bütün yumurta sarısını veriyorum, ama ben de öyle 1 kaşıkla başlamıştım. yanında daha önceden yemediği bişey verme, hatta bu 3 gün daha önceden yemediği bişey verme, bişey olursa bilki yumurtadan.. ben artık baya kahvaltı yaptırıyorum.
valla canım benim minikte 3 tutam saç var hiç kurutmuyorum, havlu işimi görüyor..

canım zaten ilk defa veriyorsan o kadar yeterli, 3 gün de bekle, bak bakalım alerjik bi reaksiyon yoksa, vücutta dökülme yoksa, 2 günde 1 arttırabilirsin miktarı. ben şuan 2 günde 1, bütün yumurta sarısını veriyorum, ama ben de öyle 1 kaşıkla başlamıştım. yanında daha önceden yemediği bişey verme, hatta bu 3 gün daha önceden yemediği bişey verme, bişey olursa bilki yumurtadan.. ben artık baya kahvaltı yaptırıyorum.
valla canım benim minikte 3 tutam saç var hiç kurutmuyorum, havlu işimi görüyor..
erkek olunca sorun yok bence saçta , zeynep in de arkada pek yok döküldü ama konaktan dolayı kafasının üstüne sürekli zeytinyağı sürdüğüm için üst taraflar uzadı canlandı:KK1: aslında yarın da çorbaya kıyma katmayı düşünüyordum kıymayı sende 3 kere mi çektiriyorsun? ben blendır kullanmıyorum un eleğinde süzüyorum elimle eziyorum kıyma biraz zor olacak anlaşılan , zaten diline gelen taneleri iteliyor, bi de dün verdiğin kemik suyuna sebze çorbası tarifini denemek istiyorum, ben et tavuk balık yemediğim için tadamam da insallah kızım benim gibi kıl tüy bir insan olmaz.
aslında yazarken de egenin saçının olmadığı aklıma geldi:KK9:

erkek olunca sorun yok bence saçta , zeynep in de arkada pek yok döküldü ama konaktan dolayı kafasının üstüne sürekli zeytinyağı sürdüğüm için üst taraflar uzadı canlandı:KK1: aslında yarın da çorbaya kıyma katmayı düşünüyordum kıymayı sende 3 kere mi çektiriyorsun? ben blendır kullanmıyorum un eleğinde süzüyorum elimle eziyorum kıyma biraz zor olacak anlaşılan , zaten diline gelen taneleri iteliyor, bi de dün verdiğin kemik suyuna sebze çorbası tarifini denemek istiyorum, ben et tavuk balık yemediğim için tadamam da insallah kızım benim gibi kıl tüy bir insan olmaz.
aslında yazarken de egenin saçının olmadığı aklıma geldi:KK9:

hehehe keltoş oğlum :)) ben de çok zeytinyağı sürdüm konak için ama tık yok :))
canım valla kıymayı 3 kere çektirmek hiç aklıma gelmedi, ege yiyiyor taneli, hatta kıymaya bayılıyor.
ah canım dünyanın en güzel lezzetleri; et, balık; valla çok şey kaybediyorsun.
ama benden sana bir tavsiye, şimdi olmasa da kızın büyüdüğü zaman aklı yeterken onunla aynı sofrada bunları yemek zorundasın. et ve balık çok çok önemli gıdalar. eğer kendi yemediğin birşeyi kızına yedirmeye çalışırsan, emin ol yemeyecektir :KK43:( bence sen de yavaş yavaş başla bunları yemeye. herkesin seveceği bir et kısımı, bir balık türü vardır.
kemik suyuyla sebze ve çorba yap mutlaka, çok faydalı.

Arkadas 7 aylık bir bebek aksam 6dan bu saate kadar nasıl uyumadan durur anlamıyorum:s

Peki 7aylık bebek 21 saat nasıl aç durur??
Bunu duyan beni kötü anne sanıyo ama böyle bi bebek var. Açmıyo ağzını
Artık sinirlerim laçka oldu

Kizlar daha otokoltgu almdk. Artk kullanablrz heralde dimi? Siz kullnyr musunuz? Dun baktk da fiyat araligi genis. Hangi ozellkler onmli? Alirken neye dikkat etmk lazim hic bilgim yok yardmci olur musunuz

Anılin bebek çıkarmadı ama benım oğlum da aynı durumda yeni çıktı dişler ama durumda bit degisiklik yok malesef.

Benim oglumda oyleydi cunku agzini kilitliyordu kesinlikle acmiyordu disi cikti rahatladi simdi aciyor agzini cok sukur bide bi iki kasik zorlamistim galiba huy kalmisti 3 gun agzina birsey surmedim unuttu bibrronda almiyordu artik aksam muhallebisini biberonla iciyor masallah darisi sizlerin basina ama buyume ataklarindan olabilir ek gida kolay bi olay degil geciste zorlanuyorlar galiba...disimiz cikti emerken kirttt diye isiriveriyor :KK43:((

Kizlar meraba . Bebisleri disari ciktiginizda nasil uyutuyosunuz .bizim bayagi problem oluyoda . Evdeyken sikinti yok birlikte uzaniyoruz emiyo bazen bazen biberonla iciyo sonra emzigini alip yan donup uyuyo bende yanindayken sikintiyok. Ama disarda beni mahvediyo uyumuyo surekli kucak istiyo bebek arabasinda 10 dkkadan fazla durmuyo sinirli biraZda kizim saolsun . Napicagimi sasirdim artik uykusu varken kimseyede gitmez babasinda bile zor duruyo uyku gelince

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebegin kac aylik oldu? Ek gidaya baslayinca kahvaltilarinda iyi haslanmis yumurta sarisi verebilirsin. Ceyrekle basla bir hafta ceyrek ver mesela zamanla artir. Benim oglum 1 yumurtanin sarisini yiyor su an.
Sac kurutma mak kullanma kesinlikle direk radyasyon. Ben kendim bile cok zorda kalmazsam kullanmiyorum. Iyice kurula havluyla zaten yaz gunu bisey olmaz bi sürede rüzgara cikarma banyodan hemen sonra.

Kemik sularina kiymaya nasil basladiniz kizlar kacinci ayda? Ben dün ilk defa tarhana corbasina 1 cay kasigi et suyu koydum. Kiymayi kendiniz mi bicakla cekiyorsunuz? Bide taze aldiginizi mi yapiyorsunuz dondurucudan cikan olur mu?
Kemik Suyunu kemik mi aldiniz kasaptan kac saat hasladiniz? Gercek kemik suyu 12 saat mi 18 saat mi pismeliymis sanirim bide düduklu olmazmis devamli su rkleye ekleye kaynatilirmis gibi bisey vardi bilen var mi bunuda bi arastirmak lazim.

Kizlar daha otokoltgu almdk. Artk kullanablrz heralde dimi? Siz kullnyr musunuz? Dun baktk da fiyat araligi genis. Hangi ozellkler onmli? Alirken neye dikkat etmk lazim hic bilgim yok yardmci olur musunuz

elifcim ben şimdiye kadar anakucağı olan oto koltuğunu kullandım 0-9 kg. başlangıç o. evde anakucağı olarak kullandım, arabada güvenlik için oto koltuğu olarak. kraft markaydı çok memnundum. ama artık sığmıyor. sonra da 9-18 kg. var. ben de şimdi ondan bakınıyorum. ben 2. el tercih edicem, sahibindene bakıyorum. ben bilindik bir marka tercih edicem, kraft ya da chicco arıycam. güvenlik ekipmanı olduğu için yerli marka veya adı sanı bilinmeyen bişey almıcam. sıfır ürünler pahalı ama 2. eller uygun. zaten oto koltuğu arabada duruyor öyle hergün kullanılmıyor bu da temiz 2. el bulabilmenin iyi yanı :))

Kizlar meraba . Bebisleri disari ciktiginizda nasil uyutuyosunuz .bizim bayagi problem oluyoda . Evdeyken sikinti yok birlikte uzaniyoruz emiyo bazen bazen biberonla iciyo sonra emzigini alip yan donup uyuyo bende yanindayken sikintiyok. Ama disarda beni mahvediyo uyumuyo surekli kucak istiyo bebek arabasinda 10 dkkadan fazla durmuyo sinirli biraZda kizim saolsun . Napicagimi sasirdim artik uykusu varken kimseyede gitmez babasinda bile zor duruyo uyku gelince

canım benim bebeğimin uyku eğitimi var. bi tane uyku arkadaşımız var, gece falan hep onunla uyuyor. eğer dışarı çıkacaksam da yanıma alıyorum, uyuyacağı zaman eline veriyorum, onunla konuşurken uyuyor. ben uyku eğitimi vermenden yanayım.

canım benim bebeğimin uyku eğitimi var. bi tane uyku arkadaşımız var, gece falan hep onunla uyuyor. eğer dışarı çıkacaksam da yanıma alıyorum, uyuyacağı zaman eline veriyorum, onunla konuşurken uyuyor. ben uyku eğitimi vermenden yanayım.[/QUOTE]

Oyuncagi nasil alistirdin cnm uyku egitimi bnde istiyorum oyuzden alistirmiyorum sallamaya falan

X