2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canm hayirli olsn ayni seyi yasiyorm tam 2 aydir seni cok iyi anliyorm krese vermek istemiyormusun aslnda kres egitimleri daha kaliteli benm fikrimce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gerilme hemen canım. herşey olur.. daha zamanın var, ayarlanır herşey...
ben de ayça'ya katılıyorum kreş de araştır derim.

Kreşe vermek daha çok işime gelir ama hiç düşünmedim ıfak diye
18 aydan önce almıyorşar diye biliyorum ne bileyim öyle sansım var mı
Kafam karıştı şimdi. Ama çok ufakşar yaa ev ortamı birebir daha iyi değil mi???

Canm bebek bakimevleri var 0-2 yas ben bulmiustm fiyatida 650 tl hicbisi degil fakat kres ile is ve ev cok zıt krese verip ise yetismek zor akssm onu alip eve gelmek imkansiz gibi idi bende bu yuzden askiya aldm isimi esim seneye basla ise dedi evi tasiyalim dedi dogrusu bu cnki bebek bakimevleri ruhsatini heryerdr yok genelde dsha cok zengn muhitlerde var dikkat et kres adi altinda el altndan bebek bakabikiyorlar muhakkak incele arastir canm ve kres egitimi inan bakicidan kat kat iyi daha erken knsp yurumesi okumasi kalablik insan icine alismasi uyku yemek duzeni daha garantili ben gidip gordm cok sahanes idi bakaici ister 1,500 bebek bakimevi ise 650-700

Ay istanbl ne kadar pahaliymis.
Antepte yarm gun baktiriyorum 500 tl
Bendende guzl bakiykr. Cocuklari 3 yasndayken satranc bile ogrettiler. Smdi cagan turnuvalara bile giriyor
Kiymetini bileyim bari bakicimizn...zaten abla kardes gibi olduk..yan apt. Da oturuyor.ona goturuyorum ..

Off yaa... Bnde stres oluyrm dusunnce eylulde nasil brakip gdecem dye. Gerci kv bkcak ama ilk torun acemiler eski kafali nasil yapar becerrmi aglaysim geliyor ( Bakiciya vermenn avantaji deneyimli olmasi ve sen ne dersen onu yapmasi. Ama nerden bulcan nasil guvencen.. Kv ise deneymsiz ve aklina eseni yapar yedrrmi dye dsnyrm. Ama icim rahat olur emin ellerde diye

amaaan ne zor is bu ya

Kizlar kv leri b kadar kucmsemeyin ne de lsa nlarda cocuk buyuttuler. Sizlerde rehberlik edersiniZz olur biter..
Fazla pimpiriklenmemek gerekiyor...o zaman hersey ck daha kolay oluyor.
Benm arkadasim var oyle aman onu yapmim aman b zararli aman bu soyle...kiz oyle yiprandiki...ben caganida akisina biraktim aycayida birakiyorim. Valla..

Bu arada meltemn hesabi neden pasif....

Facebook grubu kurup burdan duyurduğu için muhtemelen yasak çünkü burdakileri oraya çekmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kucumsemek degil esra bu. Endiselenmek sadece sen iki cocuk buyutmssun benim daha ilk. Ve daha hic birakmdm yanndaydim elbette baslarda biraz streslenmem normal. Akisina birkmama biraz daha zaman var yani.

Kv ye gelince eski usullerle cicuk buyurmsler sonucta. 40 i cknca neker neler yedrmsler anlatti. O yuzden dyrm.

Son düzenleme:

Canim ayni endişeleri bende tasiyorum hernekadar eski usul olsada canlari kanlari bir yabancidan daha iyi bakacaklarini dusunuyorum ben oyuzden 1yasina kadar brbegimleyim 1yasindan sonra zararlilar listesi baya azalıyor daha icim rahat olacak bide yapilmamasi gerekenleri simdiden empoze et ben yapıyorum gerci esim bana ukala o kadin ka cocuk buyuttu diyor ama annelik icgudusuyle elimde olmadan yapiuorum.benim en buyuk tedirginligim baskasinin kasigini bardagini vs kullanmasi bide gereksiz ilac kullanimi bunlarsan rahatsiz oldugumu simdiden soyluyorum

Evet seni anliyorum..canm..annemde boyle yapiyor. Ama birakiyorum dert etmiyorm artik...dogru soyluyosun simdi ilk olmannin durumuda var. Ama yinede takma . Bak en guzel sekilde. Buyucekler.
Hele varya 2. Olunca iyice insan saliyor.

Gizem bende oyle tahmn ettim..

Face de giremiyorum..sadece buraya girebiliyorum

Annem ve kardeşim sabah Ankaraya gittiker. Oradan tatile geçcekler
Arabada yer yoktu bende gitmek istiyordum
Annem yer yok detşnce heveslendim içimde kaldı
Bunu gören akıllı kocam bana ve Arasa bu akşama uçak bileti almış!!
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Ablamları görcem. Orda havuz var gezeriz ederiz Arası yüzdürürüm 4 gün
Ama Arasla yalnız basıl olcak bilmiyorum

Bir de anne sütü alcam yanıma termıs çantayla 4-5 adet. Sorun olur mu acaba
Sıvı yasak ya
Arayıp sorsam mı

Ayy cnm ben haftaya sakaryadan ankaraya abime gdcz onu dsnyrdm nasi gdecez dye bide agustosts didime. Senin yazdklarni okuynca benm yolclgm hcbsy degimis :))

valla canım sorma .günlerdir aklımda hep bu var hep düşünüyorum nasıl gitcez.nasıl yapcaz diye .inşallah sağ salim yaparız yolculukları.okadar saat oto koltuğunda rahat edemez.yan tarafa yatak gibi yapım yatırırım diyorum ama ya bende uyuyakalırsam yuvarlanırsa falan diye düşünüyorum.tavsiyelerin varsa dinlerim seve seve:))sende inşallah rahat bi yolculuk yaparsın ama sakarya ankara yakın zaten değilmi?

canım annem doğuma yanıma gelirken baya sıvı şeyler getirmişti.turşu falan mesela:)kimse bişey dememiş.inşallah sana da bişey demezler.anne sütünü atcak değiller yaa

okullar tatil olmadan 5 hafta kadar okula gittim bende oğluma babnnesi baktı.valla gelmeden bende korkuyordum ama dediğn cok doğru onların da canları sonuçta.bir de bizimki gelip bizde kaldı uzakta olduu için.tabii düzen falan bozuluyor biraz ama değer yani.oğlumu hiçağlatmadı.ben yere bırakıyordum .o kucağına alıyordu.eli ağrır beli ağrır diye.hiç ağlatmadı oğlumu sağolsun.:)ama eylüle mecbur bakıcıya bırakıcam.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..siz neyi yedirip neyi yedirmemelerini söylersiniz yaparlar yani..1 yaşından sonra da biçok şeyi yemeye başlarlar zateenn

Aa güzel süpriz olmuş Anıl.. İyi tatiller foto bekleriz:)
Bence uçakta birşey olmaz canım yaa gizem de demişti galiba sıkıntı olmuyor diye..
İyi tatiller:)

Kizim grip oldu kizlar bir hastaligi atlattik derken tekrar hastalandik dun gece hic uyumadi nefes almakta guclul cekti cok bu gecede uyumamak icin direndi bizde pijamalarimizla asagi indirdik arsbayla 25 dk tur attik uyudu sukur simdi yatirdim cok yorgun hissediyorum kendimi iyi geceler

Cnm sakarya ankara 3 saat yakin. On hazrlk olck. Asil korktgm didime gitmk ama o bile sizinkinn yaninda bsy degil:) insallh sag salim gdp geliriz hepimiz.

Yatak yapmayi bende dusundum cnm. Aklma soyle bir fkr geldi hani yuvarlnrmii dyrsun ya koltklarin arasina ayni hiza olack sekikde valiz fln bsy koyup uzerine yorgan fln sarsan nasil oluur? Yani yuvarlansa bile on koltga daynir. Anlatbildmmi? İyi olurmu bilmyrm Hem zaten bagaj cok dolu olacak malum..

Haydaaa çok geçmiş olsun canım yaa biri bitiyor diğeri başlıyor iga igm ige bakılmışmıydı sizin?

Canım çok geçmiş olsun, bizde dün gece hiç uyumadık nedenini bilmiyorum ama ağlayarak uyandı korkar gibi hep, pofffffd bitmiyo dertler

Kızlar biZde bayramda sakaryA karaasuya gideceğiz kayınvalidemlere, gözümde büyüyor,bi düzenimiz var bozulacak diye korkuyorum, nehir çok zor bi bebek (hepimizinki gibi:). ) orda yedirip içeremem uyutamam diye ödüm kopuyo hiçççççç gitmek istemiyorum, ama bahane değil bu tabi gitmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…