2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar, bugün 1 tane nektarini rendeledim, çıkan suya 1 kahve fincanı da önceden yaptığım erik hoşafından ekledim, pirinç unuyla pişirdim. ılıklaşınca içine 1 yemek kaşığı combocha çayı ilave ettim. tadı ekşi olduğu için de pekmez ilave ettim, tatlı, ekşi arası bişey oldu. ege de hapur hupur yedi.
ege ishal olduğu için nektarin, erik vereyim istedim. ama onları muhallebiye sonradan ekleyince muhallebi çoook vıcık oluyor. ben de bunların suyuyla yapıyorum muhallebiyi güzel oluyor. şeftaliyi de aynı şekilde yapıyorum. onu çatalla ezip suyunu muhallebiyi yapmak için kullanıyorum, kalan taneleri sonradan ilave ediyorum.

Hahah seninki en azindan yalakalik yapio benm pasa oturmus mac seyredio ben balkonda sigara kahve umrunda dahi degilm klasik odun iste
Hakketten ya bebelerle neyse unutun gitsin:):)hahah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz ramazan ramazan icmesin be esin

Masalin Duru'nun enerjisini nasil alsam ya topragami bastrsam anlamadim gitti pehhh:)

Canım benim ya gerilme bu kadar ya boş ver bizim dışımızda kimse çocuklarımıza emek harcadığımızı düşünmüyor herkes kendi halinde bunu en iyi yapanda eşlerimiz canım benim zaten bi vukat çıkarmazlarsa laf dokundurmazlarsa işleri ras gitmez kuzum benim sen hiç canını sıkma eşinde yaptığı eşekkliği çok iyi anlayacak balımm

Ege nasıl oldu bu arada umarım daha da iyidir tatlım

Bende eşimle aram düzelir diye beklerken daha da kötü oluyor eşim sanki aramıza buz dağı inşa etmiş benim görmediğim naparsam ne edersem ulaşamıyorum en son dün msj cektim o işteydi bende asyayı emziriyordum en son ne zaman omzuna başımı koydum huzur buldum ne zaman başımı oksadın ne zaman sana bakıp sana sarılıp sakinleştim ben unuttum bunları diye öküzün bana verdiği cvp ailenle barıştığından beri sen beni unuttun oldu şok oldum yaa bilen varmı bilmiorum ama ben eşimle evlenmek için ailemi çiğnedim kaçmadım Allahın emri Peygamberin kavli ile istendim ve verildim ama ailemdeki herkesle küstüm istendikten 5 gün sonra nikahtan kendi evime geçtim nikahımda sadece babam vardı ailemden ve kuzenim sağolsun artkadaşlarımız geldi yalnız bırakmadılar bizi ve nikahımdan 7 ay sonra düğünümü yaptık erkek tarafı bilmiyordu böyle oldugunu ve düğünüme annem abim ablam ikizim teyzelerim dayım ananem falan gelmedi davetiye götürecekmişim falan filan ve böylelikle tam 2,5 yıl ailemle küstüm sadece babamla konuşuyordum hamile kaldım yine haber göndermedim onlara sonra abim benim hamile olduğumu görmüş rüyasında anne gülhanla barışalım falan demiş annem yok demiş istemiyorum ananem herkesi ikna edip aradı beni önce açmadım sonra eşim açtı ve konuştu ananem yalvardı yakardı ve o anda benim 5 aylık hamile olduğumu öğrendi sonra geçen ramazan ayında barıştık biz ben 7. aydan sonra riskli döneme girdim eşim evde olmadığı gecelerde anneme gittim erken doğum riskine karşı ve haftanın 3-4 gecesi annemlerde kaldım doğum yaptım mecburen 40ım çıkana kadar orada kaldım ve doğumdan sonra basım sıkıştığında yorulduğumda annemlere gittim kaldığım hiç bir gecede eşim evde yoktu sadece 40ımda eşim evdeyken ailemde kalmış oldum ve eşim bunu kendini bıraktığımı her fırsatta oraya koştuğumu evimide onuda yalnız bıraktığımı düşünüyor hep yalnız kaldım eskiden birbirimize sığınırdık sen artık onlara sığınıyorsun bense yalnızım diyor ve bu yaşadıklrımı ömür boyu unutmayacam hiç bir zaman bende açtığın yarayı geçiremeyeceksin sen diyor her daim ailen için beni sattığın aklımdan çıkmayacak diyor evine bak dağıldı gitti diyor düzeltemiyorsun hala lok götürüyor diyor falan filan ve ben artık çok yoruldummmmmmm

Oofff if kizlar Allah yardmcisi olsun herjesin cok uzuluyrm coooook

canım ege iyileşti sayılır az bi öksürük kaldı o da geçer herhalde yakında, çok teşekkür ederim.
ya benim eşimi biliyosunuz zaten, çok anlayışlı, çok yardım eden, çok yaptıklarımı takdir eder. her fırsatta ege'ye çok iyi baktığımı, iyi bir anne olduğumu söyler hep gururlandırır beni. o gün niye öyle yaptı anlamadım ona sinirlendim. herhalde ''anne'' diyor ''baba'' demiyor diye bozulduğu için yapıyor. her fırsatta bunları söylüyor. bu sabah işe giderken diyo ki ''meltem bu ne zaman baba dicek, ne zaman ben çıkarken ağlıcak?''. çocuğu benden iyice kıskanmaya başladı, kendi işten bu kadar ilgilenemiyor diye yapıyor herhalde bunları.

valla canım ne diyeceğimi bilemedim. eşin de haklı sen de haklısın... bence sen biraz annenlere gitmeyi bırak, bakalım o zaman eşinin ne savunması olacak? o zaman da dönüp hep oraya koşuyorsun diyemez. eğer sen annenlere gitmediğin halde, evinin düzenini, huzurunu geri getirmeye çalıştıkça aynı şeyler oluyorsa, eşin aynı tutumdaysa o zaman sen haklı olarak karşısında konuşabilirsin. ama bu bebekle gelen evre bence. hem anneyi hem babayı etkiliyor bebek... haa tamam onlar huzur, onlar can, ama anne-baba olmayı yeni öğreniyoruz, anne-baba olmak, karı-koca olmakla bir değil. çok daha farklı sorunlar ve sorumluluklar getiriyor. sakin ol canım. umarım düzeltebilirsiniz. iyi haberlerini yazacağın mesajı bekliyoruz.

kızlar hepimiz sorun yaşıyoruz eşlerimizle , herkesin farklı bir hikayesi var işte, bende yaşadığım onca sıkıntıya rağmen şuan gördüğüm muameleyi haketmeyenlerdenim, şuanda sadece bebeğimle ilgilenebiliyorum ev berbat durumda bir türlü düzen oturtamıyorum, bebek artık daha az uyuyor ben de o uyurken yemek yiyip birazcık dinleiyorum bi de aksam yemeği yapıyorum kızım uyurken oyuncaklarını kaşığını vs steril ediyorum derken uyanıyor sonra kısır döngüye devam... akşam eşim geliyor çok rahat olan işinden niyeyse çok yorgün dönüyor yatıyor yemek yiyor birazcık bebeği seviyor beni her konuda eleştiriyor en çok da zeynep e titiz davranmam nedeniyle sonra tv izleyip yatıyor, ben bozuluyorum ters davranıyorum baktım çözüm olmuyor artık sallamıyorum ,, geçenlerde görümcem sordu evlilik aşkı gerçekten öldürüyormu diye "hayır bebek öldürüyor aşkı " dedim , resmen ev arkadaışı gibiyiz özel hiçbirşey paylaşmıyoruz özel hayatımız yok zaten. aramızda bir buz dağı var gittikçe yukarı çıkıyor, şu hayattaki tek vasfım "zeynep in annesi " ve "annemin kızı" başka bir sıfatım yok şuanda. belki bu bir dönemdir diyorum ve 2. 3. çocuğu yapanlara hayretler içinde bakıyorum çocuk yapmak aşk işi sonuçta, cumartesi günü uzun zaman sonra ilk defa elele tutuştuk arabadan inince tabi 2 dk sürdü o an bile bana okadar heyecanlı geldi ki

heeeey ankaraya gelirseniz bana da haber verin bende ankaradayım, iyi gelecek bana da sizlerle görüşmek

heeeey ankaraya gelirseniz bana da haber verin bende ankaradayım, iyi gelecek bana da sizlerle görüşmek

canım ha diyince gelemem, bayramda da yolum düşmez de, eylül gibi okullar açılmadan bi gelmek istiyorum yeğenlerimi görmek istiyorum. Biri 22 temmuzda ameliyat olacak ona bile gidemicem malesef (
okul öncesi gelirsem mutlaka ankara tayfasını haberdar ederim :))

Yulaf gercekten 8.ay dan sonra mi yaa şok oldum. Ben bebe bisküvisi yapiyorum önceleri pirinç unu irmik ve tam tahil unla yapiyordum pirinc ununun besleyici degeri yok diye yulaf unu tam tahil un ve ruseym ile yaptim. 15 gündur de yulaf unlu yapiyordum ama gurme bebekte muhallebi tarifinde vardi yulaf unu bende verilebilir sanmistim. ( napim atimmi bisküvileri. O zaman ruseym ve tam tahil unda mi yasak? Cicibebesini neyle yapacaz peki

canım bu ay bilgileri genel bilgiler, artık sen vermişsin zaten, bence kakasında sorun yoksa, sindirim problemi yaşamadıysa atma ver.
beslenme bebekten bebeğe değişiklik gösteriyor bence ve doktorlar da aynı şeyi söylüyor.
ben Ege'ye balık veriyorum mesela, hiç sorun yaşamadım haa ay grubuna bakarsan yalan olmasın 8 veya 9 du.

canım ailene çok sık gitmemeye çalış bi sıra bence ama çokda eşini sallama erkeklere yüz verdikçe peşlerinden koşturkça fazlasını isterler yuvan dağılıyosa bırak o toplasın senin çabaladığını düzeltmeye çalıştığını gördükçe daha çok üstüne gelecektir tecrübeyle sabit:) msj atıp felan yüz verme sen mesafe koy o toparlasın hamilelik dönemi geçirmişsin sıkıntılı bi dönemmiş zaten sana yardım eden insanlara ihtiyacın var tabi oda kesinlikle ailendenden başkası olamaz kıskanıyo aileni galina bi dönem gitme pek hani kendini değerli hissetsin ama çokda yüz verme

İnşallah bebeğim o günler çabuk gelirde yazarım zaten 1 haftadır gitmiyordum kendi de yasaklamıştı zaten bazı nedenlerden kaynaklı bayrama kadar gitmeyecem hiç bir şekilde bayramın 1. ve 2. günü eşim gündüz çalışıyor 2. günü akşamı ailesinin yanına köye gidecez 3. gün çıkıp gelecez o zaman yarım saat otururuz diyor sonra seni eve bırakırım ben işe giderim diyor
Babamd bayramın 1. günü teksin evde gel kahvaltıya ilk torunumuz ilk gün birlikte olalım diyor ya böyle ikilemde kalmak arada kalmak çok kötü eşim kesinlikle gitmeyeceksin dedi bende tamam dedim ama kızımın ilk bayramı ve sadece evde kös kös oturacaz başka hiç birşey olmayacak

Aynen öyle canım ben çabaladıkça üzümün sapı armudun çöpü kavga çıkıyor ya ben tek olsaydım evde aniden fenalaşsaydım kimin ruhu duyavcaktı kendi mi işten gelecekti kendi ailesimi 1 saatlik yoldan altlarında araba yokken gelecekti kaynım desen Allahlık ölüyorum abi desem banane der kendi de biliyor annemler tamam yalnız bıraktılar beni ama şimd, yanımda olmaya yardımcı olmaya çalışıyorlar bi alo desem altlarında araba olmadığı halde taksiye atlayıp 5 dkkada bende oluyorkar doğumum acil olmuştu benim ve annemdeydi eşyalarım anne dedim ben doğuma gidiyorum gelin dedi ben yatış işlemlerini hallettim eşimle tam asonsöre yöneldik 5 dk sonra yanımdalardı ameliyata girmeyi bırak odama gitmeden geldiler evleri 30 dk hastaneye kendi abisini doğumdan çıkınca aradı yürüyerek 5 dkkalık mesefade olan abisi gece 12 gibi geldi görmeye ben 5,5 tu ameliyattan çıktım annesi kıskançlığından annem bana bakıyor diye 40ımı burnumdan getirdi eşimi doldurdu sürekli ama eşime göre öyle birşey yok dediğin gibi beni paylaşmak istemiyor sürekli kıskançlık yapıyor ama farkında değil bunların mesela annemlerdeyim abim kek istiyor benden yapıyorum işte arıyor beni napıyorsun diye bende kek yapıyorum diyorum hemen bana abin isteyince yaparsın ama bana yapma sen falan filan surat asıyor teli kapatıyor küsüyor benimle yaa kaç kere sabahın 5ide kek pasta sıkma istedi üşenmedim kalktım yaptım hamur kızartması ister keç olursa olsun yaparım bunları düyorum bana sende 1-2 defa yaptın ama hep yapmış gibi gösteriyorsun diyor yani nasıl bu durumdan çıkacam ne yapacam bilmiyorum beynim durmuş gibi sanki

canım baban sana düşkün anladığım kadarıyla, sen aç telefonu babanla konuş, ''baba evde bazı ufak sorunlarımız var, onları halletmeye çalışıyoruz, 3. günü uğrayacağız..'' de baban anlar bence, anlayışlı bir adama benziyor. kaldı ki her aile kızı veya oğlu evinde rahat etsin, huzur bulsun ister, böyle durumlarda geri adım atarlar. tabii babanlar da haklı seni çağırmakta, ama şuan öncelikli durum bence kendi evinin düzenini sağlamak, eşinle eski samimiyeti ve huzuru yakalamak ki kızına çok daha düzenli ve güzel bir aile verebilesin.

Son düzenleme:

iyi düşündün canım valiz işini .oto koltuğunu öne koyarım uyuyacağı zaman.kendi valizini de araya koyarım.üstüne de yastık koyunca tamamdır.gene de zor bi yolculuk olucak .her yola çıkışımız 20 saatten fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…