Allah Herkese bu duyguyu nasip etsin gerçekten harika bi duyguymuş ama hamileliğim de bu kadar sıkıntı çekeceğim hiç aklıma gelmezdiii mide bulantısı yanma 5. haftadan beri geçmeyen baş ağrısı ne uyku ne yemek herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum evimden bile tiksiniyorum zaman zaman Allahım ne zormuşş ne ilaç ne bişey hiç biri fayda etmiyor ama inşallah bu günler geçecekkkkkkk (((((((((
yaşadıklarını oğlumda okadar yaşadımki hastaneyi ev etmiştik artık serumlar olmasa beslenemiyordum 4 ay hiç geçmedi sanki
şimdi çok şükür çok zorlamıyor inşallah oğlumdaki gibi olmaz
inşallah seninkide en kısa zamanda geçer
inşallahhhhh psikolojim çok bozuldu( .. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn:26::26:
biliyorum çok zor bir durum :26:
benim dokuz ay çeken arkadaşlarım var hepside aynı şeyi söylüyor kucaklarına sağlıcakla aldıklarında herşeyi unuttum
zaten unutmasak ikinciye cesaret edilmiyor bak bana unutmam 13 sene sürdü
bende hemen arka arkaya yaparım diyodummm ama yok yok:))) benim de bi 13 seneye ihtiyacım olucak sanırım
ben yeni adana da muzaffer şengüle gidiyorum . çok memnunum bende. alanına hakim bir kişi. bayada kalabalık oluyor ama değer diyorum
merhaba özlem kayseriden sanırım hangi dr gidiyosun
benim bulantılar bi anda kesildi bitti valla şaşırdım kaldımmm:44:
maşallah de canım
seninle doğum tarihimiz aynıymış:13:
benim bulantılarım içten içten devam ediyor.sofraya oturmak istemiyorum.
inşallah geçer benim de rahatça yemek istiyorum.
ya ben geçen gün hastanede kan sonucu beklerken doğum yapmış bi kadın geldi hastaneden çıkıyolarmış bebeğe iğne yaptılar bana ilk sorduğu şey kan uyuşmazlığı varmı dedi evet dedim dikkat et dedi neden dedim sarılık riski fazla oluyo çok kötü bişeymi dedim hayır değil ama dikkat et dedi aptal korkuttu beni.
ama annemle babamında kanı uyuşmuyo gayet normaliz biz valla
benim bulantılar bi anda kesildi bitti valla şaşırdım kaldımmm:44:
kızlar masallahh teker teker gelın uleeeennnhepınızı eklıyorum sımdııı hucum yaptınız bana bı andaaa hosgeldı yenı gelen arkadasımız ...boyle eksiksiz yazın canımı yıyın dagıtırım ulen hepınızııı
canım ınankı su lısteden bırılerını sılmek cok zoruma gıdıyoooallah sabır versın işallah
sat 6 mart unutmuşum yazmayıcanım yaşım 27 3.bebegim kayseriden eklersen sevinirim