2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam bende aralık annesi olmaya adayım
doğum 30 aralık ama sezeryan olacağı için 20 aralıkta olacak
32 yaşındayım bir oğlum var 13 yaşında yarışmacı arkadaşlara başarılarder gibi oldu
inşallah hepiniz için herşey güzel gider sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı

Allah Herkese bu duyguyu nasip etsin gerçekten harika bi duyguymuş ama hamileliğim de bu kadar sıkıntı çekeceğim hiç aklıma gelmezdiii mide bulantısı yanma 5. haftadan beri geçmeyen baş ağrısı ne uyku ne yemek herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum evimden bile tiksiniyorum zaman zaman Allahım ne zormuşş ne ilaç ne bişey hiç biri fayda etmiyor ama inşallah bu günler geçecekkkkkkk(((((((((

yaşadıklarını oğlumda okadar yaşadımki hastaneyi ev etmiştik artık serumlar olmasa beslenemiyordum 4 ay hiç geçmedi sanki
şimdi çok şükür çok zorlamıyor inşallah oğlumdaki gibi olmaz
inşallah seninkide en kısa zamanda geçer

inşallahhhhh psikolojim çok bozuldu ( .. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn:26::26:

inşallahhhhh psikolojim çok bozuldu ( .. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn:26::26:

biliyorum çok zor bir durum :26:
benim dokuz ay çeken arkadaşlarım var hepside aynı şeyi söylüyor kucaklarına sağlıcakla aldıklarında herşeyi unuttum
zaten unutmasak ikinciye cesaret edilmiyor bak bana unutmam 13 sene sürdü

bende hemen arka arkaya yaparım diyodummm ama yok yok:))) benim de bi 13 seneye ihtiyacım olucak sanırım

bende hemen arka arkaya yaparım diyodummm ama yok yok:))) benim de bi 13 seneye ihtiyacım olucak sanırım

valla ben halimden çok memnunum hatta iyiki arayı uzatmışım diyorum ama ben hiç istemeyeceğim sanıyordum bir anda düşürdü rabbim aklımıza şimdi ilk çocuk gibi bekleniyor kendileri
abisi babası ve annesi dört gözle onu bekliyor
ama genelde arka arkaya olanları makbul oluyor

iyi geceler inşallah yarın kontrolümde iyi haberler alırım benim için dua edersiniz dimi :26:

ben yeni adana da muzaffer şengüle gidiyorum . çok memnunum bende. alanına hakim bir kişi. bayada kalabalık oluyor ama değer diyorum

Bende muzaffer şengülü duydum çok iyi diyorlar o doktor için ama randevulu çalışmıyor işte gidiyorsun ne zaman alırsa benim öyle bir vaktim yok eşimden kaynaklı sürekli gelip bekleyemez bende bu aralar tek çıkamıyorum ama bende doktorumdan çok memnunum bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş :)

benim bulantılar bi anda kesildi bitti valla şaşırdım kaldımmm:44:

maşallah de canım
seninle doğum tarihimiz aynıymış:13:
benim bulantılarım içten içten devam ediyor.sofraya oturmak istemiyorum.
inşallah geçer benim de rahatça yemek istiyorum.

maşallah de canım
seninle doğum tarihimiz aynıymış:13:
benim bulantılarım içten içten devam ediyor.sofraya oturmak istemiyorum.
inşallah geçer benim de rahatça yemek istiyorum.

bende çok kötü oldum hatta dün akşam bile çok kötüydüm ama bu sabah uyandım tık yok hala öyle yedim içtim özellikle canım sadece patlıcan istiyo deli gibi hemde maşallaahh :)
geçer canım seninde yakında inşş :)

Cahil inan çok. araştırmadan hiç kafaya takma canım.İğne yapıyorlar o kadar.Muhakkak eşinde bilsin iğne yapılacağını,olurda ani bir doğum oldu ve başka hastaneye gidersen eşin söyler.Sarılık riski her bebekte var=)hiiç düşünme canımcım

canım yaşım 27 3.bebegim kayseriden eklersen sevinirim

rabbime çok şükür kızlar ben en fazla 6 kez çıkarmışımdır zaten diğerlerindede pek olmadı bulantım ama çok kötü bişy allah hepinizin bulantısını hemencik kesiversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…