2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
İyi akşamlar kızlarr:)
haftaya 12. Haftama giriyorum. Doktor 12. Haftada artık yüzüstü yatmıycan dedi. Ama gece uyurken farkına varmadan yatarsam? Karnım büyüyünce dönemem zaten de ilk haftalarda onu nasıl ayarlayabilirim?

ben şimdi bile yatınca ağrı oluyo ya çok kötü farketmeden dönüyorum gece nasıl engellicez hiç bilemiyorumm bende onu düşünüyorumm:44:

slm arkadaşlar düşük yapan arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum.. bursalı arkadaşlar bende bursalıyım ama evleneli 8 ay oldu ve ankaradayım bursamı çok özledim eşimin tayini belki çıkarsa bende bursada doğum yapmak isterim ama küçük bir ihtimal bu benim bir çok arkadaşım ve ablam dorukta doğum yaptı kalabalık ama memnun kalmıştık doruktan bahar hastanesine gelince orasıda çok kalabalık devlet hastanesi gibi olmuş diyorlar doğum yapıpta memnun olanlarda var ama . bir arkadaşımda acıbademde doğum yaptı doğum öncesi ve sonrası ben kaldım yanında doktoru dışardandı ama doğum sırasında bir ilaç gerekti ve hastanede yoktu başka hastaneden getirene kadar arkadaşım doğum yaptı zaten sadece gösterişli ve pahalı bir hastane bence ben bursada doğum yapma durumum olursa büyük ihtimal doruk hastanesini tercih ederdim yenidoğan ünitesi var çünki ablamın bebeği bir kaç gün yoğun bakımda kalması gerekti ve ekstra bir ücrette ödenmedi.... ankaralı arkadaşlar doktor ve hastane konusunda bilgi verirlerse sevinirim ankarayı çok ii bilmiyorum

Ben varım gizemmm.doğumdan sonra anneye iğne yapacaklar

Benim var tatlim

ya ben geçen gün hastanede kan sonucu beklerken doğum yapmış bi kadın geldi hastaneden çıkıyolarmış bebeğe iğne yaptılar bana ilk sorduğu şey kan uyuşmazlığı varmı dedi evet dedim dikkat et dedi neden dedim sarılık riski fazla oluyo çok kötü bişeymi dedim hayır değil ama dikkat et dedi aptal korkuttu beni.
ama annemle babamında kanı uyuşmuyo gayet normaliz biz valla

Cnm bu bnm 3. Gebeligim ama 2. Dogucak Allah'in iznyle :) 3 yasnda bi kizin var ve onda sariligi yasadik evet hastanede kaldi 1 gece ama korkulcak bisi diil cok sukur.. Dogum yaptktan snra (her dogumdan snra) igne yicekdin popodan:) onu ztn drun takip ediyo olucak :)

ayy canım rahatladım valla teşekkürler kadın dünyanın en felaket şeyi gibi anlatınca ödüm patladı :)

ayy canım rahatladım valla teşekkürler kadın dünyanın en felaket şeyi gibi anlatınca ödüm patladı :)

Hic korkma cnm Allah hastalik vermesn bunlar gecici seyler nasi olsa :) birz bnde o donem uzulmustum bi turlu neden gecmedi die ama eninde sonunda geciyo gidiyo :)
Kizlar bu arada bnde ileri derecede mide yanmasi var bide bogazm yanio sanki hep buz gibi su iciorum agzim hep kuru ve midem bi tuhaf icim yaniyo sanki cok rahatsz edici yaa napim szce

bende aynı durumdayım, ağzım hep kuru oruçluymuşum gibi.
buz gibi su içiyorum meyve yiyorum birde domates -peynir- zeytin :/
tatlı falan hiiç yiyemiyorum.
bu akşam iki kere çıkardım çok kötüyüm.

yemek yiyebiliyorsan az yemeye çalış miden çok dolu olmasın bende de vardr dolu olunca daha çok yanıodu. şimdi pek bişiy yiyemiyorum bulantılardan yanma geçtiii midem boş olunca. Araada sırada soda iç çok içme tabii he birde karbonatlı suda içebilirsin bi zararı olmaz.

Yemek yiyebiliyorum fakat yedikten sonraki rahatsizligi tarif edemem onceki gebeligimde boyle bisi yasamamistm sadece son haftalar midem yaniyodu demekki her hamilelik gercktn birbirne benzemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…