- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
Cahil inan çok. araştırmadan hiç kafaya takma canım.İğne yapıyorlar o kadar.Muhakkak eşinde bilsin iğne yapılacağını,olurda ani bir doğum oldu ve başka hastaneye gidersen eşin söyler.Sarılık riski her bebekte var=)hiiç düşünme canımcım
Masallah de cnm dilini isir :) nazar edersin kendi kendine :) ben ne zaman soyle boyle desem aksamina hasta oluyom :)
mrb kızlar aranıza yeni katıldım:)))bende 11 haftalık hamileym sizin hamislik nasi gidiyo bakalım....:emirbebek:
günaaaydınnnnnnnn :)
ay maaşallah cinsiyet söylemediler mi canım
haftaya kontrol 2li test için mi
ıkılı test falan yaptırmıcam canım ben cunku ne olursa olsun bebegımın hayatını sonlandırmıcam bu testler cokda guvenılır degıl hem bısey cıksa bıle tedavısı mumkum olmuyo
günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım keyifler bulantılar nasıl biz işteyiz çalış çalış bakalım 9 ay nasıl geçecek aslında 7 ay diyelım
aynen cnm hamileliğimi evde geçirmeyi çok isterdim ama mecburuzolsun minik meleklerimiz bizle olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza
Kızlar ben facebook grubunu bulamadım
Nbr taze annisler nasılsınz bakalım aranızda en kücük anne bnm sanırm18 yasında tüp bebekle ilk hamılelıgm