2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba kızlarr benım bulantılar 9. Haftada kesilmişti cok şükür kızlar şuandada iştahım cok açıldı deli gibi yemeye başladımm..ilk 3 ay dan sonra kesilir diyorlar dı gerçekten öyleymiş :KK1::KK1:
Haberiniz olsunn kilolar bizi bekliyorr:KK1::KK1:

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım keyifler bulantılar nasıl biz işteyiz çalış çalış bakalım 9 ay nasıl geçecek aslında 7 ay diyelım :KK9::KK9:

Cahil inan çok. araştırmadan hiç kafaya takma canım.İğne yapıyorlar o kadar.Muhakkak eşinde bilsin iğne yapılacağını,olurda ani bir doğum oldu ve başka hastaneye gidersen eşin söyler.Sarılık riski her bebekte var=)hiiç düşünme canımcım

sorma canım ya bilmeden etmeden insanı panik yaptırıyolar valla.eşimede söylerim evet haklısın teşekkürler :)
Masallah de cnm dilini isir :) nazar edersin kendi kendine :) ben ne zaman soyle boyle desem aksamina hasta oluyom :)

maşallaaahhh :KK9::KK9:

Gunaydınnnnnnnnn
Kussakta öğürsekte başımızda dönse ağlasakta
Bebişlerimizle beraber sağlıkla bu yolda yürümeye devammm

günaydın hamişler
bişey sorucam benim bazen başım uyuşuyo ve kalbim çarpıyo daha sonra konuşmaya halim kalmıyo ve bayılacak gibi oluyorum resmen uyuşuyorum böyle bişey sizde de oluyomu yoksa bende mi bi anormallik var

ıkılı test falan yaptırmıcam canım ben cunku ne olursa olsun bebegımın hayatını sonlandırmıcam bu testler cokda guvenılır degıl hem bısey cıksa bıle tedavısı mumkum olmuyo

mantıklı aslında bende rabbim ne verirse versin kabulum ama bilmiyorum yaptırmayım mı yaptırayım mı

Dun aksam kontrolumuz vardı 8+5 gunluguz. Bebegimizin boyu 2 cm olmus , dr 2 hafta sonra tekrar cagırdı. Onu gormek kalp atısını tekrar seyretmek cok guzeldi.

arkadaşlar Antalya'da olan var mı aranızda? Varsa hangi doktorlara gidiyorlar acaba? Ben Yaşam Hastanesine gidiyorum ama sanki içime sinmeyen bir şeyler var. tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım keyifler bulantılar nasıl biz işteyiz çalış çalış bakalım 9 ay nasıl geçecek aslında 7 ay diyelım :KK9::KK9:

aynen cnm hamileliğimi evde geçirmeyi çok isterdim ama mecburuz :KK70: olsun minik meleklerimiz bizle olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza :KK70:

aynen cnm hamileliğimi evde geçirmeyi çok isterdim ama mecburuz :KK70: olsun minik meleklerimiz bizle olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza :KK70:

doğru söylüyorsun canım aman bızede spor oluyor zaten ınsallah su 6 ay konunu bız doğurana kadar cıkarda bebişlerimizle bol bol zaman geçiririz

Kızlar ben facebook grubunu bulamadım

canım facebook topiğinin sahibi benım ben öğleden sonra eklerım buraya bızım salak şirket yenı yasaklama koydu o yüzden öğlen bırde sabah gırebılıyorum :KK34:

Nbr taze annisler nasılsınz bakalım aranızda en kücük anne bnm sanırm :KK1:18 yasında tüp bebekle ilk hamılelıgm

X