Yarin yazarsin canim doktorun ne dicek merak ederim insallah guzel haberlerle doneriz
Yarin gidicem dusurmek icin ilac verecekler doktorum sebebini arastiracagini soyledi bakalim ama tarifi mümkün olmayan bir aci allahim sizlere yasatmasin bebislerinizi size bağışlasın
Hilbar canım beni listeden cikarirsan sevinirim bugun gittik bebegimin kalp atisi durmus
Ayyy yerim ben seni cok datluuu maşallah
Allah sağlıkla kavuştursun sizi.
Yerim yer yerrrrrr
Hilbar canım beni listeden cikarirsan sevinirim bugun gittik bebegimin kalp atisi durmus
canımm üzüülme lütfen kendini yıpratma yine olur inş..
neden oluyo peki bi
Yarin gidicem dusurmek icin ilac verecekler doktorum sebebini arastiracagini soyledi bakalim ama tarifi mümkün olmayan bir aci allahim sizlere yasatmasin bebislerinizi size bağışlasın
canım çok çok çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın inşallah. yapabileceğim bir şey varsa mutlaka söyle.
kızlar aranızda kurtköy emsey hastanesine giden var mıı??
geçmiş olsun canımgünaydınnnnnn :)
o kadar bulantının üstüne bide ayak parmağım çatladı hiçbişey yapılamadı ilaç alamıyorum ve kıvranıyorum sadece sargılı bi bu eksiktii
hayırlı olsun canımmerhaba arkadaşlar ben de 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ama bu hafta kalp atışı duymaya gidicem. Umarım duyarımİkinci bebişim olacak kısmetse. ben henüz kilo almadım ama acayip bir şişkinlik ve hazımsızlık var karnımda. sanki 1,5 değilde 6 aylık hamile gibiyim. umarım bu durum geçicidir yoksa 9. ayımda düşünemiyorum. bu durumda olan var mı acaba?
kızlar bugun doktora gıttık gormenız lazımdı cok komıktı kıpır kıpır yerınde durmuyo hıperaktıf mı olucak ne allaha sukur hersey yolunda bı aksılık yok haftaya carsamba kontrole gıdııcem ınsallah o zaman cınsıyetını soyler =)
ay kızlar dün annelr gnüydü bebğimi gördüm rüyamda ve midem hiç buılmadı hediye verdi sanki bana ve...bu sabah saat 5 te uyndım çilek istedi cnm allhtan evde vrdıı..otrdum bir güzel yedimm..ilk aşermmi yaptımçok ttatşıydı ama ya..il önce rüymada gördüm sorna bu duruma geldik işte:)))
mrb kızlar aranıza yeni katıldım:)))bende 11 haftalık hamileym sizin hamislik nasi gidiyo bakalım....:emirbebek:
Benim teyzem gidiyor. Soracağın bir şey varsa senin için ona sorarım ama onun durumu çok farklı.
Çocukken yanlış aşıdan çocuk felci oluyor ve beden altı tutmuyor. Protezleriyle yaşıyor. DRr'lar çocuğun olmaz olmaz dedi. Yüce Allahım onun dualarını kabul etti ve şuan 3 aylık gebe. Risklide olsa çok mutlu.Bu uğurda ölürüm diyor çünkü=((
dvm ettiğine göre memnun sanırım doktorundan hangi doktormuş öğrensene cnm sana zahmet.
teyzenede Allah şifa versn kolay doğumları olsun inşaAllah bebeğini büyütmeyi nasip etsn Rabbim nasip eettiyse vardr bi hayır herşey çok güzel olur inşaAllahhh
Amin canım çok sağol. Hepimiz için inşallah. O aslında yakacıkta oturuyor. akülü sandalyeyle gittiği için yani yakın olduğundan Emseye gidiyor.Başak yere gitmeye aküsü yetmiyor. Ama ben sorarım yarın sana mesaj atarım cnm
bende öyleyim canım ya.gözlerim akıyor bir yandan,burnum akıyor nefes alamıyorum.evet ilk 3 ay vermiyoor doktor.Tek kötü yanı erken doğum riski oluyormuş.dikişlere birşey yapacağını sanmam.sıkmı oluyorsun nezle
mrb cnm evt kayseri:)dunya hast. aynur simura gidyrm cnm...
gizemcim gecmis olsun. benim de bugun sol diz kapagimda agri var. yuruyusumu kisitliyo. hamilelikle bir ilgisu var mi diye dusunurken senin mesajini gordum.
arkadaslar aranizda eklem agrisi baslayan var mi?