2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Yarin yazarsin canim doktorun ne dicek merak ederim insallah guzel haberlerle doneriz

canım biz bugün doktorumuza gittik pıt pıt kalp atışlarımızı duyduk 1cm olmuş bebeğim çok mutlu oldum doktor akıntı için ilk rengini sordu kanama gibi değilse sıkıntı yok dedi.siz naptınız ne dedi doktorunuz? iyimi bebiiiş

Yarin gidicem dusurmek icin ilac verecekler doktorum sebebini arastiracagini soyledi bakalim ama tarifi mümkün olmayan bir aci allahim sizlere yasatmasin bebislerinizi size bağışlasın

Allah sabır versin güçlü ol lütfenn başka dicek bişey bulamıyorumm :/

Hilbar canım beni listeden cikarirsan sevinirim bugun gittik bebegimin kalp atisi durmus

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi okudum daha önce bende düşük yaptım ne kadar zor olduğunu biliyorum Rabbim sabrını versin ama herşeyde vardır bir hayır kendini çok yıpratma ki en kısa zamanda yine anne olabilesin.

:KK5:

canımm üzüülme lütfen kendini yıpratma yine olur inş..
neden oluyo peki bi
Yarin gidicem dusurmek icin ilac verecekler doktorum sebebini arastiracagini soyledi bakalim ama tarifi mümkün olmayan bir aci allahim sizlere yasatmasin bebislerinizi size bağışlasın

canım çok çok çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın inşallah. yapabileceğim bir şey varsa mutlaka söyle.

Son düzenleme:
o kadar üzüldüm ki ama belki de böylesi hayırlı senin için Rabbim sana en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşaallah.

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum arada girer bakarim guzel haberlerinizle sevinirim dikkat edin kendinize ve bebisleinize dee

mbr aralık anneleri. uzun zamandr yazamıyodum başlarda burdaydım bulantıyla başım dertte bnmde ama bu aralar brz daha iyim sanki öğleden snra fazla bulanmıyo ama bişi yiyemiyorum besleyemiyorum miniğimi... cinsiyet en erken kaçıncı haftada belli olur acaba çok merak ediyorum nedense:)) bide ultrason bebeğe zararlı diyolar doğru mu.. eşim o yüzden sık sık gitmek istemiyo. 14 haftalıkken gideliz dio en son gttiğimde 9 haftalıktı. ama eli ayağı belli oluyomuş ya artık çok merak ediyorum:))

Canım Allah sabır versin. Gerçekten çok üzüldü. Burda hepimiz birbirimizi gerçekten benimsiyoruz çünkü. Aralığa kadar bizde burada olursak eğer sende yine iyi haber duyarsan bizimle paylaş. Allah yardımcın olsun canım

kızlar aranızda kurtköy emsey hastanesine giden var mıı??

Benim teyzem gidiyor. Soracağın bir şey varsa senin için ona sorarım ama onun durumu çok farklı.
Çocukken yanlış aşıdan çocuk felci oluyor ve beden altı tutmuyor. Protezleriyle yaşıyor. DRr'lar çocuğun olmaz olmaz dedi. Yüce Allahım onun dualarını kabul etti ve şuan 3 aylık gebe. Risklide olsa çok mutlu.Bu uğurda ölürüm diyor çünkü=((

günaydınnnnnn :)
o kadar bulantının üstüne bide ayak parmağım çatladı hiçbişey yapılamadı ilaç alamıyorum ve kıvranıyorum sadece sargılı bi bu eksiktii:KK14:
geçmiş olsun canım :KK54:bulantın geçmiş sevindim :nazar: darısı bulantısı devam eden annelerin başına inşallah olmaz bir daha :KK16:

merhaba arkadaşlar ben de 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ama bu hafta kalp atışı duymaya gidicem. Umarım duyarım:KK43: İkinci bebişim olacak kısmetse. ben henüz kilo almadım ama acayip bir şişkinlik ve hazımsızlık var karnımda. sanki 1,5 değilde 6 aylık hamile gibiyim. umarım bu durum geçicidir yoksa 9. ayımda düşünemiyorum. bu durumda olan var mı acaba?
hayırlı olsun canım :KK16: bana hazımsızlık ve şişkinlikte şeftali çok iyi geldi artık akşamları karnım kocaman olmuyor :KK37:

kızlar bugun doktora gıttık gormenız lazımdı cok komıktı kıpır kıpır yerınde durmuyo hıperaktıf mı olucak ne allaha sukur hersey yolunda bı aksılık yok haftaya carsamba kontrole gıdııcem ınsallah o zaman cınsıyetını soyler =)
:nazar::emir_bebek::nazar: maşallah darısı başımıza inşallah bizede nasip olur :nazar::nazar:

ay kızlar dün annelr gnüydü bebğimi gördüm rüyamda ve midem hiç buılmadı hediye verdi sanki bana ve...bu sabah saat 5 te uyndım çilek istedi cnm allhtan evde vrdıı..otrdum bir güzel yedimm..ilk aşermmi yaptım :KK70:çok ttatşıydı ama ya..il önce rüymada gördüm sorna bu duruma geldik işte:)))
:nazar: kız bebekmi gördün erkek bebekmi merak ettim :KK16:

mrb kızlar aranıza yeni katıldım:)))bende 11 haftalık hamileym sizin hamislik nasi gidiyo bakalım....:KK49::KK49::emirbebek:

hayırlı olsun :nazar: bel ağrısı yorgunluk ama yaşadığım en güzel ağrılar bu olsa gerek diyorum :KK49:

Hilbar canım beni listeden cikarirsan sevinirim bugun gittik bebegimin kalp atisi durmus

inşallah allah sabrını da verir canım çok üzme kendini hayırlısı demek gerek bazen kendine iyi bak inşallah kısa zamanda yeni bir heyecanla dolsun yüreğin

Benim teyzem gidiyor. Soracağın bir şey varsa senin için ona sorarım ama onun durumu çok farklı.
Çocukken yanlış aşıdan çocuk felci oluyor ve beden altı tutmuyor. Protezleriyle yaşıyor. DRr'lar çocuğun olmaz olmaz dedi. Yüce Allahım onun dualarını kabul etti ve şuan 3 aylık gebe. Risklide olsa çok mutlu.Bu uğurda ölürüm diyor çünkü=((

dvm ettiğine göre memnun sanırım doktorundan hangi doktormuş öğrensene cnm sana zahmet.

teyzenede Allah şifa versn kolay doğumları olsun inşaAllah bebeğini büyütmeyi nasip etsn Rabbim nasip eettiyse vardr bi hayır herşey çok güzel olur inşaAllahhh:KK49:

dvm ettiğine göre memnun sanırım doktorundan hangi doktormuş öğrensene cnm sana zahmet.

teyzenede Allah şifa versn kolay doğumları olsun inşaAllah bebeğini büyütmeyi nasip etsn Rabbim nasip eettiyse vardr bi hayır herşey çok güzel olur inşaAllahhh:KK49:

Amin canım çok sağol. Hepimiz için inşallah. O aslında yakacıkta oturuyor. akülü sandalyeyle gittiği için yani yakın olduğundan Emseye gidiyor.Başak yere gitmeye aküsü yetmiyor. Ama ben sorarım yarın sana mesaj atarım cnm

Amin canım çok sağol. Hepimiz için inşallah. O aslında yakacıkta oturuyor. akülü sandalyeyle gittiği için yani yakın olduğundan Emseye gidiyor.Başak yere gitmeye aküsü yetmiyor. Ama ben sorarım yarın sana mesaj atarım cnm

tmm cnm teşk ederim sen nereye gidiyorsun

bende öyleyim canım ya.gözlerim akıyor bir yandan,burnum akıyor nefes alamıyorum.evet ilk 3 ay vermiyoor doktor.Tek kötü yanı erken doğum riski oluyormuş.dikişlere birşey yapacağını sanmam.sıkmı oluyorsun nezle

nezle değil cnm alerji. hergün onlarca kez hapşuruyorum.erken dogum riski oldugunu bilmiyordum :KK43:

gizemcim gecmis olsun. benim de bugun sol diz kapagimda agri var. yuruyusumu kisitliyo. hamilelikle bir ilgisu var mi diye dusunurken senin mesajini gordum.

arkadaslar aranizda eklem agrisi baslayan var mi?

benim belimde ve kalçamda bacağıma doğru ağrılar oluyor ve artacak gibi gözüküyor :KK43:

maşallah subhanallah, çok güzel bir duygu ya, 1 haziran gelse de bende gidip görsem

canım Rabbim sabrını da verir inşallah, başka ne denir hiç bilmiyorum :KK43:

arkadaşlar ben de iki hafta önce çok şiddetli bir kanama yaşadım. 2 haftadır raporla evde dinleniyorum. kanama olan gecenin sabahı doktorum erkenden gelip ultrasonda bebeğe baktı. 8+4 olmasına rağmen rahmim ters olduğu için üstten göremedi ve vajinal baktı. ben bebeğim artık o kanamaya dayanamamış, ölmüştür derken ultrasonu yerleştirir yerleştirmez kahkaha attı doktorum. o ekranda kocaman bir gebelik kesesi içinde hoplayıp zıplıyordu..kollarını açıp kapatıp, bacaklarını ittirerek dans ediyordu resmen. inanamadım..hatta kollarını açıp kapatırken bir fotosunu da çekti doktor ama kendi dosyası içine koydu, vermedi..:KK43:

sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum arkadaşlar..insan içindeki emanete daha bir sıkı sarılıyor bu kanama olunca..çok dirayetli çocuk olacak eğer yaşarsa dedirtti bana bu durum..

şimdi çok şiddetli karın ağrılarım oluyor ayağa kalkınca ama umarım geçecek..

10 gün sonra ultrasonda tekrar görünce bebişimi kocaman olduğunu gördüm. bu sefer sanki alanı çok dar gelmiş gibi kımıldamıyordu pek ama yine minik ellerini ve kollarını salladı bana.. kafası daha büyük geldi gözüme..ama kulakları ve burnu artık ayırt ediliyordu..:)

X