2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Öykkkkk yaaa bende hepsinden özellikle TV'de bile balık et görmeye tahammülüm yokkkk
Ben dun bi sürü kıraz yedim ve akşam hepsini çıkardım
Bügünde balkona çıkardım
12baftayı iple çekiyorummmmm
Meyve yiyorum bende birde börek sade patatesli

Merhaba kızlar, zaman geçtikçe duzelecek diye bekledigim mide yanmalarım ve halsizliğim vahim hale gelmeye basladı. Bu aksam dr kontrolum var bakalım neler diyecek.

canımm görüntüsü nasıldıı o fasulye görüntüden çıkmışmı yanii :):)

cıkmıs tabı bıldıgın bebek elı ayagı kıpır kıpır ayaklarını kendıne cekıyo ıtıyo ellerını sallıyo koycaktım resmını telefondan beceremedım doktorum resmını fotograf kagıdına bastı 4 cm olmus masallah

aynen YA. dün gözleme yaptırdım sade=) herşey sade. Makarnam sade,böreğim sade=)
Yok ben banyoya yetişebiliyorum her seferinde ya şükür.Bir de onunla uğraşmak zordur be canım.

Bu arada havuz konusunda titiz davran aman mikrop kapma.
Daha hassas oluyormuşuz ya hamileyken. sen tabi benden çok çok tecrübelisini ama dikkatli ol güzel anne=)

ayy yerimmm ben onların elleriniiiiiiiii
banada 24ünde gel istersen ama bekleyebilrsen bekle dedi 1 haziranda giderim diye düşünüyorum iyice belli olmuş oluurr :)

Son düzenleme:
ben bugün hiç çıkarmadım bulantımda yok kahvaltımı falan güzelce yaptım günler sonra.. bittimi dersiniz yoksa bugünlükmü bu sefa :):)

günaydınnnnnn :)
o kadar bulantının üstüne bide ayak parmağım çatladı hiçbişey yapılamadı ilaç alamıyorum ve kıvranıyorum sadece sargılı bi bu eksiktii

gizemcim gecmis olsun. benim de bugun sol diz kapagimda agri var. yuruyusumu kisitliyo. hamilelikle bir ilgisu var mi diye dusunurken senin mesajini gordum.

arkadaslar aranizda eklem agrisi baslayan var mi?

gizemcim gecmis olsun. benim de bugun sol diz kapagimda agri var. yuruyusumu kisitliyo. hamilelikle bir ilgisu var mi diye dusunurken senin mesajini gordum.

arkadaslar aranizda eklem agrisi baslayan var mi?

saol canımm teşekkürlerr :)
benimki sakarlıktan oldu canım sorunun cevabını bilemicem o yüzden.ama benim gibi sakar olmayın sakın :)

ayyyyyyy yerimm ben bunuuuuu nasıll belliii maşşallaaahhh sana yaa oyyy :):):)
4 boyutlu ultrasonmu bu canımmm :)

bilmiyorum ki fotograf kagıdına bastı ama =)

Bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz ben de günde 1 elmanın bebeğin astım hastası olma ihtimalini engelliyormuş hatta genetiğinde varsa bile bebek astım hastası olmuyormuş diye duydum :)

Evet canım . Konserve ton balık değil de vakumlu ton balıklar var büyük marketlerde. Onlardan yemek lazım. alüminyumla temas içerdiğinden konserve ton balık bizim için iyi değilmiş hamişleer=)

Konserve ton balığında civa var bebek için çok tehlikeli kızlar aman dikkat edin.

ayy çok güzell:) bende bu ay sonunda gideceğim doktora,hareketlerini görmeyi çok istiyorum bende inşallah görürüm

canım ben istanbuldayım tarih olarak 29 mayısta gideceğim:)

ya arkadaşlar benim tsh yüksek çıktı endokrinolojiye gideceğim benimle aynı durumda olan var mı? bilgi almak istiyorum

olmaz mı ben varım tsh 9 çıktı ultrason da çektiler ve 2 haftadır ilaç kullanıyorum 1 haziranda tekrar gideceğim, kadın doğum ve endokrine paralel gidiyorum, sen istanbulda mısın hangi hastaneye gideceksin? ben bahçelievlerdeki medical park'a gidiyorum çok ilgili bir doktor önerebilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…