- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Ya tavuk balık yiyorum diye bahsedenler vaar=)
O nasıl oluyor ya ben sadece meyve yiyorum.Sizin adınıza seviniyorum ama kıskanıyorum heee=)
Ben meyve harici yararlı doğru düzgün bir şey yiyemiyorum.
Yemek olarak yiyemiyorum. Keşke bebeğimi öyle iyi beslesem off=((
canımm görüntüsü nasıldıı o fasulye görüntüden çıkmışmı yanii :):)
Öykkkkk yaaa bende hepsinden özellikle TV'de bile balık et görmeye tahammülüm yokkkk
Ben dun bi sürü kıraz yedim ve akşam hepsini çıkardım
Bügünde balkona çıkardım
12baftayı iple çekiyorummmmm
Meyve yiyorum bende birde börek sade patatesli
cıkmıs tabı bıldıgın bebek elı ayagı kıpır kıpır ayaklarını kendıne cekıyo ıtıyo ellerını sallıyo koycaktım resmını telefondan beceremedım doktorum resmını fotograf kagıdına bastı 4 cm olmus masallah
günaydınnnnnn :)
o kadar bulantının üstüne bide ayak parmağım çatladı hiçbişey yapılamadı ilaç alamıyorum ve kıvranıyorum sadece sargılı bi bu eksiktii
gizemcim gecmis olsun. benim de bugun sol diz kapagimda agri var. yuruyusumu kisitliyo. hamilelikle bir ilgisu var mi diye dusunurken senin mesajini gordum.
arkadaslar aranizda eklem agrisi baslayan var mi?
saol canımm teşekkürlerr :)
benimki sakarlıktan oldu canım sorunun cevabını bilemicem o yüzden.ama benim gibi sakar olmayın sakın :)
ayyyyyyy yerimm ben bunuuuuu nasıll belliii maşşallaaahhh sana yaa oyyy :):):)
4 boyutlu ultrasonmu bu canımmm :)
Canlarım birazcık öğrendiklerimi söyleyeyim size haftada 2-3 kere sade maden suyu içmek bebek için çok yararlıyımış bardağa doldurup biraz gazı gittikten sonra içilmeliymiş...
Günde 1 tane elma yemek anne karnındaki çocuğun cildinin gelişmesinde ve güzelleşmesinde etkili oluyormuş...
Artık yaz geldi ve bol bol şeftali yiyelim sulu olduğu için sindirimimizi kolaylaştırıyormuş...
Şimdilik bu kadar benden öğrendiklerim oldukça paylaşırım sizlerle :) :) :) :)
bilmiyorum ki fotograf kagıdına bastı ama =)
Evet canım . Konserve ton balık değil de vakumlu ton balıklar var büyük marketlerde. Onlardan yemek lazım. alüminyumla temas içerdiğinden konserve ton balık bizim için iyi değilmiş hamişleer=)
kızlar bugun doktora gıttık gormenız lazımdı cok komıktı kıpır kıpır yerınde durmuyo hıperaktıf mı olucak ne allaha sukur hersey yolunda bı aksılık yok haftaya carsamba kontrole gıdııcem ınsallah o zaman cınsıyetını soyler =)
kızlar hepinize ganaydın ıyı haftalar dılerım günler su gibi akıp gıtsın
canım atynene bende etten mıdem bulanıyor ama tavuk balık yıyorum
canım benım hersey güzel olacak
canım oruç ıcın acele etme sımdı senın dıkkat etmen ıyı beslenmen lazım tabı yıne tut adağın madem ama bıraz zaman geçsin
bence yaptır canım tabı son karar senın yınede sonra pişman olmada
canım bende 29 mayıs hastanesıne gidiyorum ankarada nesrın fener sen kıme gıdıyorsun
ayyy kımler gelmiş canım benım nasılsın tugbacım bebiş nasıl kalp atışlarını duydunuz mu meleğin
ya arkadaşlar benim tsh yüksek çıktı endokrinolojiye gideceğim benimle aynı durumda olan var mı? bilgi almak istiyorum
Hilbar canım beni listeden cikarirsan sevinirim bugun gittik bebegimin kalp atisi durmus
canımm üzüülme lütfen kendini yıpratma yine olur inş..
neden oluyo peki bi
Yarin gidicem dusurmek icin ilac verecekler doktorum sebebini arastiracagini soyledi bakalim ama tarifi mümkün olmayan bir aci allahim sizlere yasatmasin bebislerinizi size bağışlasın
Hilbar canım beni listeden cikarirsan sevinirim bugun gittik bebegimin kalp atisi durmus