Nezle derken ALEFJİ yani. nezle gibi akıntı hapşuruk. Nasıl çare bulcammm
Ya tavuk balık yiyorum diye bahsedenler vaar=)
O nasıl oluyor ya ben sadece meyve yiyorum.Sizin adınıza seviniyorum ama kıskanıyorum heee=)
Ben meyve harici yararlı doğru düzgün bir şey yiyemiyorum.
Yemek olarak yiyemiyorum. Keşke bebeğimi öyle iyi beslesem off=((
merhaba özlem kayseriden sanırım hangi dr gidiyosunmrb kızlar aranıza yeni katıldım:)))bende 11 haftalık hamileym sizin hamislik nasi gidiyo bakalım....:emirbebek:
merhaba özlem kayseriden sanırım hangi dr gidiyosun
canım havuz temızse temızlığıne dikkat edıyorsa bırsey olmaz bende tatıle gideceğim bende havuzda kaymayı sevıyorum ama bencede tehlıke ama benım arkadaşım hamıleyken jet ski ye bıle bındı düşün yanı gerçi kişiden kişiye değişiyor sanırım
canım bende 10 haftanın içindeyım 25 doktora gideceğiz tahlıl felan ıstedi bırsürü onlardı yaptıracağım tam 11 hafta bıtıp 12 haftaya gıreceğiz nasıp olursa 25 de
bende ona gitmeyi düşünüyorum memnun musun
Nezle derken ALEFJİ yani. nezle gibi akıntı hapşuruk. Nasıl çare bulcammm
cnm ihlamur iç ck ıyı geliyo...ilac almıyorsndur umarm
Canım alerji ise genelde çözüm yok ben uyuyunca (tabi tıkanık olunca oda zor oluyor)geçiyor,bide duş alınca açılıyor.Doktor sadece okyanus suyu kullanabilrisn dedi.Yada yeni doğan bebeklerede sıkılıyor ya burun spreyi ondan kullanabilirsin dedi
Canım ıhlamurun düşük yapma etkisi varmış. Ihlamurda ve adaçayında var sadece. O yüzden içmeye korkuyorum. Dr'um o 2 sini önermedi sadece bitki çaylarından. Ama sıcak başka şey içebilirim=))
Evet bulantılardan.aslında bulantı demeyelim de kokuya hassasiyet ve o et ürünlerinin dilime temasını sevmiyorum bu aralar. sıvı şeyler tüketiyorum hep=(Balık çok yemek istiyorum ama imkanı yok görmeye tahammül edemiyorum.İnşallah 4-5 hafta sonra. Sen yiyebiliyorsan bol bol tüket canım
bana da balık kokuyo:)))tavugu haslayıp sarımsaklı bi güzel corba yapıyrm ck guzel oluyo bi dene istersen light ton baligi da yiyebilirsn
Cnm yalnız konserve balık yemek tehlikeli civa içerdiği icin dikkat edin bir de alabalık sarflara gibi yağlı balıklar yenmeyecekmis doktorum öle soledi
ya arkadaşlar benim tsh yüksek çıktı endokrinolojiye gideceğim benimle aynı durumda olan var mı? bilgi almak istiyorum
Metro hastanesinde SELÇUK ASLAN'A gidiyorum canım sen kime gidiyorsun benim bütün arkadaşlarımın doktoruydu çok iyi anlattılar bana bende ona gittim ve çok memnunum çok ilgili bi doktor tatlım.
seni öyle iyi anlıyorum ki anlatamam bende senin gibiym. heryer kokuyor şaşırdım artık eve ne alacağımı sabunlarla naftalinlerle çare arıyorummm ama malesef burnuma yapışmış bir koku var ki ne yapsam gitmioeve gelir gelmezz başlıyor.. market araba vs buralarda da kötü oluyorum. Her gün geçer umuduyla bekliyorum bu mide bulantılarımdan dolaytı sevincimi heyecanımı bile yaşayamaz oldum ama bugün diğer günlere nazaran daha iyiydimmm belkide geçicek diye umut ediyorum. Çok zor cidden. Bende bekliyorummmm geçeceği günü amaaa bakalımmmmm işallah gelicek o günlerde. Allah yardımcımız olsun :)
canım havuz temızse temızlığıne dikkat edıyorsa bırsey olmaz bende tatıle gideceğim bende havuzda kaymayı sevıyorum ama bencede tehlıke ama benım arkadaşım hamıleyken jet ski ye bıle bındı düşün yanı gerçi kişiden kişiye değişiyor sanırım
canım bende 10 haftanın içindeyım 25 doktora gideceğiz tahlıl felan ıstedi bırsürü onlardı yaptıracağım tam 11 hafta bıtıp 12 haftaya gıreceğiz nasıp olursa 25 de