2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bulantılardan mı yıyemıyorsun cnm

maşallah Allah nazarlardan saklasın canım bebişlerimizi bende 23 ünde gitcem 8+3 olcak Allahın izniyle.

Nezle derken ALEFJİ yani. nezle gibi akıntı hapşuruk. Nasıl çare bulcammm

Canım alerji ise genelde çözüm yok ben uyuyunca (tabi tıkanık olunca oda zor oluyor)geçiyor,bide duş alınca açılıyor.Doktor sadece okyanus suyu kullanabilrisn dedi.Yada yeni doğan bebeklerede sıkılıyor ya burun spreyi ondan kullanabilirsin dedi

cnm ihlamur iç ck ıyı geliyo...ilac almıyorsndur umarm

Canım ıhlamurun düşük yapma etkisi varmış. Ihlamurda ve adaçayında var sadece. O yüzden içmeye korkuyorum. Dr'um o 2 sini önermedi sadece bitki çaylarından. Ama sıcak başka şey içebilirim=))

Evet bulantılardan.aslında bulantı demeyelim de kokuya hassasiyet ve o et ürünlerinin dilime temasını sevmiyorum bu aralar. sıvı şeyler tüketiyorum hep=(Balık çok yemek istiyorum ama imkanı yok görmeye tahammül edemiyorum.İnşallah 4-5 hafta sonra. Sen yiyebiliyorsan bol bol tüket canım

İlaç almıyorum.Evet duş alırken açık=)çıkınca gene hapşuruk nöbeti=) ya serum fizyoloji falan değil de devamlı hapşurmak beni çok rahatsız ediyor ve yoruyor. Korkum o yani. karnımı kasıyorum çünkü ister istemez. Ne yapalım artık.
Bol bol çok yaşa dileklerinde bulunuluyor tarafıma. iyi yönü o=)

bana da balık kokuyo:)))tavugu haslayıp sarımsaklı bi güzel corba yapıyrm ck guzel oluyo bi dene istersen light ton baligi da yiyebilirsn

bana da balık kokuyo:)))tavugu haslayıp sarımsaklı bi güzel corba yapıyrm ck guzel oluyo bi dene istersen light ton baligi da yiyebilirsn

aaa bak ben çorba olarak düşünmedim. Gözümün önünde ızgara kuru kuru bi bonfile görüntüsü var sadece. Çorba olabilir bence iyi bir buluş=))
süpersin=)Ben yapamam da eşime söyliim yapsın.Mutfağa girmeye başlamadım da henüz. Sadece dolabın sebzelik rafını kullanmak için mutfağa giriyorum

Cnm yalnız konserve balık yemek tehlikeli civa içerdiği icin dikkat edin bir de alabalık sarflara gibi yağlı balıklar yenmeyecekmis doktorum öle soledi

Cnm yalnız konserve balık yemek tehlikeli civa içerdiği icin dikkat edin bir de alabalık sarflara gibi yağlı balıklar yenmeyecekmis doktorum öle soledi

Evet canım . Konserve ton balık değil de vakumlu ton balıklar var büyük marketlerde. Onlardan yemek lazım. alüminyumla temas içerdiğinden konserve ton balık bizim için iyi değilmiş hamişleer=)

ya arkadaşlar benim tsh yüksek çıktı endokrinolojiye gideceğim benimle aynı durumda olan var mı? bilgi almak istiyorum

Benim de yüksek çıktı canım panik yapmana gerek yok ilaç verecek düzene girsin diye, ben kullanıyorum 3 haftadır. Bebeğe bi zararı olur mu diye çok araştırdım eğer içmezsen zararı olurmuş. Bir kaç arkadaşım daha kullanmış hamileliğinde hiç sorun yaşamamışlar.

kızlar ben bugün tahlillerimi götürdüm doktora, tam kan idrar hormon vs. hepsini istemişti,
şükür önemli bişey çıkmadı, taxoplazmayı önceden geçirmişim bağışıklığım varmış.
dişimdeki enfeksiyon gözüktü bi de şekerim düşükmüş, yüksek olmasından iyidir.

doktor vitamin demir hapı vs. hiç bişey vermedi. 3 aydan sonra lazım şimdi gereksiz dedi,
folik asit iç ama onun da etkisi ilk 6 hafta da önemli dedi.
2li testi hatırlattı bi daha, iki hafta sonra bidaha gideceğim inşallah.

Metro hastanesinde SELÇUK ASLAN'A gidiyorum canım sen kime gidiyorsun benim bütün arkadaşlarımın doktoruydu çok iyi anlattılar bana bende ona gittim ve çok memnunum çok ilgili bi doktor tatlım.

ben yeni adana da muzaffer şengüle gidiyorum . çok memnunum bende. alanına hakim bir kişi. bayada kalabalık oluyor ama değer diyorum

Aynen çok zor canım ben daha apartmanın önüne gelir gelmez evin kokusunu alıyorum sanki kapıyı açar açmaz lavaboya atıyorum kendimi valla. Eşime bu ev çok kötü kokuyo diyorum her zaman ki hali sana öyle geliyo diyo psikolojim bozuldu valla :))) elimden gelse de evime hiç girmesem öyle tiksindim :/ her sabah kalktığımda bugün bulantım son olsun diye dua ediyorum her an aç geziyorum yesem bile en fazla 1 saat midemde. Annelik gerçekten çok zor ilk kızımda bunu zaten anlamıştım ama şimdi herşeye sıfırdan başlayınca çift dikiş oluyo kafana kazınıyo resmen :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Bende oğluma hamileyken uludaga kaç kere kayağa gittim üstelik 3-4 aylık hamileyken kayak yapıyordum. Düştüğümde oldu
Ama bunda kasık ağrım fazla eşim cok sakınıyor bana kalsa korkulacak bişey yok ama şansa bırakmak ta istemiyorum bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…