2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
MUCİZEMMMm sana çok sevindim canım ya .iyi haberlerle gel demiştik harikasın=)) inşallah hep böyle geçecek bizi de duygulandırdııın .gözün Aydın canım.

Kızlar benim 3-4gündür bulantılarım geçit öyle mutluyum ki paylaşmak istedim belki size de moral olurum diye.kokular rahatsız ediyor ama bulantı öğürmekten geçti

Öğürmekten geçtiğinden beri kasığımdada ağrı geçti.gerçi nankörlük yapıyorum belki ama kasığının ağrımamalı sancımaması biraz kafama takılıyor keske sancı olsa diye.çünkü onun büyüdüğünü biliyorum.yarın Dr a gitmem sırf bu yüzden:))of biz hamişler:KK66:sancı olsa şikayet olmasa vesvese:KK66:)

beb büyüyor cnm o yüzden zamnla düzeliyor hormnlar benm yeni başladı kokuya tepkilerim..allhtan öle kusmam yok öhürmm var oda çok komk oluyor..ama bebğimin benle oldunu hissyor mutlu oluyroum cnmm..
ii hberle geldim işte içim rahat bugn ii bi uyku çekerim kaç gündr uyuıyamaştım vaalla

selma kızlar nasılsınız ben bugn doktra gitcekttim ya hani anlatım size...
sabah uyuıyamadım saat3 te sandevum vardı..lekelnmelerim aqz olduğu için öle çok üstüne düşmedim..
dr gttik drun amleyatı vrdı..2den sonra başladı randecvuya bi beni çağırmadı..ateşim çıktı..miğdem bulandı başım döndü..bayılackmış gbi oldum annemle eşme gülemkten maffoldum..içeri girdim dr naber bakalım dedi..lekelnmm var dedim..neden girmedin sen ne beklon dedi..kokuyorum dedim..hemen içeri girdik..eşimi annemi unutuum..onlar kaldı dışrı..nasılsın dedi bana dr stresliyim dedim oda bende ne olduki dedi..bi baktım benmm miiniğim tam kabuklu fıstıga benziyor...ii mi dedim kalbini dinlettii ağlamaya başldım ama öle böle değil hıçkırarak..biişe yok dedi ..etrfta kanama gbi...sadece pko olduğum iin ve adet döngm oldu için olbilir dedi..hemen iğne yazdı 4tane proluton depot ampul..cuma ve salı gnleri bvurulcam.ne boyu ne grmı hiç bişe hatrlamıyorum ağlamktan sadece görntüsü gözmde kulagmda sesi..dr ben ağlyınca muyneyi terk etti..sanki oda kalbini duyunca rahtlamıştı..bende böle kılza..iğne çok yağlıı..annm iğneyi yaptı..o iğne kalçamdan içeri girene kdr 4 tane iğneyi aynı anda albilirdim...çok etkiliki hemen lekelenmm kesildi..stres yok sinir yok..yatıcam hepp..çarşı pazar asla yok 2 hafta boyunca..benden böle kızlar iştee

Canim cok sevindim dikkat et kendine yat bol bol yarinda benim igne günüm vurdurunca rahatlycam pazartesi de randevum ben de cok stresliyim su lekelenmelrim bir bitse bakalim pazartesi beni neler bekliyor

beb büyüyor cnm o yüzden zamnla düzeliyor hormnlar benm yeni başladı kokuya tepkilerim..allhtan öle kusmam yok öhürmm var oda çok komk oluyor..ama bebğimin benle oldunu hissyor mutlu oluyroum cnmm..
ii hberle geldim işte içim rahat bugn ii bi uyku çekerim kaç gündr uyuıyamaştım vaalla

Kıyamam ya canım benim.iyi dinlen bari.yorma bebeğini.ohşükürler olsun:KK66:o adak olayını da hem hocaya hem Dr a sor:KK66: büyük adak adamıssın canım sende ya:KK66:

Cümleten Selamun Aleykum Arkadaşlar/Anne adayları

bende inşallah bi aralık annesi olma adayıyım. buradan bu süreçte birbirimize destek oluruz inşallah.
bu dönemde insan kendisini anlayacak kendisi gibi hisseden insanlara çok muhtaç doğrusu.

etten nefret ettik bikere bidaha çok zor bencee yememiz:/ markette kasap reyonundan geçerken gördüm çıkarcaktım nerdeyse oraya:KK9:
mercimek yemeği baklagillerle idare etcez azda olsa yerini tutuyo sonuçta.
aynen maklagillere dayancaz ama onlarda gaz yapıyoo yaaa :26:
hilbar ben çok maden suyu iciyorum ancak ole mıgdem rahatlıyo ama zararı var mı ınan bilmiyorum...beyaz leblebı cubuk kraker erik ve maden suyu beraber yasıyoruz artık...bu sırada bende kalp atışlarını gecen hafta duydum...harıka bır duygu....
bende baslıcam içmeye ... ama kraker bana fayda etmıyoo
iyi akşamlar Benim goz cevrem ve anlımdan kırmızı nokta halinde lekeler cikti alerji midir anlayamadım Yarin doktorumu arayacağız bakalım normal mi bunlar
normal benım ellerımde kolumda cıkmısdı gecdıı ve cok kasınıyodu hatta kımısının yuzune vuruyomus kımının boynuna doktor cok cok aşırıı bi rahatsızlık duyarsan cildiyeye goster dedı...
sabah uyuıyamadım saat3 te sandevum vardı..lekelnmelerim aqz olduğu için öle çok üstüne düşmedim..
dr gttik drun amleyatı vrdı..2den sonra başladı randecvuya bi beni çağırmadı..ateşim çıktı..miğdem bulandı başım döndü..bayılackmış gbi oldum annemle eşme gülemkten maffoldum..içeri girdim dr naber bakalım dedi..lekelnmm var dedim..neden girmedin sen ne beklon dedi..kokuyorum dedim..hemen içeri girdik..eşimi annemi unutuum..onlar kaldı dışrı..nasılsın dedi bana dr stresliyim dedim oda bende ne olduki dedi..bi baktım benmm miiniğim tam kabuklu fıstıga benziyor...ii mi dedim kalbini dinlettii ağlamaya başldım ama öle böle değil hıçkırarak..biişe yok dedi ..etrfta kanama gbi...sadece pko olduğum iin ve adet döngm oldu için olbilir dedi..hemen iğne yazdı 4tane proluton depot ampul..cuma ve salı gnleri bvurulcam.ne boyu ne grmı hiç bişe hatrlamıyorum ağlamktan sadece görntüsü gözmde kulagmda sesi..dr ben ağlyınca muyneyi terk etti..sanki oda kalbini duyunca rahtlamıştı..bende böle kılza..iğne çok yağlıı..annm iğneyi yaptı..o iğne kalçamdan içeri girene kdr 4 tane iğneyi aynı anda albilirdim...çok etkiliki hemen lekelenmm kesildi..stres yok sinir yok..yatıcam hepp..çarşı pazar asla yok 2 hafta boyunca..benden böle kızlar iştee

canım gozun aydınnn duygu patlaması yasamıssın o ıgneden bende haftada bir 3 hafta vuruldum.. cok acıtıyo gercekdende

yeni gelen hamişler hoşgelmişlerrr

kızlar ben günün belli saatlerinde göbek deliğimin 5 parmak falan altında içeride biyerde böyle ılık sızlamalar hissediyorum. böyle ufak bi baloncuk patlıyormuş gibi. hatta şuanda da oluyor. acı veya sancı değil bu. hep aynı noktada. sizce bebeğimin hareketleri olabilir mi? 11. haftamdayım sizce bu kadar erken hissedebilir miyim?
valla duyduğum bi hurafeye göre bebişin erken pıt pıt gibi atışları hissedilince erkek mişşş annem diyo hadi bakalım tutcak mı :KK8:

canım yaa kıyamam hadi gözünaydın inşallah hep güzel haberler veririz :KK16: miss uykular

Canim cok sevindim dikkat et kendine yat bol bol yarinda benim igne günüm vurdurunca rahatlycam pazartesi de randevum ben de cok stresliyim su lekelenmelrim bir bitse bakalim pazartesi beni neler bekliyor
benm hemen lekelnmmi kesti cnm..
ama hastanede beni görmen lazım valla..yüüzm kıpkırmızı oldu nefes alışım değişti bekledikçe..başım ağır geldi anltam yaaa...alıp başımı kenara koymak istyordum resmn..doktoru görnce bütn vucudum titredi..eşimi annemi unuttum..güya annemde bebği görüp ve duymak için geldiydi ama kısmet olmadı..iğnme çok yağlı annem şırıngaya çekene kdr baya uğrştı..annmin elii hafifftr ama yine de acıdı valla kız..ay pazartesiye az kaldı..sende ii heberlerle gel cnm..arkadşım 10 haftalık olmş..bebğine erkk olbilr bu demş :KK70:belki sanda söler kız
Kıyamam ya canım benim.iyi dinlen bari.yorma bebeğini.ohşükürler olsun:KK66:o adak olayını da hem hocaya hem Dr a sor:KK66: büyük adak adamıssın canım sende ya:KK66:

ii dinleniyom cnm valla ya..sürekli yt yat sırtım ağrıdı bura gelomda kendime gelom :KK66:ay cnm 3 senelik evliyim..2 kere kimyasal yaşadım artık öle bi hale geldiki böle oldu..ztn bir evim bir bebğim doğunca da bütceme göre hayvan kescem..parasını bile hazırlıyorum innkii..2 hafta sonra dra sorim baride öle tutum orucumu..ztn bişe yiyemiyom tutusam daha ii olcaktı

bende inşallah bi aralık annesi olma adayıyım. buradan bu süreçte birbirimize destek oluruz inşallah.
bu dönemde insan kendisini anlayacak kendisi gibi hisseden insanlara çok muhtaç doğrusu.

aleyküm selam :KK42: hoşgeldin canım hayırlı olsun
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin :KK16:

iyi akşamlar Benim goz cevrem ve anlımdan kırmızı nokta halinde lekeler cikti alerji midir anlayamadım Yarin doktorumu arayacağız bakalım normal mi bunlar
geçmiş olsun canım
benimde gözlerimin altı çöktü.arkadaşım sen şimdi böyle isen sona doğru nasıl olursun bilmem diyor
valla ben dana gibiyim ne bulantı ne bişey daş gibiyim daş :)
:nazar:maşallah. de

aleykümselam canım.hoş geldin.
çok haklısın bir birine destek çok önemli helede ailenden uzaksan benim gibi buna daha çok ihtiyaç duyuyorsun

Son düzenleme:

hoşgeldin cnmm...hep güzel haberlerle sorunsuz hamillik geçirr ve sağlıkla bebğini kucan alırsınz inşllh cnmm

normal benım ellerımde kolumda cıkmısdı gecdıı ve cok kasınıyodu hatta kımısının yuzune vuruyomus kımının boynuna doktor cok cok aşırıı bi rahatsızlık duyarsan cildiyeye goster dedı...

canım gozun aydınnn duygu patlaması yasamıssın o ıgneden bende haftada bir 3 hafta vuruldum.. cok acıtıyo gercekdende
hemde ne duygu patlamsı cnm ses görüntü vr gerisi yok yani..kagıdı bile almmışım bebemn resmini :=))o iğne olana kdr inn 3 iğne olurum..iğneden korkkmam ama böle yağlı iğne görmedim he
yeni gelen hamişler hoşgelmişlerrr

valla duyduğum bi hurafeye göre bebişin erken pıt pıt gibi atışları hissedilince erkek mişşş annem diyo hadi bakalım tutcak mı :KK8:

canım yaa kıyamam hadi gözünaydın inşallah hep güzel haberler veririz :KK16: miss uykular

hep bereber cnm hep bereber güzel heberler alırız inşlhh cnmm:KK16::KK16:

Teşekkürler hilbar bu forumda herkes ilgili. Kimse kendini yalniz hissetmesin.

geçmiş olsun canım
benimde gözlerimin altı çöktü.arkadaşım sen şimdi böyle isen sona doğru nasıl olursun bilmem diyor

:nazar:maşallah. de

aleykümselam canım.hoş geldin.
çok haklısın bir birine destek çok önemli helede ailenden uzaksan benim gibi buna daha çok ihtiyaç duyuyorsun

Sana da geçmiş olsun western herkeste belirti ve etkileri farklı herhalde

kızlar şuan tam kan tam idrar tahlil sonuçlarıma baktım internetten çıkmış mı diye. çıkmış.

Anti Rubella IgG (Kem.veyaBnz) [H] 88,40 (Reactive) IU/mL 5 - 10 Nonreactive < 5Reactive >10Grayzone 5 -10

Anti Toxoplazma IgM (Kemveya Bnz)[L] 0,08 (Nonreactive) Index 0,50 - 0,60 Nonreactive <0,50Reactive >0,60Grayzone 0,05

bu ikisi kalın yazılmıştı, Anti Rubella reaktif, Anti taxoplazma nanreaktif çıkmış. ne demek bu ? çok korktum :KK43:

benm hemen lekelnmmi kesti cnm..
ama hastanede beni görmen lazım valla..yüüzm kıpkırmızı oldu nefes alışım değişti bekledikçe..başım ağır geldi anltam yaaa...alıp başımı kenara koymak istyordum resmn..doktoru görnce bütn vucudum titredi..eşimi annemi unuttum..güya annemde bebği görüp ve duymak için geldiydi ama kısmet olmadı..iğnme çok yağlı annem şırıngaya çekene kdr baya uğrştı..annmin elii hafifftr ama yine de acıdı valla kız..ay pazartesiye az kaldı..sende ii heberlerle gel cnm..arkadşım 10 haftalık olmş..bebğine erkk olbilr bu demş :KK70:belki sanda söler kız

Canim eminim pazartesi ben de ayni duygulari yasycam iki gundur gecelei kalkiyorum bir stresle sıkıntı giriyor uyuyamiyorum aynen 5 kez vurdurdum ben de igne cok agir 1saat devam ediyor agrisi ama igneyi vurunca rahatliyorum:-) benim de annem yanimda o da diyor ben de gelicem diye ben de onu unutmam insallah:-) seni rahatlamis gordum cok sevindim canim valla darisi bana insallah

Canim eminim pazartesi ben de ayni duygulari yasycam iki gundur gecelei kalkiyorum bir stresle sıkıntı giriyor uyuyamiyorum aynen 5 kez vurdurdum ben de igne cok agir 1saat devam ediyor agrisi ama igneyi vurunca rahatliyorum:-) benim de annem yanimda o da diyor ben de gelicem diye ben de onu unutmam insallah:-) seni rahatlamis gordum cok sevindim canim valla darisi bana insallah

ay kız rahatlammı..inşallh sende rahtlcıaksın.. o yüzden hiç sters etme kuzum..valla kenbdini yemekle bitrrsin ben ne ağldım ne sızldmım..ama eşim annem görmedi benm ağlaıdmı..o yüzden onalr agülerken çok yoruldumvalla..ay kız unutma valla..duysun kadın bbenni görsün torununu

aevt cnm stres yapmıcam artık.ne ilaçmış ama hee kalça halen acıyor ve hiç akıntım kalmadı...bebeğim aynı fıstıklı kabuğa benizyordu..çirkinim çok tatşlıydı ama ..allh herkese güzel gebelik nasip etsin...kimseyi bekletmesin bu duygu için

cnm gözünaydın.proluton depotu çoook iyi bilirim.kızımda son 3 ay herhafta vuruldu bana.rahimde açılma oldu.doğum başlamasın engellesin diye.1 hafta 1 popoya sonraki hafta diğer ppopoya.valla daha yeri iyileşmeden öbürü vuruluyodu acayip can yakan bi iğne.ama bi okadar da etkili ki.erken başlayan açılmam öyle bir durdu ki.günü dolmasına rağmen doğum başlamadı hooop sezeryan oldum

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacam galiba ama ocak ayına da sarkabilir muhtemel tarih 31 aralık yılın son günü:KK3:

X